Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O aš tai pasiskųsiu, nes iš apmaudo nežinau, kur dėtis. 

Gyvenam visai kaip toj reklamoj, kur ištiko gyvenimas. Suplanavom šią sav. atostogas ir sugedo mašina.. Ir taip sugedo, kad dar ir kitų atostogų € reiks pridėt. Ir dar nežinia, kada atgausim auto. 

O apmaudžiausia, kad sėdžiu namie 😡 Jau geriau į darbą, nes tik 5 atostogų dienas ir teturėjau. 

Reik kažkaip požiūrį perverst į kt. pusę, bet sukilo visokie kitokie beviltiški reikalai, tai leisiu sau kampe pasėdėt su šokolado plyta :D

Nors kampas tas sėdėt toks nieko. Tuoj megztukas bus. 

Atsakyti

ai, Limit, va ir radai vieną tokį visai neblogą pliusą.

o su tom mašinom..... kartais nežinai, kas būt geriau, pvz tarkim būt sugedus va taip kelionės metu, nu. tikrai daug daugiau problemų būtų

qqte, tai visa mano blogumas turbūt šiuo metu ir yra tai, kad nemezgu. nu pypec kažkoks. atrodo ir norėtųsi, bet tik paimu ir nu, nejuda tas mezginys. guli ir ankstesnis.... vakar net kaimynei sakiau, kad turbūt megsiu, kai išeisiu ilgalaikių atostogų :D ir net gavau užsakymų

Atsakyti

ai katuk jei paguos tai pas mane iš vis kažkaip meilės mezgimui nelabai yra dabar

lyg ir pamezgioju bet nei kad norėčiau nei ką

o tiek planų vasarai buvo

nu nors siūlų naujų neperku ...

o kaip ilgalaikių atostogų pavydžiu beveik jau net juodai :D

ai ir nu jei skūstis tai ar guostis tai irgi kad prie chebros būčiau

kažko labai šiemet net atostogų nelaukiu, nes tokių nemalonių reikalų pradžioj yra kurie matyt ir aptemdo visą tą džiugesį

ketvirtadienį Simui MRT

o paskui savaitę laukt atsakymų, sėdėt Vilniuj ir nervuotis

beliks 2 savaitės

o paskui greit jau rugsėjis ištiks ir

nelemtas jubiliejus gi

jubiliejus bus kaip ir nieko bet aš smarkiai ne scenos žmogus o pas mus dabar mada kad salėj visi susirenka tu turi stovėt šypsotis dar visus vaišint

nes gi tau įteikia premiją jubiliejinę

tai va ir nežinau net ar tos premijos noriu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 30 liepos 2019 - 13:04

Qqte, pritariu nemalonu. Ale nors tavo šefas sakydamas kalbą kokios nesąmonės neturėtų leptelt. Ne taip kaip Šeštokas  :B

Linkėjimai tik pačių geriausių MRT rezultatų :4u:​ 

Atsakyti

taigi taigi sensta žinok ir mano šefas :D

aną kart kolegos išėjimo proga skėlė beveik kad tas kolega pasaulinę krizę sukėlė :D

o be to nu pasakys nesąmonę tai jam ir raudonuot :D svarbu pati nepasakyčiau, o aš iš jaudulio moku nusišnekėt neblogai :D

dėl MRT tai priimu linkėjimus visus

Atsakyti

Oi, LImit  :4u: . Kur ketinot važiuoti? Gal išsinuomoti mašiną variantas?

Turėjom mes tokią pačią situaciją prieš n metų. Susipakavom viską ir tik išsukus iš namų kiemo... lūžo pusašis. Tai ir atostogos nuplaukė, ir sočiai sukainavo, ir be mašinos likom kuriam laikui. Bet prisimenu, kad pavyko pakeisti požiūrį ir tikrai pasidžiaugti, kad tai ištiko ne kur kely lekiant ant 120, toli nuo namų. tada pasakiau sau, kad niekas man atsotogų nesugadins ir bastėmės su vaikais ir vyru visur autobusais, buvo labai smagu :).

Katuk, vis pamini kaimynę - tai nauja kokia? Nes anksčiau tik vieną kaimynę minėdavai, kol ji neišsikraustė :). Kaip tavo daržo derlius, kaip pomidorai - jau valgai?

Qqute - man pažįstama tavo aprašyta situacija, dvynių grupėje prisiklausydavau, norss tada nei manikiūro darydavausi, nei antakių dažiau :D. Vos tik kas pradeda dejuoti, man absoliučiai priešingai pasidaro, nors palyginus, viskas pas mane ir sudėtingiau, ir prasčiau. Mano kolegė mėgėja, nors vaikai tik 2, nuosavas namas, nauja mašina, vyras direktorius, visai kito lygio pinigai. Bet vis kažkas negerai. Tai ji man padeda būti nuolat patenkintai, nes jau man ne fasonas tada niekuo skųstis, viskas man gerai, visko užtenka. Nors šiaip, aišku, norisi paverkšlenti, bet paprastai taip atsiitnka dėl kokių nors pms'ų ir prastesnės savijautos, tada užeina debesys ir viskas pilkai/juodai dažo. Bet jau išmokau juose ilgai nepasilikti.

Ramybės laukiant MRT, noriu tikėti, kad viskas gerai, kad išaugo taviškis ir pasveiko :4u: . O jubiliejus - na, kad tik tokios bėdos iškentėt viešumą dėl premijos :D. Pasipuoši, užsidėsi firminį čyzą :D.

O mezgt nei mezgu, nei nervuojuosi. Siūlus pažiūrinėju, bet apsiraminu. Ateis laikas ir mezgimui.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 30 liepos 2019 - 14:27

Restar pasakojimas priminė vieną istoriją, kurią vaikai pasakojo. Jų kažkuri mokytoja buvo kokiam tai tarptautiniam seminare ar pan. renginy. Gal Vokietijoj, gal Prancūzijoj. Sėdi mokytojai ir prieš užsiėmimus ar per kokią tai pietų pertrauką skundžiasi mokytojo dalia, labiausiai kokie maži atlyginimai. Mūsiškė mokytoja sėdi ir tyli, kol kažkas paklausia, o kiek gi ji uždirbanti. Tai kai pasakė, mokytojai susižvalgė,  nutilo ir visi skundai liovėsi. :)

Atsakyti

Restar - kaimynė ta pati, viena iš dviejų  :D  tik retai susitinkam, gi kiemai šalimais, net šiltnamių duris kokie 3 metrai tik teskiria :D  bet vakar va susitikom, paplepėjom....kambarinių glėių siūlė, išmest nori, o gaila. pas ją jos bujoja nežmoniškai. parodė vieną monstrą  :blink:  tai išsilapojus po visą virtuvę medžio pavidalu. tikrai, nemeluoju - užima kokius 15 kvadratinių metrų lubų lygyje.

pomidorai jau ima norkti, vakar vienas mini buvo suragautas. mačiau jautiniai tie didieji raudonuoja. nu bet tas mano derlius toks skurdokas. nežinau, ką darau blogai, bet kažkas ne taip su mano ūkininkavimu...

nu guodžiuosi tik tuo, kad cukinijos noksta kaip išprotėję, o moliūgai du tooookie monstrai, vieno tai gal jau ir nebeapglėbčiau....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 30 liepos 2019 - 15:13

Cukinijos ir pas mane monstrai. Ne tik dydžių, bet ir kiekiu. Visus baigiu apdalint nuo dviejų vienetų. Ir agurkai bujoja. Jau 4 trilitriakus užsimarinavau, savaitgalį vėl bus kibiras. Gal kas turit patikrintą raugintų agurkų receptą? 

O labiausia nervina rukola :B Jos pas mane vietoj piktžolių. Nemėgstu ir kvapas nervina, o jų visur pilna, matyt kažkokios daugiametės, lenda belia kur ir auga didžiulės :B Tai raunu negailėdama :B​ 

Atsakyti

Nu kad man jūsų gausa :). Rukolos vienas krūmas nuo pernai, tai vis apskinu (valgau, patinka), kitą savaitgalį vėl atžėlus, neraunu, džiaugiuosi. Cukinijų nei agurkų šitam sode neužsiauginu. Tiksliau auga, cukinijų taupiai užtenka, agurkų tik pavalgyt. Nes kai ateina jiems laikas derlių vesti, ima gelsti visaip ruduoti ir velniop eiti. Anam sode cukinijas vežimu vežti galėjau, agurkų irgi nespėdavom suvartoti. Kitokia žemė, kitokie kenkėjai , ir jau ketvirti metai dar neįveikiau to prakeiksmo :).

Atsakyti

Ufff, gausa gerai, sparagines marinuoju, kokie dar mezgimai 😀

Atsakyti

Restar,  o kokiais pavidalais valgot cukinijas? T.y. ką įdomaus ruoši?

Aš tai iš esmės tik blynus kepu,  dar į kugelį sudedu, na ir šiek tiek mišrainės žiemai paruošiau

Atsakyti