Liniuka - daug langų?
Kerpena, 22
Niuma, reikia dar ilgio. O koks čia siūlas, toks šiltas atrodo
Rašiau, kad čia 6,5 sumegzta, o planuoju 8 ![]()
Medvilnė su viskoze per pusę
received_2465940253634139.jpeg 150,04KB
0 Parsiųsta kartų
Kerpena, 22
Aik tu sau ![]()
Daug darbo ir poilsio valandėlių. ![]()
Gali ir išbrinkti.
niuma, o aš pagalvojau, kad čia Vincio dažyti siūlai.
Iš Vincio, bet prieš 3 metus ji dar nedažė
Liniuka, dvaras ten pas tave
. Ir dėl langų kiekio, ir dėl baseino. O tai kodėl pati nusprendei dažyt? Ar meistrai nesutiko smulkintis? Nes mums seniai nesutiko nei langų, nei radiatorių dažyti, nei plintusų sudėt, tipo, daug krapštymosi, jiems neapsimoka.
Nei mezginio, nei knygos per savaitgalį. Nieko, ateis ruduo
.
Restar - sodas apaugo per keliones? Ar derlius užderėjo?
Liniuka, o pas tave ten kieme baseinas yra, ar name. Iš pradžių galvojau, kad kokį pripučiamą pasistatėt, bet iš Restar komentaro supratau, kad ne.
Dvaras
Daug visokių remontų, meistrų kainos kosminės, tai bent vieną darbą nutarėm pasidaryt patys. Nu ką gi čia reiškia langus padažyt
Bet pasigailėjom sulig pirmu langu
Jie jau buvo perdažyti kažkuo, prie ko niekas nelimpa
Tai skutam, dažom beliakiek kartų...
Beje apie meistrų įkainius. Jei išgirsčiau nors iš vieno, kad Lt gyvent blogai, duočiau su kočėlu per galvą ![]()
Kerpena, aha turim kieme baseiną. Nei mes jo planavom, nei mums jo reikėjo. Tiesiog pasitaikė namas su tokia opcija. Bet kaip dabar džiaugiamės
Visi
Net ir tie, kurie bambėjo, kad brangus išlaikymas
Paaugo viskas, suklestėjo, džiugina. Pas mane tinginio daržas, tai apaugimas nevargina, nes nečiustiju labai.
Taip gera paprastą dieną sode - išvis jokių žmonių be mūsų, jaučiuosi kaip Dievo užausyje
.
Aš tik šiandien supratau, kad jau ketvirtadienį Emiliui į darželį. Beveik pražiopsojus būčiau.
Liniuka, nieko nesakysiu
Čia kaip kaip dažnu atveju - apibendrinimai ne visiem tinka.
niuma, čia eilė priėjo, ar kaip, kad tokiu keistu laiku ir "reikia"?
Liniuka, nieko nesakysiu
Čia kaip kaip dažnu atveju - apibendrinimai ne visiem tinka.
Na aš tik iš patirties sakau. Kai vieni buvo baisiai nelaimingi, kad tik po 160 eur dienai išėjo, nors realiai dirbo vienas, o draugė tik dažų purkštuvą įjunginėjo retkarčiais, o daugiau telefone sėdėjo. Arba kitas už 3 savaites darbo paėmė 1600 ir čia kaip saviem ne Vilniaus kainom. Nu norėčiau ir aš tiek uzdirbt
Bet net uždirbdama perpus mažiau sakaau, kad Lt gyventi galima. O tie verkia, kaip neįmanoma.