Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

kalio tyrimas į bendrą kraujo tyrimą neįeina,jam net atskirą mėgintuvėlį turėtų paimt :) bet skirtingose poliklinikose būna skirtingai sugrupuoti tyrimai, kuriuos šeimos gyd daro kaip "bendrus". Tai kai kur yra bendras kraujo tyrimas tik ir gliukozė, kitur būna ir keli mikroelementai.

Nemezgu, ant sienų bandau piešt-dažyt, kalnai beveik gavos, nors reikės taisyt, nesigauna burbulai :( buvom prie jūros kelias dienas, šiandien jau dirbau. Sekmadienį laukia para darbe :( atostogos baigės :(

Atsakyti

Qqte, be tavo žinios nieko moksmo neskiria- atsiklausia. Mano atveju- pati ėjau ieškot, ko nepametus :D

Summerinu smagiai.

Atsakyti

Abelo, aną dieną galvojau, kur tu dingus :) Kaip chebrytė auga?

Jau ir aš, ir pats Emilis darželio pasiilgę- šį mėn atostogose, tai vis variantų ieškau. Į pakaitinį nenorėjau vest. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 26 liepos 2019 - 23:19

kur visos ? išleipusios nuo kaitros ir tvankumos?  :karsta: 

Atsakyti

Nu kaitros tai nerasta. Vilniuj visą dieną lengvai lynoja ir yra tik vos virš 20.

Kepam hamburgerius židiny :essen:​ 

Atsakyti

o pas mus +26 ir karšta ir tvanku :) 

Dangus mėlynas nuo pat ryto, bet lietus taip ir neateina...

Kad namų nešildyt, irgi grilinom  :essen:​ 

Atsakyti

Lijo, lijo, kai nustojo, išėjau ganytis po lauką. 1,5 sav nematytas sodas džiugina. Dabar cukinijų blynus kepti sėdėdama, tai įlindau.

Atsakyti

Panašu, kad 8 vnt užteks. Turiu 10 (sumegzta virš 6). Svarstau rankovytes prasiilgint. Pvz., iki alkunių. 

Priedas  received_584647978728129.jpeg   293,98KB   0 Parsiųsta kartų

(Fokuso nerasta, ježik v tumanie). 

Priedas  received_373256766666633.jpeg   124,63KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos,

Niuma, lygtais tu perki vaikams į mokykla drabužius iš el. parduotuvės. Primink iš kokios ;) Ir kaip ten dydžiai? Atitinka ar padidinti, pamažinti?

Atsakyti

Iš asda.com george. Yra Slim, regular arba plius dydžiai- pasirenki pagal vaiko sudėjimą. Dydžių lentelės yra- žiūrėk pagal metus ir cm, nes maniškiui atitinka, o draugės -aukštesnis ir drūtesnis, ima vyresnism skirtus. 

Jeigu turi anglijoj, kad galėtų atsiųsti tau- ok. Kitu atveju prie kainos 21 proc pvm dedasi. Siuntimas irgi kainuoja. Bet man vis tiek pigiau, nei LT. Pvz., švarkas, 2 kelnės, 2 marškiniai, 2 maikutės, pokas 7 vnt kojinių - 46 eur. 

Atsakyti

Jurgitak, striukes irgi iš ten esu pirkus. Tiko ir patiko. Tik žiūriu jau su įvertinimais- būna aiškiau, kuriam sezonui skirta ir kaip pati striukė, ar verta dėmesio.

Batų tik nebandžius, bet jau ir jiems bręstu.

Atsakyti

Pas mane šiandien darbo ir poilsio stovykla :D Nudažau langą-išsimaudau baseine-langas-baseinas ir t. t.  :D

Niuma, reikia dar ilgio. O koks čia siūlas, toks šiltas atrodo :hmm:​ 

Atsakyti