Paskaitysiu, įdomu labai😍
Rašyk FB, tai tikrai vertinga. Prieš kokią kelionę skaitau žmonių įspūdžius
Terezza - gal FB? Lengva dalintis, rinkti sekėjus ir pan.
Niumos nuotaika nemirtinga šiandien, foto itin originalios
. Megztuko margumas neblogai išsidėliojo, nors pati nelabai tokius mėgstu. Džinsai papuikinti. Panašu, kad ir man reik. Bet pirma reik vaikus apipirkt...
Einu pirštinės megzt. Tvarkingai, ant kietos kėdės, prie stalo
. O šiaip tai niekam neleisdavau sėst į savo kampelį... Atkeršijo man nugara - dabar bet kas gali sėsti. Šiandien jau gerai, ar dar suleisti vaikai nuo vakar veikia, ar tieisog tas ūmus skausmas praėjo, liko įprastas kasdienis, bet su juo susigyvenus. Bet prisižaist vėl nenoriu.
Niuma, tavo nuotaika viską pasako apie megztuką 👍
Ir tinka, ir patinka, kas gali būt geriau.
Mano mažė liko namie šiandie su temperatūra, aš taip pat, o kaip tyčia saulutė žeme ritinėjas. Po piet neiskenčiau, pasidariau kavos, apkamšiau vaiką, sakau lekiu 10 min. į terasą, ir kaip tyčia iš vienos pusės kaimynė, iš kitos pusės kaimynė, paskui dar ir jos duktė, žodžiu gavosi tvarkingas terasos atidarymas😁
nu kas nuo temperaturos vargsta, kas be temperaturos vargsta ... baisiai kaip rudenine muse siandien nuo ryti jauciausi. miegojau ilgiausiai, atsistojus alpt norisi ejau tempos matuotis. nugi 34.9
. nu bet slabna nerealiai ... paskui jau biski pakilo. 35.6, tai lyg geriau. liepiau vyrui vezt pavazinet . bet kaip lauke salta buvo su tokiu vidiniu sildymu ... grizus 35.8. dabar 35,7 ... tai gal ne corona
Ačiū ačiū. Ir siūlų dažytojai, ir fotografei, ir nuotaikos kėlėjom, ir už komplimentus.
Žuviukuii pasakojau kaip abra kadabra mezgiau keisdama sruogas, kad nebūtų tiesiog juostos iš 5 kamuoliukų.
Didelį darbą dar padarėm ką tik - Gyčiui pirmus akinukus išrinkom. Fielmane vaikams su šeimos kortele - 54 pinigai lęšių gamybai. Mokėjau tik už rėmelius.