Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priedas  received_590207641578293.jpeg   58,41KB   0 Parsiųsta kartų

Duona VEGAAAANA iš La Petite.

#messiūlųniapiarkam ir #mesmyltųnevalgom. #širdelėsemyltųnėra.

Atsakyti

Iš ko širdelės? Mes vištą kepam, dryžuoju dryžį

Reik nagus sutvarkyt bet tingiu, tiksliau labiau megzt noriu nei manikiūrintis. Gal dar atkentėsiu iki savaitgalio, nenuaugę labai bet apsilupinėt nori

Atsakyti

Tai kad visa duona yr vegan :D 

Ar turėjai momeny be glitimo?

Atsakyti

Nu gi įvyko kvyyy toks moteriškas solidarus :) smagiausia solidarumo dalis buvo Niumos megztinis apsirengtas net vis dar dregnas, bet su tikslu kad įrodytų jog IRMANREIK :)

nu o mini zuviuko puodelis- vazele-padazine taaaaaip širdį paglostė - moterys yra gėris! Mūsų sekta yra gėris nes jei kažkokie papilkavę debesys pirmadienį galvoj skraidė, tai šiandien jų nei kvapo!!! 

grįžau namo su sushiais- proginiais! 6-ių iš eilės 10-imtukų proga :) nu sakysit vaikui sushiu neduodu- duodu tikrai, bet koooks smagumas ir azartas kai sutariam jog jie bus pelnyti 6-iu 10-ukų proga :) pažymiai paskutinę savaitę ryyyyyškiai pagerėję! Nu jei tik tiek reik- aš in!

po sushiu kaimynė klausia ar namie- nu namie ,- sakau. Po minutes skambutis ir stovi su didžiausiu sūrio tortu :) beaškėm apdėtu. Ir džiaugsmas ir bėda. Nes net ir valgant nesuvalgytum. Bet geri draugai bedoj pades!

Atsakyti

Pavadinims toksaj.

Širdelės gi IŠ MEILĖS!

Atsakyti

Nes kiekvieną dieną nutariu neberašyti, nes atrodi niekam nereikia, jau tiek visko visur prirasyta.

Nu žinok jei jau net aš, maitinimosi be mėsos neįsivaizduojanti tave seku po padidinamuoju stiklu tiesiog, tai, žinok, tikrai rašyti reikia.  :wub: 

Kita vertus, suprantu tą atrodymą. Va pati nuotraukas redaguoju, reportažus dėlioju, bet vis pagalvoju, kad to greičiausiai reikia tik man ir niekam kitam... 

Atsakyti

Mes po ekskursijos "Keistos Vilniaus istorijos" Gusto blyninėj sėdim. Pačioj miesto širdy pabuvom - praėjo pro šalį paradas, ilgoji vėliava, už kelių žingsnių Nausėda, paskui Šimašius. Toks savas miestas, gera nuotaika, nors skėtį gal 6 kartus traukiau. Man šventė ne dėl mados. Aš vis dar prisimenu tą euforiją prieš 30 metų... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 kovo 2020 - 15:47

Tereza o ka tu rašai, aš nežinau, paskdalink.

Restar smagu kad šventė iš dūšios

Žuviuk kažkaip jaučiu tavo laimę šiandienos visam poste.

Atsakyti

Aga, sekta yra jėga  :wub:  planas buvo ksva, shopingas, namai. Pasksičiavau, kad grafiką reik koreguot, nes shopingui laiko nelieka. Bet nuo kavinės reik dar iki maximos nubėgt. Pro Espritą. Kur manęs laukė džinsai (bu jų ir norėjau). Vienintelius pasimatavau

Gadget liepė pirkt.

Priedas  received_538516026788011.jpeg   20,23KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
  1. Kas če per nesankcionuotos klynofuotuo???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 11 kovo 2020 - 16:02

Priedas  received_208568773539085.jpeg   44,82KB   0 Parsiųsta kartų   Vuo prašau, normali muoters fuotuo. Nauji džynsaj, su špešllll gadget giminės nuolaida, naujas megztukas, beveik ramūs vaikai ir katinai. Kuomi nenuostabus gyvenimas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 11 kovo 2020 - 16:16

Tereza o ka tu rašai, aš nežinau, paskdalink.

Kelionių reportažus, kol kas tik SM, bet rimtai galvoju apie blogą arba FB puslapį. Nežinau, kas geriau.

Paskutinė kelionė čia (vis dar pildoma): https://www.supermam...r-pietu-afrika/

Ten pat yra ir ankstesnių berods 4 kelionių aprašymai.

Atsakyti