Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Su vaikais ramu. Per šį laiktarpį pakontroliuoju, bet lai sedi prie kompų :B

Bet MB jau knisa juodai :oh:  :mad2:

Atsakyti

kvyyy, Ristina tai aš neveltui klausiau aną dieną kuo vyrą užimt. Iš kitos pusės suprantu ir jį-sako aš per dieną daugiau jokio suaugusio nematau pasišnekėt :)

ir dar vaikas su juo pabuvęs irgi kažkoks nervuotas būna...

Atsakyti

Mes bent jau pasirašėm nuotolinį darbą su namų adresu ir galimybe susisiekt su mumis 8-17 val laikotarpy. O šefas mėgsta vaizdo skambučius.

Aišku, tarp 12-13 galėčiau būt ir lauke, pietų metas niekur nedingo. Bet vakar į lauką tik po 18 išsikrapsčiau.

Restar susierzinimą suprantu (žinau, kas yra žmonių kiekis  namie, net jei ir be pastovaus garso).

Jūsų bandymus patart - irgi suprantu.

Bet kiekviena darysim savaip :) o erzinančių dalykų kuo toliau, tuo dažniau išlįs, tik kiekvienai jie bus skirtingi.

Ingriduška, aš vakar siuntą siunčiau. Su vienkartine pirštine. Ir vis tiek galvoju, kur čia laisvą ranką dėt, kur apsaugotą, kai reikia siuntą, telefoną (su kodu), kortelę laikyt. Nesmagu. Ir nejauku. 

Atsakyti

Mano sėdi namie antras mėnuo :B   :karsta: 

Atsakyti

qqte, o tai internetinis bendravimas? neturi su kuo?

Va, aš tai tikrai jau nuo proto nušokčiau turbūt, jei dingtų internetas ir tel ryšys. Nors gal ir ne :D Nepabandžius, nesužinosi :D

Dabar tai vienur su kuo pabendrauji, pasirašinėji, tai kitur. Viskas gerai kol kas. Temo įvairios, nenuobodu.

Kaip sako, šiuo metu atsiskleis tikrieji veidai :D Ne tik tie fiziniai.

Ingriduk, niekur nevažiuoju, kaip tyčia vyras šnd irgi į kitą pusę pagal IV dirbt važiuos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 18 kovo 2020 - 13:58

Va čia yra epinis pofigizmas. Pasijuto prastai, bet apsilankyti Prekybos centre yra gyvybiškai svarbu. Kodėl pas dalį pasaulio gyventojų smegenys nesuinstaliuotos?

Soriukas, reikėjo išsisakyti.

3. Kovo 9 ir 10 dienomis ėjo į darbą (nustatyta 16 artimą kontaktą turėjusių asmenų).

4. Kovo 9 dieną 17:37–17:59 val. lankėsi Vilniuje, Šilo gatvėje, esančioje parduotuvėje „Maxima“. AKTUALU IKI: kovo 24 d.

5. Kovo 10 dieną pradėjo jaustis prastai.

6. Kovo 11 d. apie 18 val. lankėsi prekybos centre „Panorama“ („McDonalds“, „H&M“ parduotuvėse, taip pat kanceliarinių prekių parduotuvėje). AKTUALU IKI: kovo 26 d.

7. Kovo 12 d. iškviesta Greitoji medicinos pagalba, kuri nuvežė į VšĮ Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikas, tos pačios dienos vakarą asmuo su taksi išvažiavo namo. Asmuo išvažiavo su kauke, taksi vairuotojas rastas ir izoliuotas.
8. Kovo 13 d. 4 val. ryto grįžo į VšĮ Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikas grįžo nuosavu automobiliu.

Atsakyti

Ir tau neatrodo, kad labai daug bėdavojies? 

Iki šiol neatrodė. Bet supratau namioką.Tyliu.  Jūs buvote vienintelė vieta, kur galėjau nuoširdžiai išsivėdinti, bet atsiprašau. Pasikalbėsiu su savim ir tapsiu protinga. 

Atsakyti

Aš neturiu su kuo pasišnekėt gyvai nuolat :D  jau kokius 6 mėn.

O vat dirbus iš namų nesu ir nemokėčiau :B​ 

Atsakyti

Jo, Jurgitak... Trūksta žodžių.. :unsure: :mad2:

Viena ausim girdėjau ir apie tą gydytoją iš Šeškinės pol. :oh: :mad2:

Atsakyti

Iki šiol neatrodė. Bet supratau namioką.Tyliu.  Jūs buvote vienintelė vieta, kur galėjau nuoširdžiai išsivėdinti, bet atsiprašau. Pasikalbėsiu su savim ir tapsiu protinga. 

Na, rašančių ir skaitančių čia yra ir daugiau, ne aš viena. Išvadas pasidarei iš vienos nuomonės

Ir namioko jokio nebuvo. Klausimas savianalizei..

Atsakyti

qqte, o tai internetinis bendravimas? neturi su kuo?

nee čia ne jo būdui

maksimum komentarą į delfį gali parašyt

bet kad krepšinis nevyksta tai irgi nėr apie ką :) o šiaip tik gyvai

o man kuo toliau tuo mažiau to bendravimo apie bele ką norisi gyvo, nu iš serijos o kodėl va nieks neaukoja labdarai ir panašiai :) nu ne mano temos tratataliai kaip išgelbėt pasaulį, aš motera paprasta man bobiški dalykai, vaikų auklėjimas, mezgimas, grožio temos, knygos, maistas rūpi

nu o vyrai yra vyrai jei ne mašinos sportas tai tada pasaulio gelbėjimas ir politika :)

kelionės va abiem, tik kad dabar neaktualu :)

pas mus kaime kai nuvažiuojam tai atsigauna žmogus ten su tėvu mano į debatus visokius ir ginčus leidžiasi, ir abiem gerai :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 kovo 2020 - 14:13

Va čia yra epinis pofigizmas. Pasijuto prastai, bet apsilankyti Prekybos centre yra gyvybiškai svarbu. Kodėl pas dalį pasaulio gyventojų smegenys nesuinstaliuotos?

Gebėjimas patylėti irgi ne visiems teisingai įdiegtas :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 18 kovo 2020 - 14:22