Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oho. Glebys balionių. Gydyk randus ir sveik greičiau. 

Atsakyti

oj Ristina sveikatos milijonas :4u:

Atsakyti

žinok, nebrokys  :P prasimezgiau mėginuka, išploviau - labai džiugina ir jausmas, ir vaizdas  :wub: mezgimo procesas nėra labai malonus, ypač su vilna lyginant, bet turbūt tu prie medvilnės esi įpratusi  :)

Ech  :rolleyes: ne - tai ne  :D joo, medvilnės ir kitų nevilnų mezgimas turi savo specifikos  :ax: 

Atsakyti

Ristina, kad randai greičiau ir gražiau sugytu  :4u: 

Atsakyti

Ristinėle, ojeiiiii, nu glėbys sveikatos ir randai kad neznaimi būtų.

Aš tokio testo norėčiau, kad gaut žinia, jog jau persirgau😂😂😂

Kerpena, nu va gera diena ištiko, įkvėpei iro.

Ko suki galvą dėl nuvažiavimo,  nu nuvažiuotum jei reikėtų. Linkiu kad nereikėtų.

Karščiuot mokam juk namuose, ne pirmas,kartas tokiuose metuose.

Mašinų nedaug. Nuvaziuotum.

O Tahiti būna rožinių pereinančių į žibuokles,,neužmirštuoles?

Atsakyti

Mano kūnelio, papuošto dviem cezariais, dar trys randeliai - nesudarkys :D

Atsakyti

Ristina, as taip ir maniau, juk ko gero ne bikini demonstruodama pinigus uždirbi😂

Aš sau yaip sakau irgi, kad turiu tų randų, bet kaio ir netrukdo. Nu tik tie ranku gal biški, bet šiandienos fone ir tie tink.

Atsakyti

Ingriduska sužinot kad persirgai neblogai :mirksiukas:  bet kai pradėtum galvoti kiek ir ką galėjai apkrėsti  :oh: 

Atsakyti

Jeigu ką, tai nors netoli nuvažiuot. Aš vis galvoju, kai paskaitau, kad sukarščiavę turėt savo automobiliu atvažiuot į tas karščiavimo klinikas, - jeigu labai prastai jautiesi, aukšta temperatūra, viską skauda, kaip su ta mašina važiuot, o jei dar visą miestą pravažiuot reikia.

tai jei jau visai prastai, matyt atvažiuotų greituškė paimti. O šiaip tai sėdi ir nuvažiuoji.  :mirksiukas: Aš pvz Vaivos gimdyti važiavau pati, sąrėmiai jau kas 1,5-2 minutes buvo  :ax: ir vairavau tuo metu mikroautobusą MB Vito  :mirksiukas: iš savo autobuso tiesiai į gimdyklą  :D 

Atsakyti

Kerpena jeigu jau visai blogai, tai greitoji atvažiuoja į logoninę nuvežt

Atsakyti

Stresinėse situacijose, dažniausiai pasijungia organizmo "pagalbiniai" resursai.
Aišku, būna, kad ir nepasijungia.

mane persekioja kodas "Velykos" :D
Gimiau "ant" Velykų.
Tėvas mirė per Velykas
Ranką susilaužiau ir vėl per Velykas :B
Apendiksas biškį pasiankstino, greičiausiai dėl susiklosčiusios eksremalios situacijos :rolleyes:

Atsakyti

Ingriga, nu tikiuosi labai nedaug, nes sedejom Labanore vieni.

Mieste prasilenkiau padoriu atstumu

Limit kojines pasiemiau nuo tvoros

Pardej su kauke ir pirstinemis, trumpai su tempu apsipirkau, atsiskaiciau savitarnos kasoj, prekiu kuriu neketinau imti neliečiau.

Tai tikiuosi nebuciau pasejusi.

Atsakyti