Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man tai faina kad ne sestadienis, reiskia 2 dienos ir bus sestadienis

Geras argumentas  :D​ 

Atsakyti

Aš įtikinėju save, kad ryt ne pirmadienis :). Faina savaitė, greit savaitgalis. Ale kam pamečiau pirštinių mezgimo įgūdžius, vis susimaunu ir ardau... Vat beliko iš naujo numegzti nykšti ir bus gatava.

Atsakyti

Nagai lakuoti gerai. Aš pažiūriu į savo vargšiukus, bet kantriai auginu- reik duot atsigauti.

ta proga nusprendžiau kitas vietas patobulint :) eisiu veido skaistint :) nes paskutiniu metu netenkina vaizdelis veidrodyyyy 

Atsakyti

Hi, 

Šventė atšvęsta

Suknelė puiki, bateliai irgi, nuotaika šentinė! 

Nežinau, ar dėl koronos, bet svečių net 2/3 mažiau. To yr ir pliusų ir minusų. Vienas iš pliusų-šampano upės :D ta proga, meilė visiems,k sektai irgi!

Niuma ir Gadget-paskutinė foto yr 100 balų! Džinsai puikūs, megztukas dar puikesnis!

Atsakyti

Katukai, atskleisiu paslaptį - naujas rakursas minkštumus slėpt  :lol:  o tai - taip pasisuk, anaip pasisuk... nusprendėm, kad žemės trauka gerai veiks. 

Atsakyti

2. Tai klynofuotuo, tai paslapčių išspausdinimai... Ajajai...

Katuko šampano upės tokios... Tokios apsriaubčiotos, ania?

Atsakyti

Nu to tak :D​ 

Atsakyti

Užsikūriau židinį.

Puiki vieta - namai.

Atsakyti

... Ajajai...

.. tik palik ją vieną be priežiūros. Tuoj paslaptys viešos tampa  :rolleyes: 

Atsakyti

Mėgaujuos tyla namie. Katinas ant kelių murkia.

Eisiu pražiūrėt, kurį iš nebaigtukų pamegzt ar naują pradėt (ką- jau žinau).

Pietums- kotletai (faršo turiu). 

Paskui kava pas Vincį.

Dar vakare Gytį į Robotiką reikės vežt. 

Diena kaip ir suplanuota.

Atsakyti

labas iš ryto

Atsakyti

Labas

Burbuliukų veikiama vakar pabaigiau Haywardą. Yra šiek tiek abejonių dėl ilgio ir  atnaros (per ilga? Ar reik stulpelių?) bei dėl kaklo apdailos (nori verstis), bet visuma man patinka. Eisim skalbti. 

Ir megsim kojines!

Miegojau prastai, jaučiuos pavargus ir keikiu save, kaip sugebėjau užsirašyti pas dantistę. Nu bet persirašyt jau gėda, nes jau du kart tas įvyko.teks eit.

Atsakyti