Restar o tai kuo susijęs vaikų kiekis su parduotuvių į kurias tu nenori kai gali ir nori kai negali?
Restar-įsijunk jogą kur nuotoliniu. Nu nes susirgsi rimtai.
Apie mokyklas. Sesuo kaimo.mokykloj direktorė. Kol kas atostogos, bet galva sakė neišneša, ką daryt su nuotoliniu mokymu, nes dauguma mokinių kompų neturi, o tuo labiau interneto. Pasiūlau vežiot užduotis namo ir po durim kišti
Įsijunk tu pati tą jogą
. Apei jogą savo nuomonę jau išsakiau. Ir pradėti nuotoliniu nepradėjus gyvai... nu
. Aš pasportuoju kitaip. Jau rašiau.
Bet telefonus gal turi? Dėl interneto kažkokio buvau radusi nuorodą tiems, kas neturi, nori - persiųsiu?
Qqute - ogi labai tiesiogiai. Man trūksta vienatvės ir erdvės kur pasišalinti bei kuo užimti mintis. Kokiais nors lengvabūdžiais dalykais. Labai pavargusi nuo žmonių (kai yra daug darbo, renginių, vaikų ligų...) aš tiesiog lėtai slankioju po kokią nors parduotuvę ir mąstau - gal reikia to, gal ano, nu tokia ekskursija, atsiribojant nuo tos dienos kasdienių rūpesčių. Retai tai būna, bet pasitaiko. Čia gal kaip su maistu, jeigu nutari, kad tau to negalima, pasiryžti nevalgyti, tai labai labai norisi. tai maždaug panašiai.
Neturiu nei vienos vietos namie, kur galėčiau pabūti viena. Šiandien ilgai buvau duše. Tūlike žmonės užsidaro kartais (aš irgi), kol neprasideda trypimas už durų ir baladojimas.... Dėl to, kol neturėjom sodo vasarą namie aš ėjau iš proto. (Tik prašom nesakyti važiuoti ten dabar, nes ten galima asigyventi tik nuo gegužės antros pusės maždaug, ir tai vanduo tik sodo - negeriamas ir nėra kur maudytis, tik indus išsiplauti bent yra kur).
Sorry, jeigu mintys nerišlios.... Dar normaliai enįsivažiavau dirbti, o jau laikas pietus gaminti... dar koks skambutis, kokia nauja idėja iš dirikės... viskas nauja, nes mūsų veikla akrdinaliai turi keistis, žodžiu... gal aš jau pagyvenusi visgi su savo lėtesne reakcija...
Patiko straipsnis:
Visoms siuvėjėlėms ir kitiems, norimtiems prisidėti
Vyksta kaime darbai. Ir tresimai ir purskimai. Traktoriuje gi vienas sedi. Trasas atveza irgi vienas.
Vat ko nesuprantu tai babulių po 10kg mėsos perkančių. Gi anot jų kiek ten joms liko.... i graba susides?🤔
Dirbu iš namų. Kažkaip ne po 4valandas kaip reik... vyras liepė viršvalandžius rašytis.
Freke-tai man irgi buvo nuostaba, kodėl tas brolio kaimas darbus sustabdė. Gal.kokių kontaktų su europa ar kinais buvo..
Restar-nu rimtai tavo nervukai pertempti. Joga ir buvo pasiūlymas jiems paraminti, o ne sportui.
Beje, kai darai tuos savo pratimus,vaikai irgi ant galvos lipa? Ar tada būni su savo mintim? Tavo vaikai ne tokie maži, kad jų negalima būtų suvaldyt. Įvesk ramybės valandėlę. Griežtai. Draudžiami visi bele kokie kontaktai ir judėjimas minimalus. Įvesk knygų skaitymo valandas, vėl bus ramybė. Sakei,kad keliesi anksti,vaikai dar miega. Vėl tavo minčių laikas.
Nu žodžiu-kaip ten sako,negali pakeisti aplinkybių, keisk požiūrį įjas.
Hau.
Patarinėt iš šono labai lengva
nes realiai pati tai nesusitvarkau su savo galva
Dėl interneto-manau, kad švietimo sistema tas problemas žino, ir turi kokių nors realių sprendimų patys. mes su sese tik moteriškai ir trumpai pasibėdavojom
ingriduk, dar kausei, kaip aš laikaus. Tai vakar filmą bežiūrėdama lūžau
"Green book" - rekomenduoju, neveltui ten visokiųoskarų ar ko gavo
Apie darbą. Aš kol kas esu "rezerve", tiesiogiai su potencialiais infekuotais kol kas nesusiduriu. Mano visi darbai nuo kokio lapkričio liko tik ambulatorijoje ir moksle. Tai ambulatorija sustabdyta, lieka tik budėjimas ant telefono lėtiniams ligoniams ir pan. be kontaktinių konsultacijų, plius visokių rekomendacijų rengimas ir studentų paskaitų planavimas, nes kol kas mūsų klinika nuotoliniais būdais nesinaudojo, tai viskas nauja. Tai stengiuosi pabūt su vaikais kiek išeina.
