Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pavidolės :D

Man tai geriausia mašina ta,kuri techniškai tvarkinga ir negenda pastoviai, vaikai-kai neserga, vyras- kai namie matomas, ne tik komandiruotėse :D o visa kita galima savo rankom pasidaryti.o jei nuo to kam pavydas bambą griaužia, tai tik jiems patiems blogiau

Žydi usnys,alergija, sEUbas... 

Vakar man nemačiom twidas,sumixuotas su merinu,ant virbalų užšoko  :blink:​ 

Atsakyti

nu aš ir susitaupyčiau jei tarkim vyrs mokėtų visur už viską aš sau ramiai taupyčiau :)(ką jis ir daro, tik pas mus viskas bendra yra, mano darbas yra taupyt :D ) tiesa mano alga šiek tiek didesnė negu eilinio mokytojo :)

Atsakyti

Nu gal vaikų jie neturi, arba anys jau patys užsidirba :). Arba jo, vyras viską moka, žmona taupo. Aš taip būdama pirmo vaiko atsotogose tieisog viską į sąskaitą dėjau, visus motinystės, vaiko priežiūros pinigus, tai ir pradinį įnašą butui sukaupėm, paskui mašiną pirkom. Su paskutiniu vaiku jau nieko nepavyko sutaupyti, nes ir alga mažesnė buvo ir poreikių daugau, o jau apie kainų pokytį nei nekalbu. Bet visko užtenka - sotūs, laimingi, šiltai aprengti :). Įdėsiu į slaptą kambarėlį savo vaikų linksmybes vakar. Širdis dainavo, kokie jie laimingi.

Beje, mano draugė itin džiaugiasi būdama mokytoja. Ji anglų kalbos, tai jau irgi nelabai korepetitoriško dalyko, nes visi dabar ją nesunkiai mokosi įvairiais būdais. Na, gal pavertėjauja kiek. Ale iš tokių žmonių, kurie visad šviečia ir niekada nesiskukndžia, kartais net bloga nuo to pozityvumo :). Aš labiau realistė, ale geriau tokie žmonės nei tie verkikai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 30 liepos 2019 - 10:38

Aš tai net nežinau prie ko jungtis - šiuo metu nei skųstis, nei džiaugtis nenoriu.

Esu šiek tiek zombis. Vakar nusivėlinau gulti, o šįryt kėliaus baisiai anksti, nes pora vaikų su folkloro kolektyvu į kelionę išleidau, tai turėjau anksti nuvežti iki išvykimo vietos. Ryte, kai nuskambėjo žadintuvas, tai buvau tikra, kad kažką sumaišiau nusistatydama, nes gi dar naktis. Nes jau taip įpratau, kad šviesu keltis, o pasirodo 5 ryto ir dar apsiniaukusiu oru  - pakankamai prietema.

Atsakyti

toks vaizdas, kad nei viena mokesčių nemokat ir nevalgot :D

mano pvz grynoji alga išeina paskolom lizingam ir mokesčiam. vsio - gyvenam iš MB. tai, kaip ir tas variantas išeina - vyras už viską moka, o aš taupau :D  nu ta prasme - pirma išleidžiu, po to atsiskaitau

Atsakyti

Pavydėt tai nėr ko, kiekvienas renkamės ką veikt gyvenime ir kiek pastangų įdėt. Mane tik siutina tas amžinas dejavimas kokie visi blogi - ir klientai svoločiai nenori mokėt, ir valdžia smaugia, nes gi reikia patentą nusipirkt ir psd susimokėt. Aš tai mat mokesčių nemoku  :D

Sorry ale kai du mėnesius su jais pabendravau, tai susijautrinus esu :B 

Atsakyti

Ha, Liniuka :D - tu irgi dejuoji - ne kiekvienas gi turi prabangą turėti namus ir juos remontuoti ne savo jėgomis :D. Kad tik tokios problemos - bendrauti su meistreliais, va, kaip nuosavą vyrą priverst pabaigt dažyt lubas, nes virtuvėj padažyta, o toliau - ne, o pas mus bendra erdvė  :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 30 liepos 2019 - 11:06

Aš padejuot galiu, nes tikrai ne iš mano algos nei namai, nei mašinos :B Uždirbu mažiau nei tie, iš kurių perku paslaugas. Jei būčiau viena, gyvenčiau daaaug kukliau.

Restar, o kodėl pati nedažai? Kai pradėtum, tai gal ir vyras prisijungtų. 

Atsakyti

Ai, aš ponia, manau, kad ir taip daug kampų laikau, tad kol vyrą turiu, tegu ir jis šį tą namie veikia  :B  . Pinigų meistrams neparneša :). Be to, jis kruopštesnis, daugiau patyręs, aš mielai pavadovauju  :D​ . O lubomis dažyti, tai ir rankų nenulaikau.

Atsakyti

aš tai atsimenu kai susitikime su keliom mamom bendraamžių buvau

visos sėdi skundžiasi kaip blogai ant Lietuvos kaip nevertinamos jaučiasi kaip emigruot kur geriau reikia

visos iki vienos naujuose nuosavuose namuose Vilniuj arba šalia, visos naujom mašinom, tegu ir lizinginėm

visos po kosmetologes manikiurininkes kartą per pora savaičių, tada dar tik šitie ilgalaikiai lakavimai atsiradę buvo ir tikrai nemažai kainavo

aš sedžiu tyliu

nu nes man kažkodėl gerai (tikrai nevaidinau, man buvo tiek gerai kad net nepadoriai pasijaučiau, savo 1,5 kambario bute paskoliniam fabijoniškėse, pas kosmetologę tik antakių nusidažyt buvus, manikiūrą pati paprastais lakais pasidarius, ir dar plaukus savarankiškai nusidažius) nei man emigruot norėjosi nei ką ir neįvertinta nesijutau

visutėliausiai viskas nuo požiūrio priklauso

Atsakyti

aš tai šiaip niekuo nesiskundžiu. tikrai gyvenu gerai. galėčiau gal ir geriau, bet ai, kol kas matyt nereik

bet pletkinti tai mėgstu :D

nors pasiskųsti irgi mėgstu :rolleyes:  bet greičiau dėl dėmesio trūkumo :D

Atsakyti

A ko tau dabar katuk dėmesio trūksta?tu šitą aną numegk ką pasirodyk

mes pagirsim

bus tau dėmesio :D

Atsakyti