Vilniuj ne tiek daug audinių parduotuvių
galima ir visas apeit nesunkiai, pradedant artimiausia
Tris paminėjom, Abakano nebėr. Dar kokią žinot?
Dar Gariūnai.
Smalsute raminkis paskaityk protingų straipsnių jei netiki bet vaikams nesveika nuolat tėvų būt užimtiems. Ypač tokio amžiaus kaip taviškiai. Aš tau rimtai sakau, jie turi panuobodžiaut ir PATYS sugalvot kuo užsiimt bent dalį laiko.
Nuolat su vyru šia tema kariauju bet čia rimtai.Jis kai pamato vaiką svajonėm užsiėmusį tuoj susinervina ir ima veiklas galvot.
Skirtingi ir vaikai – yra melancholikų, yra "gyvo sidabrėlio"... Aš kadangi saviškius šiek tiek pažįstu
, tai netikėtai ženkliai padidėjus laisvalaikiui visada kyla šiokia tokia sumaištis. Bet viskas gerai, po truputį adaptuojamės, "Mama, nėra ką veikti...
" pamažu keičia: "O galima...
?"
niu, o seneliai kaip užiminėja anūkus?
mano vaikinai dideli jau,o užaugo be senelių ( t.y. jie toli buvo), bet tik viena močiūtė (mokytoja), kai atvažiuodavo vis bandydavo juos aktyviai užimti, tai vaikai nelabai jos laukdavo, kada atvažiuos
Mūsų vieni seneliai tokie hiperaktyvūs
– kelioms savaitėms išsiveža vaikus prie jūros, jei namuose, irgi beveik kasdien veiklų prisigalvoja: muziejai, baseinas, biblioteka, pasivažinėjimai dviračiais/rogutėmis, vakarais filmai. Vyresnėlis retkarčiais su jais pasiilgsta ramybės, bet vis tiek laukia.
Labas rytas, nu gerai, kad nereikia kol kas nieko naujo ieškoti.
Prisėdau prie kompo ir prisistatė "darbdavys" - murkia ir kairę ranką įdarbinęs juodai
.
Kas išėjot į darbus?
Mane darbas namie žavi, kai nieko nėra namie, o kai yra - tragedija... Tik to darbo reikia susikaupti ir susigalvoti tokio ilgalaikio, nes visi artimi - nuplaukė....