Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk liepk vyrui paskambint, jis įtariu mokės išaiškint kodėl :)

Man baisiausia, kad tokių žmonių daug. Visiems gi neišaiškinsi

Su savais bent tam kartui susitvarkėm

Atsakyti

tai čia pas mus LT dar nieko

vakar žiūrėjau vienos rusų mezgėjos video jutubėj, gražiai mezga motera, amžiaus kažkiek virš 60

baisiai tikinti tokia

tai nu pasakoja kaip reik visiem i bažnyčią eit, švestu vandeniu žegnotis ir jei melsimės nesusirgsim, būtinai būriais reik melstis ir būtinai cerkvėj, kitaip neveiks

nu....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 kovo 2020 - 09:42

labas rytas :4u: 

Sveikos gyvos, labai smagu jus čia skaityt :)

Lace, maniškiai tai labai mielai priglaus :wub: parašysiu pm paštomatą. Bet aš galiu bent už siūlus pervest.... o kokius tu naudojai? reiks pirkt antriem (drakius šėlsta  :yahoo::lol: 

rašyk  :mirksiukas: Šiandien kaip tik važiuosiu iki paštomato siuntinį pasiimti.  :bigsmile: Siūlai prieš milijoną metų pirkti, tikrai dar už lietuviškus pinigus  :mirksiukas: nereikia man jokio materialaus atpildo - draugystė pinigais nematuojama, o dovanoti yra didelis džiaugsmas  :ax: Siūlai - Katia Trico-fieltro  :4u:

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20200318-104331_Pinterest.jpg   121,06KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tai čia kaip suprantu, klasikos perdirbiniai... Anlgų kalbai, aišku, gerai, bet kaip literatūra...

Pasikalbėjom su broliu. Alytuj pilna žmonių. Planuoja važiuoti šen ten, visokių reikalų turi, tai trąšų pas vieną draugą, tai šilauogių pas kitą, viskas p..... Tai net nėra ką šnekėtis. Ir kiek tokių kaimuose, o nereikia ir kaimo  :oh: . Sakė, pagyvenę žmonės prie parduotuvių juokiasi, kad jiems ir taip nedaug laiko liko gyvent...

Aš jau jaučiu po truputį lomkes. Vyrui sakau - esu intravertė ir šiaip beveik viską perku internetu, nekenčiu prekybcentrių... O dabar kyla toks noras eiti į parduotuves, viską čiupinėti, su kuo nors pasiglėbesčiuoti, laisvai pabendrauti... Varyti su džiaugsmu į darbą, į sportą, į kiną... Greičiausiai to nedaryčiau, bet turėti tą galimybę, net niežti, kaip norisi :). Ir tai tik trečia diena...  Aišku, čia baika, bet įdomu sekti savo jausmus, įsivardinti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 18 kovo 2020 - 11:24

Mano brolis kaime. Nedirba. Bendrovė šiaip stipri, ekologiniais visokiais augintiniais verčiasi, eksportu užsiima. Bet vat stovi viskas.o pavasaris. Taigi kaip čia bus su žemės ūkiu....

Tai va, brolis tai žvejoja :D​ 

Atsakyti

Man tai nieko nesinori. Esam visi namie ir toks geras jausmas :wub: Kol kokių žinių neįsijungi :B Arba kol tėvams nepaskambinu, na bet ten kitos problemos.

Einu pietų gaminti. Šiandien žuvis su burokėlių salotom. Vakar gaminau vištienos karį iš beatos laidos. Ir viriau barščius su baravykais. Megzt nėr laiko :B​ 

Atsakyti

Sveikos,

Keistas ir man kai kurių senų žmonių mastymas: kiek gi mums liko? o kad jie per sekundę nenumirs, kad reikės gydyti, kankinsis patys ir kentės artimieji nesupranta  :oh: 

Atsakyti

Man irgi  nesinori

O į darbą eit ypatingai, ypač kai matau kad kolegų mažėja mažėja, liksim tuoj keliese...ech

Atsakyti

Qqute tau nesinori, nes eini :). ir apskritia jums abiems patylėt po 1 vaiką turint  :B . Gerai, gerai, nesakykit, kad pati kalta :D. Bet vienas dlaykas, kai visi per atostogas, kitas, kai priverstinis toks buvimas ir dar darbas ekstremaliom sąlygom... mane vien užknisa kiekvieno mokytojo skirtingi nurodymai, reikalavimai, platformos... Kadangi vyrui kiti reikalai galvoj, tai aš kiekvienam turiu padėt, paaiškint, pakontroliuot. ir esu superjautri persona :B​ . Skydliaukė nuolat gniaužia... kraujo tyrmo jau nebepdarys man šią savaitę, o gal reikėtų dozę koreguot...

Atsakyti

Restar-įsijunk jogą kur nuotoliniu. Nu nes susirgsi rimtai.

Apie mokyklas. Sesuo kaimo.mokykloj direktorė. Kol kas atostogos, bet galva sakė neišneša, ką daryt su nuotoliniu mokymu, nes dauguma mokinių kompų neturi, o tuo labiau interneto. Pasiūlau vežiot užduotis namo ir po durim kišti :D​ 

Atsakyti

Aš įpratus, bet šiaip, antra diena galvą skauda. Ir nervina, kai šefas ignoruoja, kai nenori klausimų atsakinėt antra diena. Darbe- priėjai, atsisėdai, niekur nedings. Bent kažka ištrauki arba nuotaikas matai. O dabar.... 

Restar, zaprasto: darbas is namu.

Priedas  89905746_2775899455864271_194444654232469504_o.jpg   145,42KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti