Labos 
Lace, ir aš jau tavęs buvau pasiilgus, vis pagalvodavau kaip smagu turėt tooookias ilgas atostogas ir vis laukdavau įspūdžių, o va pasirodo jos jau seniai pasibaigusios
. Brūkštelk kur buvot, ką pamatėt, kaip sekės. Ar aplankėt Kroatiją? Kaip įspūdis, kiek laiko buvot, ar užteko laiko pasibūt ir paiilsėt? Mes kaip tik už dešimties dienų ten lekiam, baisiai vis laukiam, ypač dukra
vyras tai paskutinius maršrutus delioja į vieną ar į kitą pusę
, viešbučiai jau užsakyti, o aš irgi svajoju kokį čia rankinio bagažo dydžio mezginį įsidėt kad visur turėčiau ką pamegzt, jei bus tik laiko ir noro
.
Kroatija man labai patiko, mielai važiuočiau dar, tik norėčiau lengvojo automobilio su kondicionieriumi
Laiko užteko, nors būtų ten ką žiūrėti ir dar dvi savaites
Vieni be vaikų turbūt kitaip lankytinus objektus dėliotume. 
Palabi patiko Plitvica.
Grožis neišpasakytas, ten galima ne vieną dieną vaikščioti, yra įvairių ilgių maršrutai. Vaikai eiti tingi, tai mes pasirinkome bene lengviausią/trumpiausią treką. Vini būtume daigiau ėję. Toks praktiškas patarimas, jei ketinate ten lankytis - atvažiuoti apie 16 val., vakariniai bilietai pigesni, žmonių gerokai mažiau, nereikia eilėse stovėti, kad nuotrauką pasidaryti, o ir karštis jau būna atslūgęs. 
Dar labai visai šeimai patiko raftingas 
DSC_9407.jpg 189,52KB
0 Parsiųsta kartų
Dubrovnikas - gražus miestas, bet su vaikais prie 30 laipsnių karščio buvo per didelis iššūkis po jį daug vaikščioti. Galima užlipti ant gynybinės sienos ir visą senamiestį apeiti siena. Bet žmogui bilietas apie 30 eur, kažkaip pagailėjome pinigų, plius tokiame karštyje be jokio šešėlio būtų buvusi tikra pekla.
Jei būsite Dubrovnike, labai rekomenduoju pavažiuoti dar apie 30 km į pietus - ten yra nuostabaus grožio laukinis paplūdimys Pasjaca Beach 
IMG_2090.jpg 300,08KB
0 Parsiųsta kartų