received_590207641578293.jpeg 58,41KB
0 Parsiųsta kartų
Duona VEGAAAANA iš La Petite.
#messiūlųniapiarkam ir #mesmyltųnevalgom. #širdelėsemyltųnėra.
received_590207641578293.jpeg 58,41KB
0 Parsiųsta kartų
Duona VEGAAAANA iš La Petite.
#messiūlųniapiarkam ir #mesmyltųnevalgom. #širdelėsemyltųnėra.
Nu gi įvyko kvyyy toks moteriškas solidarus
smagiausia solidarumo dalis buvo Niumos megztinis apsirengtas net vis dar dregnas, bet su tikslu kad įrodytų jog IRMANREIK ![]()
nu o mini zuviuko puodelis- vazele-padazine taaaaaip širdį paglostė - moterys yra gėris! Mūsų sekta yra gėris nes jei kažkokie papilkavę debesys pirmadienį galvoj skraidė, tai šiandien jų nei kvapo!!!
grįžau namo su sushiais- proginiais! 6-ių iš eilės 10-imtukų proga
nu sakysit vaikui sushiu neduodu- duodu tikrai, bet koooks smagumas ir azartas kai sutariam jog jie bus pelnyti 6-iu 10-ukų proga
pažymiai paskutinę savaitę ryyyyyškiai pagerėję! Nu jei tik tiek reik- aš in!
po sushiu kaimynė klausia ar namie- nu namie ,- sakau. Po minutes skambutis ir stovi su didžiausiu sūrio tortu
beaškėm apdėtu. Ir džiaugsmas ir bėda. Nes net ir valgant nesuvalgytum. Bet geri draugai bedoj pades!
Nes kiekvieną dieną nutariu neberašyti, nes atrodi niekam nereikia, jau tiek visko visur prirasyta.
Nu žinok jei jau net aš, maitinimosi be mėsos neįsivaizduojanti tave seku po padidinamuoju stiklu tiesiog, tai, žinok, tikrai rašyti reikia.
Kita vertus, suprantu tą atrodymą. Va pati nuotraukas redaguoju, reportažus dėlioju, bet vis pagalvoju, kad to greičiausiai reikia tik man ir niekam kitam...
Mes po ekskursijos "Keistos Vilniaus istorijos" Gusto blyninėj sėdim. Pačioj miesto širdy pabuvom - praėjo pro šalį paradas, ilgoji vėliava, už kelių žingsnių Nausėda, paskui Šimašius. Toks savas miestas, gera nuotaika, nors skėtį gal 6 kartus traukiau. Man šventė ne dėl mados. Aš vis dar prisimenu tą euforiją prieš 30 metų...
Aga, sekta yra jėga
planas buvo ksva, shopingas, namai. Pasksičiavau, kad grafiką reik koreguot, nes shopingui laiko nelieka. Bet nuo kavinės reik dar iki maximos nubėgt. Pro Espritą. Kur manęs laukė džinsai (bu jų ir norėjau). Vienintelius pasimatavau
Gadget liepė pirkt.
received_538516026788011.jpeg 20,23KB
0 Parsiųsta kartų
received_208568773539085.jpeg 44,82KB
0 Parsiųsta kartų Vuo prašau, normali muoters fuotuo. Nauji džynsaj, su špešllll gadget giminės nuolaida, naujas megztukas, beveik ramūs vaikai ir katinai. Kuomi nenuostabus gyvenimas?
Tereza o ka tu rašai, aš nežinau, paskdalink.
Kelionių reportažus, kol kas tik SM, bet rimtai galvoju apie blogą arba FB puslapį. Nežinau, kas geriau.
Paskutinė kelionė čia (vis dar pildoma): https://www.supermam...r-pietu-afrika/
Ten pat yra ir ankstesnių berods 4 kelionių aprašymai.