Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, smagu kad grįžai. :4u:

Man atostogos prasidėjo, ilgoji dalis. Bet kažkokia atostoginė depresija parėjo. Jau pakankamai gerai laikiau savo emocinę būklę paskutiniu metu, bet be jokių aiškių priežasčių liūdesys ir nieko nenoras ištiko.

Mūsų irgi laukia 5 dienos prie jūros, kai kurių šešios, nes vyras su pora vaikų diena anksčiau išvažiuoja.

Mezginį turiu, bet šiuo metu veliu - irgi taip labai po truputį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 05 rugpjūčio 2019 - 12:42

Soliuk - įspūdingai skamba jūsų kelionė, bus labai faina!

Katuk - tai gerai, kad įsileidžia :). Dabar jau aiškus tavo likimas, vėl 3 metams? Megsi, persimegsi :). Galėsi lietuvaičių ekskursijas Kaliningrade organizuoti,  mezgėjų meet'ą organizuot :).

Kerpena, normalu gal pačioj atostogų pradžioj :). Įsivažiuosi, susistyguosi. O kur jūs prie jūros būsit? Kiek žinau, Palangoj Qqutė bus tuo metu, gal dar kas? Galim kopose pamegzt kur :D. Nes... aš kaip tik siūlus užsisakiau.... Ir daug daugiau negu reikia.... Iš narplioju.lt :) - tkra draugė, dalinuosi gerais taškais :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 rugpjūčio 2019 - 12:56

tai kad kol kas tik 1 metams :D  ir jeigu mūza valkiosis ir toliau, tai nieko aš neprimegsiu.

jau taip visai nebenoriu šiuo metu megzti, kad net anytai paprašius pažiūrėt siūlų kojinėms pas save, net artyn drakiaus nepriėjau.

Kerpena, tau reik ką nors padažyt :bigsmile: galima ir siūlus.

Atsakyti

Labos

As atostogauju, kol kas namie

Ketvirtadieni pajurin maunam

Restar o jus kur busit ?man ir mintis apie  bendra pamezgima kilo

Ko is narplioju prisisakei?

Lace sveika sugrlzus

Ir Soliuka smagu matyt,retai bepasirodai

Atsakyti

Qqute, mes Palangoje būsim 3 naktis :). O dienom kažkur bastysimės. Prisisakiau coton-wool, chiagoo virbalus ir pora svalotų ritinėlių po 3 eur :). Jeigu ką, tai bibliotekoj pagulės, nesu dar tokių turėjus.

Gal kas žinot, kiek Palangoj dviračio nuoma kainuoja? Neapsisprendžiu, ar verta vežtis savo, ar išsinuomoti kokia dienikei.

Atsakyti

Qqšk, nėr ką parodyt :rolleyes: tai ir tupiu pakabukuos, seku pulsą i fsio, daba dvirks viršų im :D kartais da ėjims , gal kuri į karjerų žygį pas mus užsuksit, prasieitume kartu vidurinį maršrutą, kačmyrinis megztelis pradėts i padėts, niekaip rankos nekyl tokių šiltų siūlų ant kelių laikyt :D .

Atsakyti

Labos :4u:

Lace, ir aš jau tavęs buvau pasiilgus, vis pagalvodavau kaip smagu turėt tooookias ilgas atostogas ir vis laukdavau įspūdžių, o va pasirodo jos jau seniai pasibaigusios :D. Brūkštelk kur buvot, ką pamatėt, kaip sekės. Ar aplankėt Kroatiją? Kaip įspūdis, kiek laiko buvot, ar užteko laiko pasibūt ir paiilsėt? Mes kaip tik už dešimties dienų ten lekiam, baisiai vis laukiam, ypač dukra :D vyras tai paskutinius maršrutus delioja į vieną ar į kitą pusę :D , viešbučiai jau užsakyti,  o aš irgi svajoju kokį čia rankinio bagažo dydžio mezginį įsidėt kad visur turėčiau ką pamegzt, jei bus tik laiko ir noro :D .

Kroatija man labai patiko, mielai važiuočiau dar, tik norėčiau lengvojo automobilio su kondicionieriumi  :rolleyes: Laiko užteko, nors būtų ten ką žiūrėti ir dar dvi savaites  :D Vieni be vaikų turbūt kitaip lankytinus objektus dėliotume.  :)

Palabi patiko Plitvica.  :wub: Grožis neišpasakytas, ten galima ne vieną dieną vaikščioti, yra įvairių ilgių maršrutai. Vaikai eiti tingi, tai mes pasirinkome bene lengviausią/trumpiausią treką. Vini būtume daigiau ėję. Toks praktiškas patarimas, jei ketinate ten lankytis - atvažiuoti apie 16 val., vakariniai bilietai pigesni, žmonių gerokai mažiau, nereikia eilėse stovėti, kad nuotrauką pasidaryti, o ir karštis jau būna atslūgęs. :rolleyes:

Dar labai visai šeimai patiko raftingas  :wub:

Priedas  DSC_9407.jpg   189,52KB   0 Parsiųsta kartų

Dubrovnikas - gražus miestas, bet su vaikais prie 30 laipsnių karščio buvo per didelis iššūkis po jį daug vaikščioti. Galima užlipti ant gynybinės sienos ir visą senamiestį apeiti siena. Bet žmogui bilietas apie 30 eur, kažkaip pagailėjome pinigų, plius tokiame karštyje be jokio šešėlio būtų buvusi tikra pekla.

Jei būsite Dubrovnike, labai rekomenduoju pavažiuoti dar apie 30 km į pietus - ten yra nuostabaus grožio laukinis paplūdimys Pasjaca Beach :wub:

Priedas  IMG_2090.jpg   300,08KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lace, kaip ačiūūū už Plitvicą :4u:, šis parkas planuose, ir kaip tik deliojam kaip čia kuo anksčiau į jį papult, o va pasirodo nėr ten ko iš pat ankstaus ryto ko pult, nuraminsiu vyrą :D , o tai jis jau sakė ka reiks keltis ryte tokiu laiku kaip į darbą :rolleyes: . Gal buvot Motovune, trumų rojui :D , visi labai dėl jų ten jį , o jis mum taip nepakeliui, blaškomės važiuot iki jo ar nelabai.

Atsakyti

Lace, kaip ačiūūū už Plitvicą :4u:, šis parkas planuose, ir kaip tik deliojam kaip čia kuo anksčiau į jį papult, o va pasirodo nėr ten ko iš pat ankstaus ryto ko pult, nuraminsiu vyrą :D , o tai jis jau sakė ka reiks keltis ryte tokiu laiku kaip į darbą :rolleyes: . Gal buvot Motovune, trumų rojui :D , visi labai dėl jų ten jį , o jis mum taip nepakeliui, blaškomės važiuot iki jo ar nelabai.

nebuvom Motovune  :mmm:​ 

Atsakyti

Parekomenduokit kokių moteriškų filmų - laukia pora mezgiminių vakarų  :rolleyes: 

Atsakyti

nei moteriškų, nei vyriškų paskutiniu metu nelabai žiūrėjau.

vieną serialą prasukom, bet ir tai tik vienas sezonas. nors visai ir nieko toks, detektyvų su psichlogine gaidele mėgėjoms: MIndhunter

Atsakyti

ai, prisiminiau, Auklė Tulė. nors siūlau paskaityt pirma apie ką, ne visiems tokie patinka

Atsakyti