Šiaip suprantu, kad visuomenėje medikai vertinami bendrai, kad lyg visi "kovoja". Tai šiuo metu mes dar ne Italija (ačiū Dievui) ir tik ruošiamės bangai. Tokia tyla prieš audrą pavadinčiau. Realiai situacija yra tokia:
"fronto" gydytojai - pirmoji linija infekcinių ligoninių ir skyrių gydytojai, kur infekuoti ar įtariami infekuoti gydomi ir tiriami;
antroji fronto linija - kitų priėmimo skyrių gydytojai, kur išlieka visokios skubios konsultacijos, niekur nedingę traumos, infarktai, insultai ir eiliniai karščiavimai. Kurie plintant infekcijai greitai užsipildys.
Tarpinis variantas tarp frontų yra dar šeimos gydytojai, kuriems šiuo metu daug popierizmo (80 nedarbingumų per pamainą, plius lėtinių ligų receptai ir pan....) ir išlieka tam tikras srautas pacientų, nors ir mažiau.
Rezervas - gydytojai, kurie teikė tik ambulatorines konsultacijas ir srautas šiuo metu sumažėjo kokiais 99proc. ir terapiniai skyriai, kuriuose srautas sumažėjo kokia 50proc. (čia mano asmeninė nuomonė, jokių šaltinių ir tikrų skaičių neturiu). Šie medikai stengiasi pasisaugoti, pailsėti reliatyviai, bet išlikti up-to-date, kad galėtų atsiradus reikalui keisti fronto gydytojus.
Kiekviena įstaiga reorganizuoja darbą su tam tikrais kūrybiniais nukrypimais, priklausomai nuo įstaigos pobūdžio ir darbuotojų skaičiaus. Bet labai grubiai, visur yra taip. Apsaugos priemonės siuvamos, renkamos, perkamos, organizuojamos, nes infekcija nesustos ties 30-tu atveju, bus jų daugiau. Ženkliai. Ir jau nebus tada laiko galvot iš kur ką paimt.
Restar-nu rimtai tavo nervukai pertempti. Joga ir buvo pasiūlymas jiems paraminti, o ne sportui.
Patarinėt iš šono labai lengva
nes realiai pati tai nesusitvarkau su savo galva
Dėl interneto-manau, kad švietimo sistema tas problemas žino, ir turi kokių nors realių sprendimų patys. mes su sese tik moteriškai ir trumpai pasibėdavojom
O tu pati darius kada nors jogą??? Kodėl siūlai ne meditaciją nervams? ![]()
AHA
.
Trečias sakinys apie mane - savo problemas žinau ir realių sprendimų rasiu pati, tik norėjau moteriškai pasibėdavoti
.
Pvz. dabar namie tik 4 žmonės ir neiko nesigirdi. Bet nesijaučiu gerai, akd mažė neribotą laiką prie kompo tyliai būna.... Man dega darbas, o pietų niekas nedaro
.
Trečia pastraipa-ne sakinys.
Tinka ir meditacija. Susirask ir papraktikuok
Suprantu-kad žodis.joga tave nervina labiau nei triukšmas
ok supratau-nevartosim
Ir tau neatrodo, kad labai daug bėdavojies?
Sos
Reikia pagalbos
Kaimynai dejo i kelnes ir vat jums vienybe draugyste.
Tai mane tiesiog dusina.
Baime pamatyt ta baime visur. Ta,susvetimejima.
Niekas nenori paimt siuntos, nors zadejo.
Gal kuri vaziuosite i miesta?
Siunta yra Savanoriu pr. Rimi
Kedru g.4
Pastomatas lauke, 2 aukste.
Ristiniuko liemene atkeliavo.
Sakiau nevartosiu žodžio.joga
bet kažkaip tas Restar pasakymas, ar aš kada nors bandžiau, neapleidžia minčių.
Aš įsivaizduoju, kad bandžiau, nes kiek pamenu, esu buvus ir konkrečiai jogos treniruotėj, ir kai lankiau pilatesą,.trenerė pati sakydavo, koks elementas paimtas iš jogos. Bet gal aš ko nors nežinau? Gal ten visai ne ta joga buvo.
Įsijungiau youtubėj pradedančiųjų įrašus. Nu kaip ir matyti ir daryti tie pratimai. Tempimo, ramūs, su išlaikymu. Mano supratimu, tiktai padedantya nusiraminti ir prasitempti tuo pačiiu.
Kas rimčiau esat lankę, pasisakykit, gal aš tiktai ne visai jogą esu mačiusi
Restar o išėjimas į gamtą pasivaikščiot nepadeda smegenų išvėdint? Kol kas neuždraudė. Norą pabūt vienai suprantu, nuovargį irgi bet bent jau aš gelbėčiausi kasdieniais pasivaikščiojimais ten kur galima ir nereikia su kitom slankiotojom kontaktuot, ar bent jau grynam ore tas kontaktas.
va ką tik nuėjau 5 km per pietų pertrauką, gal ir gerai kad negaliu iš namų dirbt nes ten jaučiu megzčiau per pietus o ne eičiau lauk ![]()
o dar, ar tikrai negali dirbt iš darbo ne iš namų?