Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kiek laiko reikia laukti atsakymo dėl viruso? Vakar numirė ir jau aišku buvo kad nuo koronos? Tiesiog pikta, ta močiūtė jau senai silpna buvo.

Atsakyti

Ingriga supratau.

Nusiteikim,,dabar visi mirs nuo koronos.

Jei ir ne nuo jos

Atsakyti

Nu vat čia tai įdomiausia, kad labai greit testo rezultatus gauna mirties atveju. 

Nu bet Ingriga, ar tavo pyktis ką nors įtakos?

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

šiandien kankinuosi su baisiu galvos skausmu...  :oh: Jei ir nimezilis nepadės, nežianau ką reiks daryti.  :frusty: 

Reikia iki paštomato nuvažiuoti kažkaip - marlės siuntinys atkeliavo.  :happy: Ir imtis kaukių siuvimo - turiu “užsakymą” ir Rūtai kelias pasiūti.  :unsure: Bet kol galva tokia, net pagalvot apie nenoriu. 

Atsakyti

tai antroji kaip supratau nustatyta ir gydoma nuo koronos buvo Vilniuj :hmm:

Atsakyti

Lace ir gavai siuntinuką  :hmm: 

Atsakyti

Parsisiunčiau tą zoomą, jei ką :)​ 

Atsakyti

su tom diagnozėm juk irgi visaip būna. 

dirbant yra tekę diskutuot su gydytojais , tarkim, dėl kardiologinių ligų. Nu, pirma vieta pagal mrties priežastis. 

tai , sako ar matei kada tokią diagnozę:" Mirė nuo senatvės"? Nėra tokios, ligų žmogus turi keliolika, bet mirties atveju gi reik užrašyti vieną pagrindinę. Tai senoliams ir rašo dažniausiai-  širdies ir kraujagyslių sistemos ligą. Tai įtakoja statistiką. ( aišku, galima nagrinėt pagal amžiaus grupes, ir t.t.) 

Tai ir  su ta korona šiuo atveju panašiai...

Atsakyti

Laba diena,

Zoomu ir aš jau antra savaitė naudojuosi. Bet vakarai tai tokie pas mus  neindividualūs :D Tai su chebra aplink nekažką.

Rusnei kokios rimtos pamokos prasiddėjo šią savaitę. Aną tai toks buvo biškį pripratinimas turbūt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 25 kovo 2020 - 13:08

Kažin kokiam laikui pratęs karantiną?

Jau yra kalbų, kad ir diplomatams nebus jokių išimčių. O mano bankas gi yr sugalvojęs balandžio mėn daug pasikeitimų. Ta proga turėjo.ir naujos mokėjimo kortelės būt, kurios siunčiamos į namus. Nu, ir kaip man juos pasiekt. Tikiuosi, bus nukeltas ir šitas veiksmas

Atsakyti

Ai, apie mezgimą. Kažkada šitas buvo gražus, ką manot?

Priedas  Screenshot_20200325-133057_Pinterest.jpg   190,41KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

katuk, aš jį pirmąkart matau, bet gražus :wub:

Pats pikas gi prognozuojamas balandžio pabaigoj, gegužės pradžioj. Tai manau, karantine dar pasėdėsim..

Atsakyti