Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas  :4u: 

Po nuostabaus ilgo savaitgalio plaukiojant po Kuršmares kažkaip sunku grįžti į realybę  :unsure: Mezgiau mažai, o vat mano augintinis tuo tarpu prisipirko visokių prabangybių  :oh: Įdomu, kas jas megs  :huh2:​ 

Atsakyti

Labas rytas

George važiuoja, siūlų turiu, jūra nuostabi, gražių mezginių būna.

Lace, parodyk savo bibliotekos naujienas  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos, 

Pagal sms speju, kad seniai rasiau, ačiū už rūpestį.... :4u: 

as jau namie, dar pasireabilitavau prie juros savaite, o kol kas dar adaptuojuos namie, nors jau reiks tuoj vel i Kauna...

Dar nemezgu. 

Atsakyti

Lace, parodyk savo bibliotekos naujienas  :4u:​ 

Naujienos kol kas pakeliui pas mane  :rolleyes: 

Va vienas grožis - Vincis man alyvuogių padažė  :wub: 

68866053_2922678094415816_32992890022757

Atsakyti

žiauriai gražios alyvuogės :wub:

Šarange, o bet noras yra virbalus ar drakiaus lobį pakilot?

Kaunas ilgam laukia?

kaip ten namų kampai? ar visi vietoj?

Atsakyti

Nelabai dar traukia lobiai ir virbalai, nors jau kaip ir galečiau, bet kai ilgą pertrauka padarai sunku grizt.

Namai tai visi vietoj, net ne taip keista sikart grizt, kaip anakart buvo.

Kaunas, tikiuos, trumpam. 

Atsakyti

Restar neturi 3/4 rankovių, o pas mane kaip tik tokių dauguma. Kiekvieną rytą prie spintos medituoju ieškodama ko nors ilgom rankovėm, kad uždengtų baisią ranką, ir nieko nerandu. Tenka vilktis megztinį. Gerai, kad turiu plonų medvilninių iš HM.

Lace siūlai žEuriai gražūs, per daug neprimarginti :wub:​ 

Atsakyti

Liniuka, o tau nepraėjo dar ranka?? :unsure: 

Aha, siūlai BAISIAi gražūs  :wub:​ 

Atsakyti

Nepraėjo, dar labiau išsiplėtė. Vakar buvau pas gydytoją, nusprendė, kad alergija. Liepė tept Fenistilu ir gert nuo alergijos tabletes. Nu gal ir alergija :hmm:​ 

Atsakyti

Šarange, pasirodyk dažniau  :4u: Kad ir garsiai neklausinėjame, bet turbūt kiekvienai vis laiks nuo laiko galvoje rūpestis šmėkšteli, sužinoti kaip ten tau sekasi  :unsure: 

Atsakyti

tai galima ir šiaip bendro pobūdžio reikalus aptarti, pvz alergija ar  ne alergija Liniukai, spėlioti nuo ko  tai ir teikti siūlymus gydymui :D

juokauju žinoma, ale bet taip ir yr

pvz, man klausimukai dabar tokie aktualūs:

kaip iškrinkti dukroms automobiliuką

kur nusipirkti neblogų rankšluosčių

ar man reik pasiimt puodų išvykstant :D

susirasti butą Karaliaučiuje (nu dėl šito patarimų nebus daug) :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 20 rugpjūčio 2019 - 13:31

o dar mano drakių iš doros kelio Ligvita išvedė, prirekomendavo prabangių šilkmocherių pavadinimų, tai žvėriui galva susisuko, lenciūgas nutrūko...  :oh:

Nebandytas, nečiupinėtas brandas - Lamana Premia (60% mochera - 40% šilkas) - kuklūs 13,95 eur už 25g kamuoliuką  :B

premia-046.jpg

Ir dar tokius eBay aukcione nukoviau - 5 kamuoliukai už 20 svarų  :rolleyes: (parduotuvinė kaina - apie 11 eur už kamuoliuką)

$_32.JPG?set_id=880000500F

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 20 rugpjūčio 2019 - 13:37