Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Korona visai stabdo NT 

Tyla, niekas neperka niekas neparduoda

Imu nervintis del ekonomikos

Atsakyti

Ingriduk ar tu nervinsies ar ne nieko tai nepakeis

jau bus kaip bus

džiaukis laisvu laiku pasivaikščiojimams ir pamezgimui

Atsakyti

Artimoji ekonomika.

Per Kaziuką su Liniuka aptarinėjom rublio ir euro kursą.

Nuo maždaug kovo 1 d. rublis nukrito nuo 68 iki 84 rublių už eurą. Seniai nebuvo tokio šuolio.

Atsakyti

Eisim skalbti. 

Ir megsim kojines!

Kas čia per asmenybės susidvejinimas :D Ar dabar į Katuką tik na vy :D 

Mane ta kvaila korona jau irgi pradeda gasdint :unsure:​ 

Atsakyti

Nu... kai per dienas viena, tai ir pradedu su savim draugaut :D​ 

Atsakyti

Katukai, mano sito naujo kaklas irgi norėjo verstis. Po skalbimo atėjo į protą.

Dienos plansi koreguojasi. Prieš valandą parsivežiau Gytį iš mokyklos- bloguoja. Dabar miega. Matysim kas toliau. 

Atsakyti

labas rytas, nu ką, jus tik nervuoja, o aš ryt eisiu mokytis kaip apsirengt/nusirengt/sisiot ir dirbt su paskutiniu madingiausiu šių dienų rūbeliu :) (šauniais sukasi darbas, kad mokymus organizuoja!) ir labiau nervuojuos kaip neparnešt šeimai dovanų, kai viskas įsibėgės....

Atsakyti

Aš tai prie tokių rūbelių pripratusi, praeitame darbe teko naudotis. Tam tikrais atvejais net du tekdavo rengtis vieną ant kito. Bet su sisiojimu problemytės :D​ 

Atsakyti

O as kad jei taip ir toliau, tai paskola, lizingai nebus atšaukti

O pajamos 0

Bet gal kazkaip nebus taip blogai

Atsakyti

Mezgu twidinio rankovę ir vis Restar mintyse dėkavoju už virbalus  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Liniuka, nu mes daugelis pratę prie tokios pusiau madingos :) ne skafandrų, bet tos chirurginės-operacinės mados ir jos protokolų (kai baigsis skafandrai, būsim savose vėžėse) :) Nes ne tik chirurgam reikia, bet ir prie onkologinių ligoniukų kai kada, atliekant tam tikras procedūras, intensyvioj terapijoj ir pan. Bet skafandro matuotis dar neteko :) 

Atsakyti

Mezgu twidinio rankovę ir vis Restar mintyse dėkavoju už virbalus  :rolleyes:​ 

Sveikos, nesimiega nuo 5... visokios durnos mintys ir apie darbą, ir apie coroną... Ir net tiek bijau pačios ligos, kiek jos pasekmių, kurios keičia darbą, gyvenimą. Kažkodėl užsipergyvenau dėl renginių, dėl to, kaip apsikirpti reikės :D, džinsus sūnui nupirkti, jeigu kaip Italijoj uždarys viską. Bet pažiūrėjau - pilnatis, tai jai galiu nurašyt :). Nes pergyventi reikėtų dėl sveikatos ir gyvybės, ne dėl ko daugiau. Bet vat ima kažkokios neaiškios panikos, žiūrint į skaičius, pabandant įsijausti į situaciją...

Mano brolis atvažiavo į ekskursiją į Vilnių (Gariūnai ir kokios 4 religinės šventovės skirtingų konfesijų), užsisakiau sūrių ir kiaušinių (perku), o jis net neprašytas bulvių maišą įdėjo ir lašinių paltukę (jau keliolika metų, kaip to nesu gavusi...), matyt, susirūpino ir jis mumis :).

Olaiva - ale tai kaip faina ♥. Aš tai vis dar patikėt negaliu, kad gali megzti jais, bet kaip smagu, kad tau jie tarnauja  :4u: .

Abelo - gal kokią paskaitėlę mums madinga tema?

Jeigu visi vaikai sėdės namie  min 2 sav ir aš su jais -  oi, bus nelengva....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 12 kovo 2020 - 12:03