Maniškis irgi ta mintim nesusižavėjo, nu bet pagyvensim pamatysim.
Kaip tik šįvakar MB dėsčiau, kad norėčiau tos kamado kepsninės, nors realiai dar nei skaičiais, nei galimybėmis ir kt. dalykais rimčiau nesidomėjau. Bet tegu pratinas prie minties😊
Kokio dydžio turit, ar patenkinta, turi gal kokių patarimų į ką atkreipti dėmesį ar pan.
Kai nusipirkom nama, sakiau, kad pirmas pirkinys bus kepsnine, pasitaike vyro gimtadienis ir pasidovanojau sau dovana
Turim kamado bono mini, dabar gailiuosi, kad nepirkau media. Nors musu seimai pilnai uztenka, bet didesneje lengviau suvaldyti temperatura.
Aš irgi to Kamado norėčiau. Ir kepimo, ir rūkymo funkcijos vilioja. Bet maniškis net į kalbas nesileidžia, gi turim lauko židinį šašlams kept
Liniuka, o tu pazerk vyrui argumentu, kad toje kepsnineje gaunasi nesvietiskai skanaus skonio rukyta/kepta vista, sonkauliukai, kurie tirpsta burnoje, kugelis, plovas, duona, picos kaip krosnyje keptos ir dar daaaaug visokiu skanumynu
Sveikatos, tavo vyriukui
Rasyt - nu grįžai su trenksmu. Aš kaip daugima atimčiau pirma ir antra de spalvos
net realiai tai visus ![]()
katuko skara nerealiai faina
IrManReik picas
pas mane MB per karantina kepa. Bet tokio skanumo!!!! Omg nu neimanoma negirti ![]()
šiandienir aš kaip niuma nuo ryto nenoriai su virtuve draugavau. Ir is vis pareiskiau kad jau ir man kas nors kavos gali padaryti, o ne tik tiketis kad as po nosim pakisiu pusrycius... po to jau atsileidau- kepiau viriau...
truputi mezgiau ir daug filmu ziurejau Katuk, suziurejai tavo rekomenduota 13 reasons why. Ka dar rekomenduosi?
su vaiku pamokas perziurejom- ryt startuos.... kaip su mazium reiks susitarti nzn.... reik uzssimti kvepavimo joga ![]()
7497BD73-D6CD-4762-B6AF-B12CE1F7599D.jpeg 108,35KB
0 Parsiųsta kartų
O koks murklitetas!
Baiginėju Tvidinį.
Rasyte_,. Ooooooo waaaaau, ooooo waaaau. Labai, tiesiog triskart puiku. Gimtadienio ankstitetas - puiki gi mintis!
Aš jau antras mėnuo vaikštau ratais apie Joooodą Midi.
Baigiau. Siūlo pakako.
Susiuvimas ryt.
#rytdarkovas
Žuviuk, neturiu labai ką rekomenduot labai užkabinančio.
Žiūrėjau Dracula, tai pirmą seriją reikėjo iškentėt, o paskui jau užkabino
Jei nežiūrėjai- THe Kominsky Method, man patiko.
O tada Netflixe biškį nesąmonių pažiūrėjau
The end of the f***ing world -šitas toks visai neblogas tiesą sakant.
I am not okay with this-šiuolaikinė Kerė
Labas rytas,
Šiandien taip sunkiai kėliaus tuo naujuoju laiku. Jau per karantiną buvau pradėjus atsibust prieš žadintuvą.
Kai eidavau į darbą, tai laiko pasukimas vėl sugrąžindavo saulėtekio stebėjimą O dabar nei to neliko. ![]()
Labas rytas
šiandien visi kėlėmės kaip į darbą
aš kaip prieš normalią darbo dieną galvą išsiploviau, kad nebūtų gėda, jei tektų vaikų “klasėse” vaidentis
Tamo dienyną nulauž per pirmas 5 minutes
kažin kaip čia atlaikys tą padriką nekoordinuotą srautą IT sistemos ir telekomunikaciniai tinklai
Šiandien laukiu savo 4,4kg džiaugsmo
net sapnavau praeitą naktį
Eduka irgi negyva. Tinklai tai atlaikys, bet visokie appsai, tai ryškiai nepritaikyti tokiems srautams.
Kažkaip nesusikaupiu darbui šiandien. Nors irgi galvą išsiploviau, susifenavau
Net apsirengiau padoriai
Kai tuo tarpu privačios mokyklos be jokių trikdžių dirba online per Teams or niekas nestringa...
Mane kažkokia mokytoja kviečia jungtis į Zoomą anglų kalbos pamokai!
katuk nu tai junkis junkis ![]()