Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos

Liūdna ko tai dūšioje

Ar tas virusas su jau gasdinančiais ekonominiais padariniais

Ar tas apsiniaukęs dangus, bet tikrai ko tai nelengva.

Šiandien nusiųskim po maldą ATA Šarangei. Mėnuo kai išėjo.

Olaiva šiandien meldžiatės bažnyčioje už ją? Kažkaip reik lipti iš to pilkumo, kažkuom  džiugintis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 10 kovo 2020 - 08:37

Dar apie skausmus.

Man neskauda nieko.

Per mėnesines būna skausmingų monentų, bet per ovuliaciją niekada.

Dabar pagalvojau kad ir nėr taip buvę, kad tarp mėnesinių skaudėtų.

Nugarą skauda vyrui.

Liniuk, sensta mūsiškiai.

O šiaip linkiu greito pasveikimo kam skauda.

Atsakyti

Sveikos

Liūdna ko tai dūšioje

Ar tas virusas su jau gasdinančiais ekononiniais padariniais

Ar tas apsiniaukęs dangus, bet tikrai ko tai nelengva.

Šiandien nusiųskim po maldą ATA Šarangei. 

Olaiva šiandien meldžiatės bažnyčioje už ją?

Kažkaip reik lipti iš to pilkumo, kažkuom  džiugintis.

šeštadienį bažnyčioje . liūdna diena, tarsi koks akmuo ant dušios būtų paslėgtas...

Atsakyti

Lazerinės depiliacijos norėčiau :rolleyes: bet nesidarysiu, nes man niekur nieks nemaišo.

Labiausiai maišo kai einu pas ginekologą.
O šiaip, į baseinus nevaikštau, jūros, ežerai - irgi nepatinka. Tad galiu gyvent taip kaip yra :rolleyes:
Aš pati sau darydavausi depiliaciją cukraus pasta. Visur. Skausmingas - pirmas plėšimas. Paskui jau dzin  :irnesakyk:

Oj ne, aš ne pati dariausi, man darė.

Baseinus, pirtis mėgstu. Pas gyd retai einu, bet einu. Maaa vyrs lobių džiunglėse neieško- unt lėkštytės dereto nor  :lol:

Bet užtenka gerų gillette peiliukų. Vyriški, ne moteriški. Šitie netinka. 

Atsakyti

Diclaco tepalas rankinuky- aną rytą iš lovos galvojau keturiom išlipsiu tik. 

Atsakyti

Prieš kokią savaitę ilgai galvojau, kad žinau jog Ji išėjo, bet nesuvokiu to. Nepriimu informacijos.

Ypač, kai Google Photo išmetė priminimą prieš tris metus cepelinų baliuj pas Liniuką ir daug kur ją fotografavau :wub:​ . 

Atsakyti

galima sakyt, kiekvieną dieną ją prisimenu... mano mezginys jos nertoj terbelėj :wub:

o vat kur miegojau šiąnakt, tai buvau pamiršus :D vienu momentu besiversdama užkliuvau už kažkieno kojos, išsigandau net, pašokau, galvoju, kas čia šalia manęs guli! kelių sekundžių prireikė susivokti, kad gi nuosavas vyras....

ir iš ryto vos atsipaipaliojau...

diena tokia, kaip vakar Vilnius/Kaunas. Nes Kryžkalnis jau pasitiko saulute, o Kaliningrado sritis išvis švietė, reikėjo net akinių nuo saulės. o šiandien niūroka. išlenda toks šykštus spinduliukas pro retą.

mezgimo srity Haywardo atnara. beliks kažkaip kaklą aptvarkyt ir done.

Atsakyti

Labryt,

prajuokino Katukas, vyro išsigandus  :lol: . Bet įsivaizduoju, kaip taip gali nutikti, kai vieną naktį šen, kitą jau ten... Lauksiu tavo Haywardo.

Iš ryto nusipirkau švirkštų, nes namie nebebuvo, o radau seniau išrašytas Olfeno ampules, dar Aponil gavau (NImesil, tik tabletėmis), nes graudžiai paprašiau, nors neturi teisės be recepto parduoti. Sėdžiu - gerai, išsivaikštau - irgi  pusė bėdos, bet atsikelti ir kol pradedu vaikščioti, tai net kalbėt negaliu. Lovoje apsiversti irgi iššūkis buvo... 

Kenksmingas man tas pomėgis megzti, oi, kenksmingas, kol kas negaliu su tuo susitaikyt...

Atsakyti

labas

va pas mane kaip pas Niumą smegenys atsisako priimt informaciją

katuk net žvygtelėjau įsivaizdavus kaip tu pašokai vyro išsigandus :D

apie depiliacijas, kojom man tinka peiliukai, intymesnėm vietom kremukas, nuo peiliukų beria, apie visokias cukraus pastas ar vaškus ir pagalvot baisu

apie mezgimą-artėju dryžioko-pogono-heywardo apačion ir nu nesugalvoju kaip apiformint, ar daryt skeltukus ar ne

kaip kraštuką užbaigt, apačiai taip kaip rankoves ir kaklą dariau netiks nes truputį sutraukia

nieko nedarant sukasi

nu dar truputukas liko, bet rytoj tikiuosi finišuot

pilvas beje praėjo(visad praeina per pusdienį), išsimiegojau kaip žmogus nes nuspyriau save lovon prieš 11 dar arbatos su valerijonais ir melatonino kad tikriau būtų įkalus :)

saulė šviečia, darbo diena patrumpinta, paštomate raudona babina laukia, rytoj nedarbo diena

gražus tas gyvenimas, džiaukimės ir mėgaukimės juo kol turim :) (kam neskauda nieko aišku)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 kovo 2020 - 10:14

Restar skaityt skauda

Katuk nu vyrui ramu, faktas, kad LT miegi viena🤣

Atsakyti

Ingriduska,ne faktas :D  LT lova gerokai platesnė, reik pastangų įdėt, kad rast ką nors šalia

Bet rimtai, Restar, taip žiauriai... būtinai eik pas tą trenerę, kai apsveiksi. Nu nes nuo šitų reikalų tik mankštos padeda.

Ai apie depiliacijas. Tai gamta manęs neapdovanojo plaukuotumu, užtenka karts nuo karto apsiskust kojas ir pažastis. O trikampėlio :D beveik neliečiu,nors kai kas ir norėtų. Nu nes pro bikinių kraštus nelenda, nėr ten miško, tai kažkaip man ir netrukdo.Dėl gydytojos tai nepergyvenu,man rodos sveikiau yr su plaukais, o ten dėl sveikatos ir einam. O dar po oepracijos su cezariniu pjūviu matyt folikulai išvis pašalinti, tai centre apskritai plaukai neauga :D juokiuosi,kad pas mane iškart meninė instaliacija. Kaip ten vadinas tas intymios vietos modelinis kirpimas.

Kažkada bandžiau skust, tai fui kokia nesąmonė. Niežti, kai pradeda atauginėt, spuogiukų atsirado ir badosi kaip diedo barzda :D​ 

Atsakyti

Oi šposinykė katukas :) pralinksminai. 
aš va šiandien išleidau šeimyna 7 ryto ir atgal į patalaičius - pabudau 10  :blink: namuos tyyylu ramu - nežinau kur tą ramybę dėti :) nepratus tai ramiai - reik adaptuotis :)

išnaudosiu kaip dovaną- savijauta pusėtina :) filmas ir mezginys pataisys reikalus :)

Atsakyti