Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš kažkada šitą rodžiau ir sekta nusprendė, kad be ryšio :D​ 

Atsakyti

Rimtai? O man pasirodė kad net aprašo ieškojo :D​ 

Atsakyti

:frusty:  :frusty:  :bash: 

Atsakyti

Ingriga, vertimo? 

Katukai, gražus.

Vakar klausiau pramonininkų  viceprezidento intervių. Planai rugpjūtį-rugsėjį pilnai išeit į darbus. 

Atsakyti

ingriga, kas dabar?

Atsakyti

Ingriga,  kas dabar?

izoliuoja Ukmergę?

Atsakyti

Beveik Savaite pravaikštai, o tada pareiškia, kad turi karantinuotis  :oh: 

Atsakyti

Laba diena  :4u:  šiandien kankinuosi su baisiu galvos skausmu...  :oh: Jei ir nimezilis nepadės, nežianau ką reiks daryti.  :frusty:  Reikia iki paštomato nuvažiuoti kažkaip - marlės siuntinys atkeliavo.  :happy: Ir imtis kaukių siuvimo - turiu “užsakymą” ir Rūtai kelias pasiūti.  :unsure: Bet kol galva tokia, net pagalvot apie nenoriu. 

Užjaučiu.

su tom diagnozėm juk irgi visaip būna.  dirbant yra tekę diskutuot su gydytojais , tarkim, dėl kardiologinių ligų. Nu, pirma vieta pagal mrties priežastis.  tai , sako ar matei kada tokią diagnozę:" Mirė nuo senatvės"? Nėra tokios, ligų žmogus turi keliolika, bet mirties atveju gi reik užrašyti vieną pagrindinę. Tai senoliams ir rašo dažniausiai-  širdies ir kraujagyslių sistemos ligą. Tai įtakoja statistiką. ( aišku, galima nagrinėt pagal amžiaus grupes, ir t.t.)  Tai ir  su ta korona šiuo atveju panašiai...

Yra tokia priežastis, pas protestantų kunigus. Rašo "mirė nuo senatvės".

Storon tokion knygon parašo.

Puikus kunigas mano tėtuką išlydėjo. Ir pokalbis su juo buvo toks...šviesus.

Ai, apie mezgimą. Kažkada šitas buvo gražus, ką manot? attachicon.gif [url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=266606"]Screenshot_20200325-133057_Pinterest.jpg[/url]

Tau tiktų!!! Labai!!!

Atsakyti

Ingriga-bet tikuosi bent neuždarys kažkur kaip parvykusius?

Nu bet rimtai, koks tikslas dabar po savaitės...

Atsakyti

Ne neuždarys, sedėsiu namie į darbą nebeisiu, nors trys dienas atidirbau. Rytoj greičiausiai turėsiu paskutiniu dienų gyvenimo aprašymą dėstyt  :hmm: 

Atsakyti

Nauja karantino veikla-dienoraštis

Atsakyti

Geras sutapimas :D   atvažiavo laiptinę dezinfekuoti 

Atsakyti