Smalsute, o kiek metų sūnui?
12 metų – penktokėlis, vos kojas apšilęs dalykinėje sistemoje (šiaip jis dažniausiai labai gerai žino, kas jam užduota, tik kad tai neretai skiriasi nuo mokytojų nuomonės
).
Oi kaip.nepavydžiu ir užjaučiu mokinukus ir jų tėvus...
Bet nesuprantu, kodėl išradinėjamas dviratis,kai jis jau seniai išrastas! Moodle aplinka, naudojama jau tikrai nemažai metų Ozo gimnazijoje ir dar pora mokyklų visos pasaulio mastu. Ir mokytojai turi mokymo sistemą, patirtim gali dalintis. Ir vaikai skirtingu laiku jungiasi ir išklauso.medžiagą bei atlieka namų darbus.
Problemą matau tik interneto pajėgumuose.
Nu aš dėl tų mokslų nestresuoju, per zoomą vyks pamokos konsultacijos, kitkas savarankiškai, užduotis gaus tamo. educa...Aišku atsiras spragų išsilavinime, bet susilygins net neabejoju. Iš kitos pusės mano vaiks individualistas ir intravertas, namie po mūsų priežiūra. Dar klausimas ar nebus jam taip tik geriau išsilavinimo prasme.
Kad atskirtas nuo draugų tai liūdna aišku, telefonu tik papliurpia..
Oi kaip.nepavydžiu ir užjaučiu mokinukus ir jų tėvus...
Bet nesuprantu, kodėl išradinėjamas dviratis,kai jis jau seniai išrastas! Moodle aplinka, naudojama jau tikrai nemažai metų Ozo gimnazijoje ir dar pora mokyklų visos pasaulio mastu. Ir mokytojai turi mokymo sistemą, patirtim gali dalintis. Ir vaikai skirtingu laiku jungiasi ir išklauso.medžiagą bei atlieka namų darbus.
Problemą matau tik interneto pajėgumuose.
Moodle nėr nemokamas, ir jo sudiegimas irgi ne piršta..laužio reikalas.
Mano klasteryje yra tiesiogiai tuo užsiimanti įmonė. Moodle diegimas ir palaikymas.
O tai ekstremali situacija negali būt pretekstas nemokamai programai ir greitam sudiegimui? Kiek visokių verslo iniciatyvų su pagalba medikams ir ne tik, tai kodėl negalėtų būti ir mokymo procesui? Turėjo dvi savaites pasiruošimui. Smalsutė jau papsakojo, kaip iš jos pusės atrodo pasiruošimas. Chaosas.
Labas,
Gal tai vis tik labiau mokyklos vadovybės problema. Laiko lyg buvo.
Kol kas maniškių visų 3 mokyklos konkrečiai informavo, kaip kas vyks.
Vyriausias net nuo chemijos kontrolinio pirmadienį pradeda.
Kita kalba, kokia kokybė bus viso šito mokymo.
Rusnei irgi per moodle vyksta. Viskas aišku kol kas. Mokytis reikia. Laukia atostogų.
Nu aš dėl tų mokslų nestresuoju, per zoomą vyks pamokos konsultacijos, kitkas savarankiškai, užduotis gaus tamo. educa...Aišku atsiras spragų išsilavinime, bet susilygins net neabejoju. Iš kitos pusės mano vaiks individualistas ir intravertas, namie po mūsų priežiūra. Dar klausimas ar nebus jam taip tik geriau išsilavinimo prasme.
Kad atskirtas nuo draugų tai liūdna aišku, telefonu tik papliurpia..
Labai panašiai galvoju, viskas su tuo spragų atsiradimu ir palopymu taip ir bus. Pagrindinius dalykus taip ir mokosi, tą patį kartoja, mokosi po kelis kartus vis gilindami. Nėr čia ko rautis plaukų nuo galvos