Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš nieko jau labai ir neskaitau.

Liga praeis, o va kas liks dar neaišku.

Aš apie ekonomiką

Atsakyti

Pafotkinau išdžiuvusius tapukus :rolleyes:

Priedas  43CB62B7-52B2-4D1C-A009-3D0D3B44DCA1.jpeg   164,17KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  B24C1065-8987-439D-948A-6E762EAA1A09.jpeg   171,54KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  634BBB46-6EC1-40E3-9646-A1F5AEA2D717.jpeg   190,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Gražuoliai.

Bet slysta, ane?

Atsakyti

Aš nieko jau labai ir neskaitau.

Liga praeis, o va kas liks dar neaišku.

Aš apie ekonomiką

vėl gi, ar gali dėl to ką nors padaryti? Ne? Tai ir paleisk... kaip sakė vienas klasikas - dar taip nebuvo, kad kaip nors nebūtų  :D kai ateis tos pasekmės, tada ir žiūrėsim, kokios jos ir ką su jom daryti.  :rolleyes: 

aš tai džiaugiuosi, kad neturiu jokių verslų, kad man nereikia sukti galvos, kaip jį išlaikyti, kaip žmonėms išsaugoti darbo vietas.  :) Rūpinuosi tik pati savim, o pati, žinau, nepražūsiu  :rolleyes: 

Atsakyti

Gražuoliai.

Bet slysta, ane?

slysta, bet turiu skysto latekso, reiks uždėti kokį “protektorių”  :D 

Atsakyti

Nu kokios kurpaitės kaip iš pasakos :wub:

ar šitos jau geros Vaivai?nes atrodo ne ką didesnės už anas

Atsakyti

qqte, 17 Kov 2020 - 08:52, parašė: Nu kokios kurpaitės kaip iš pasakos :wub: ar šitos jau geros Vaivai?nes atrodo ne ką didesnės už anas

miega dar Vaiva :mirksiukas: tikrai gerokai didesnės šitos, pagal cm turėtų tikti :mirksiukas:

Priedas  1E7D32D7-3772-421B-BBC3-0F2BED4BF187.jpeg   227,32KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tapukai tapukais, bet ką su savo mezginiu daryti tai vis tiek nenusprendziau....  :hmm: 

Atsakyti

Dėl siūlų galimo trūkumo?

aš aišku noriu megzt. Dabar, kai darbe reik būt, nu bet netrumpai miegojau šian tai gal nepraeis tas noras iki vakaro

Atsakyti

Dėl siūlų galimo trūkumo?

aš aišku noriu megzt. Dabar, kai darbe reik būt, nu bet netrumpai miegojau šian tai gal nepraeis tas noras iki vakaro

taip, siūlų tikrai bus trūkumas

Atsakyti

raštas įvalgus, gal rankoves kitos spalvos daryt?kur anksčiau dryžiukai buvo

Atsakyti

Nu naršau el. siūlines pati nežinodama ko noriu, kažko minkšto švelnaus gerai krentančio bet ne visai skysto ir kad tiktų pavasariui vasarai

kas geriausia būt ( noriu dar vieno dryžioko)

Atsakyti