Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Skaniai rašot :D 

Aš tai dar šoninę mėgstu išvirti, apipipirint ir apklot daaaaug svogūnų. O tada valgyt šaltą su juoda duona.

Atsakyti

Dubliažo režisierė :)

Pas mus miusliai su pienu vakarienei. Nesugalvojau, ką gamint. 

Klausykit, kurios turit, darot ką nors su geliniais nagais nuaugusiais?

Atsakyti

Liniuka, o apkloji tiesiog žaliais svogūnais? Pipirini ir kloji, kai

karšta dar būna? Kaip čia daryt šitą reikalą?

Atsakyti

Aha karštą. Tada prisigeria svogūno skonio ir kvapo. Paskui svogūnus kartu suvalgau :)​ 

Atsakyti

Dar nieko nedarau, niekur neinu, tai negėda :D Lakuota kovo 11 d. Priedas  IMG_20200331_214931_resized_20200331_094954149.jpg   99,68KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 31 kovo 2020 - 20:52

Gali kaip Markas Džeikobsas padaryt.

Dėmesio int nagus!

https://www.instagra...id=tdwmv5js6l9a

Atsakyti

Mano nagai gaminti laaabai seniai. Jau net nepamenu, bet gal vasario 27 :hmm: . Tai negaliu atsidžiaugt kokio gerumo ta meistrė, nes nieks neapsilaupė. Net lėtokai augo, tai biškį daugiau nei Liniukos nuaugę. Savaitgalį su stambia dilde nudildinau ilgį, nes jau trukdė tokie kapliai, o nuaugimą stebuklingai palakavau beveik identišku paprastu laku.nieko.gero, nes tokio storo sluoksnio nepavyko išgauti ir matosi laiptas nors ir tos pat spalvos.

Bet kadangi niekur neinu, tai irgi tinka.o jei einu tai su pirštinėm :D 

Kai jau apsilaupys, tiesiog turiu tiinkamo lako nuėmėjo, ilgiau palaikius su folija, nusilups. Ir gyvensim kaip anksčiau :D 

Atsakyti

Ingriduška aš tą griežinėliais keptą su raugintais agurkais tai be duonos valgau, pasirodo nereik, nor irgi galvojau okaipčiabus

Dar pakepinu ir su kiaušiniais pusryčiam

Nu ir gabale keptą orkaitėj tiesiog su salotom valgiau

Kuo toliau tuo mažiau duonos pasigendu

Liniuka o tu irgi iš tų kur greit nagai auga

Atsakyti

Maniškiai atrodo maždaug kaip pas Liniuka, gal kiek daugiau. Bet irgi niekur neatsilaupė dar, nesutrūkinėjo. Turėjau vizitą penktadieniui. Bet dabar jau neaišku, kurio penktadienio reiks laukt. 

Galvoju, ką daryt :hmm: 

Atsakyti

Nu aš nežinau ar čia labai greitai :hmm:​ 3 savaitės visgi.

Atsakyti

Nu bet ir nuaugės geras gabalas. O sako kitos kas mėnesį darosi....

Atsakyti

Aš tai bandysiu užlakuot, kol nuaugs. Gražiai vis tiek nenusiimsiu pati. Jei laką ir nuimsiu su valikliu, tai bet nagas gi vis tiek pašiauštas liks :hmm:​ 

Atsakyti