Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ar man vienai atrodo, kad padaugėjo ir padidėjo pačios reklamos? Kai iššoka, tai per pusę lango  :huh2: 

Bet čia bendraut -  smagiausia forma vis tiek :) 

Kepurę pamatavau. Teoriškai lyg tinka. Praktiškai - paardysiu dabar ir pailginsiu, nes kt metais jau tikrai bus per maža.

Atsakyti

pas mane reklamų SM niekad nebuvo- sūnus kažkokią programą įdėjęs, blokuoja jas 

Atsakyti

Paskaičiavo man maksimalią nedarbo išmoką  :rolleyes: Devynis mėnesius galiu gyvent  :unsure: 

Atsakyti

Man sm iš darbinio kompo blokuoja, anksčiau to nebuvo. Matyt vis tiek kažkokia netokia atsistatė :hmm: 

Lace, sakiau, kad visai neblogai kaip už nieko neveikimą :) Kaip tai jaučiu, kad ir aš galiu ten atsidurt, jei krizė užsitęs. Tokia jau mano profesinė dalia :D​ Bet visai nepergyvenu.

Atsakyti

Lace, tai visiškai nuvyk graužaties kirminą, kuris bandė krutint. 

Per tiek laiko ir atitrūkt nuo darbo spėsi ir naują susirasi. O gal ir kokius visai fix idėjos kursus baigsi. Įdomumo dėlei.

Atsakyti

Helou

Nu ir plepsės jūs,  kai.dirbat iš namų...

Atsakyti

Lace, tai visiškai nuvyk graužaties kirminą, kuris bandė krutint.  Per tiek laiko ir atitrūkt nuo darbo spėsi ir naują susirasi. O gal ir kokius visai fix idėjos kursus baigsi. Įdomumo dėlei.

tai kirminas jau pats aną savaitę tylėjo  :rolleyes: 

nuo tų darbų svarbu per daug neatitrūkti  :D  Bus labai sunku pareiti  :) 

turiu mezgiminę dilemą - panašu, kad siūlo megztiniui neužteks  :oh: matyt tas raštas siūlui valgus.  :unsure: Ir dabar pasimetime - ardyti ir galvoti kažką kito tik lygiu raštu (turiu maždaug iki liemens numezgus) ar kišt galvą į smėlį ir varyti kol siūlo užteks....  :unsure: Tada greičiausiai vis tiek tektų ardyti...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 16 kovo 2020 - 09:43

Labas rytas,

Rusnė mūsų jau nuo ryto su Online pamokomis. Iš šono klausant, visai įdomu.

Aš irgi nuo ryto prie darbo. Švedai dirba irgi, užsakymus siunčia, net nustebau :) Galvojau, bus ramiau.

Vakar mezginį vieną tokį kojininį pradėjau, bet reik siūlą keist, per šiurkštus atrodo :hmm: Rinkausi spalvą, bet reiks ką kitą galvot.

Vyras mano darbe, dirba kaip įprastai, tik  komandiruotės atšauktos.

Draugė mano paryžietė nespėjo parvykt į LT su šeima. Kadangi ten registruoti, nebeleido skristi. Norėjo čia sodyboj karantiną praleist, bet teks ten sėdėt.

Nepamenu, ar sakiau, kad vaikų mokykloj yra užsikrėtusių tėvų, tai neramu visiems, kur ten jas nueit galėjo :rolleyes:

Atsakyti

Limit, aš vakar pagalvojau, kaip būtų su online pamokoms, jeigu mes net kompų vaikams neturėtume. Yra mano darbinis, kurį parsivežu retai ir  man pačiai reikalingas. Ir yra vyro vienas.

Dabar- atostogos pavasario padarytos maniškiams.

Atsakyti

Maniškis irgi į darbą išėjo.  :unsure: O man papildomas rūpestis - reiks kasdien kažką pietų įdėt, mieste gi nepavalgys  :oh: 

Atsakyti

Jo.

Mano vyrui irgi uždraudė mieste pietaut.

Tai tas pats galvos skausmas su pietum...

Nors kaip ir minėjau, RF nėr tokios panikos kol kas, ir panašu, kad jų politika panaši į anglų :D 

Nieko nemezgu. Pakiloju vis siūlus, turiu aš jų pakankamai, ale bet kaip ir nieko nesugalvoju. Gal kokią pusskarę pavasariui,....

Atsakyti

Kavinės/restoranai taigi dirba. Ne visi turbūt, bet kiek vakar užmačiau, tai nemažai. Labai čia daugelis skelbėsi, kad išsinešimui ruošia. Tai gal galima užsisakyt :hmm:

Atsakyti