Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, bet tai negresia užmigti su mezginiu tokiu atveju. man tai toks relaksas, nebent skaičiuot ką reikia, bet irgi tik smegenys įsitempia. o rankos tai gal kai kokias nors riešines reikia kontroliuot, kad viskas būtų vietoj

pasiėmiau siuntinį siūlinį, pralupau kampą. faini tie cotton woolai...bliam, tiek gražiūr siūlų turiu, ir taip gaila juos sugadinti kokia nors nevykėliška idėja

Atsakyti

Katuk, kokią spalvą pirkai? 

Atsakyti

pastrigo kažkas, kabojo atsakymas :hmm:

plum

tikėjausi kiek ryškesnės, bet šiaip atitiko lūkesčius

Atsakyti

Tai va kas slyvas išskynė prieš man užsisakant :D​ 

Atsakyti

:P  ne tik aš, dar ir NIuma man rodos pasidarbavo

Atsakyti

Neršiu po namus, net garas rūksta, niekaip nerandu mažo maišelio, kur pora atsarginių maudymkių turėjo būti... Nes pagrindinis komplektas sode, o šiandien vat užsimanėm prie ežero ir nėra poros didiausių besimaudytojų aprangos.... Jau išverčiau visas galimas vietas ne po kartą, reikės pavalgyt, susikaupt ir dar sykį pabandyt... Tai ne iki mezgimo...

Atsakyti

Restar, bus kokioj nors nestandartinėj vietoj padėtos. ir visai ne maišelyje. ir gal net jau panaudotos šįmet kaip atsarginės

Atsakyti

Nepadėjo net namų išsiurbimas, vis dar nirštu.... nuo to tik pačiai blogiau, bet va taip būna, kai labai kažką suplanuoji, o viskas ima ir subliūkšta. Ir, turbūt, ne kas kitas nukišo, bet aš pati... Apieškojau visas įmanomas ir neįmanomas vietas, nes aš save žinau - padedu keistai ir tuoj pat pamirštu. Bet kaip skradžiai žemės. Tarsi didžiausias dalykas, ką norėjau šiandien padaryti, tai maudytis. Ale bet nu... net megzt nenoriu...

Atsakyti

Katukai, aš nedaug... tik dvi :) bet gražios tos slyvos. 

Atsakyti

Sveikos :)

kas čia api slyvas - skanu man js  visad buvo - toks patamsintas man spalvynas :)

Limit, priminei man mano vieną skalbimą, kai tokį populiarų QQutiniu vadintą kiauraraštinį megztuką išskalbiau iki kūdikio dydžio veltinuko :D

Restar... galvok iš kitos pusės... gal pats likias tave apsaugojo paslėpdamas maudymkę.... nes va mes pajūryje praėjusią avaitę gelbėjom vieną skęstantį, kurios turėjo drasos eiti į baisias bangas prie raudons veliavos ir po pranešimo per grsiakalbį, kad maudytis griežtai draudžiama... visa laimė kad jis sugebėjo neuspanikuot, iškėlė ranką supratąs kad pats neparplauks ir mes spėjom iškviesti gelbėtojus. Tiesa iki jiems atvažiuojant vienas senyvas vyras puolė jį gelbėti ir sėkmingai parplukdė iki tokio gylio kur jau galėjo stoti ir eiti.

Taip kad kitą kartą reik stebėti ženklus ;) ir galvoti kad toks planas ir jis geresnis nei tas kurį dabar turi galvoje :)

O aš šindien metų pirkį atlikau :D užpirkau stiklinių, kurios vis praidaužo sėkmingai :) tai dabar vyras galės jau nustoti burbėt, kad aš tik lėkštes gražias perku bet nepasirūpinu stiklinėm :D :D

Atsakyti

Koks megztinis ♥ - dairausi ką dar iš tų siūlų žmonės mezga: https://www.ravelry....une-and-modesty , net ir spalva mano dabar mezgama, visai nroėčiau tokio. Arba šitas man visai nieko: https://www.ravelry....brary/whippet-2

Mažai mezgaiu šiandien :(. Išėjau į ekskursiją su dukra po mūsų rajoną. Seniai nebevaikštau su vaikais po kiemus. O be reikalo - net naujų namų yra, aikštelių nematytų...

Tiesa, gal kas iš vilniečių nori ką iš George pirktis, siuntimo išlaidas pasidalinti?  :4u:  Nes aš susikroviau krepšą seniai ir pamiršau, dalies jau ir nebeliko, bet vis tiek šio to reikia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 19 rugpjūčio 2019 - 23:26

Restar, tikrai tas pirmas gražus? reiktų gerai pasistengt, kad nesigautų taip, kaip originalas:

Dune_and_Modesty_242_medium2.jpg

Atsakyti