Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, nu... mums by tik liežuviais, oj, pirštais pamalt :D aišku, kad neklausei. Darbo gaila, bet aš pati viską ardau, jei nepatinka  :lol: 

Aš nusipirkau kopūstų- morkų- paprikos salotų kibiriuką, bet skonis nelimpa. Pagalvojau, kad galiu sriubą iš jų išvirt. Bandysiu. 

Atsakyti

Ristina, o kaip ir kiek kepi?

Atsakyti

Na, kepu, kol iškepa :)

Kartais maiše, kartais kepimo inde. Kepimo inde gražiau apskrunda. ~180karštume/~val.

Atsakyti

Mes raugintų kopūstų sriuba pavakarieniavom o pietums mėsos kukuliai su troškintais šv. kopūstais.

Kopūstadienis :)

Liko dar rytojuj visko.

Vakare gerai taip pasivaikščiojom miške. Nuovargį gerai nuėmė nes kažkokia kvaila diena net megzt nesinorėjo. Nu bet susisukau siūlus kojininius, dabar ieškau kokio tobulo rašto, bet skaičiuot bais tingiu.

Ingriduška aš panašias salotas darau tik dar marinuotų agurkėlių dedu, nu ir majonezo ( žinau žinau tavo vyrs nevalgo)

Atsakyti

Šoninę prieskoniuoju, cesnaku apdedu.

Apkepu keptuvėj iki traškių šonų, tada dedu į indą ir kepu orkaitėje, tijrinu įpjovus spalvą ar jau tinkama. Iš,esmės neapsinuodysi.

Šoninę galima valgyti ir žalią, tik pasūdytą, pamarinuotą.

Arba dar tėvų receptas

Šoninė riekelėmis, apkepu keptuvėj partijomis po tiek kiek telpa į keptuvę iki gražaus rusvumo, tada suverčiu visas partijas ir daug svogūnų žiedais ir pomidorų padažo. Viską pakepi, leidi pasigert skoniam ir vualia su juoda duona ir salotomis

Atsakyti

Šoninę supjaustau riekutėm ir kepu su druska ir pipirais. Su rugine duona niammmmmmm Lt.

Atsakyti

Achaa dar raugintų agurkų šalia ir pipirų nepagailiu

Atsakyti

Achaa dar raugintų agurkų šalia ir pipirų nepagailiu

Omg, tada tooobula.

Duonos gali ir nebūti.

Atsakyti

Priedas  tabletes.jpg   165,17KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu va būtent šonines be duonos neįsivaizduoju

Tas mano šeimos receptas irgi va toks, paprastas tik cibuliai ir pomidori padazas labai tynk.

Kaip ir šonine su kiaušiniai.

Klasikiniai deriniukai. Nu duonike juoda privaloma😂

Atsakyti

Priedas  received_531373781132684.jpeg   58,2KB   0 Parsiųsta kartų

Vuo čia duona būtina.

Svogūnai palanginiai. Ne iš Palangos, o nuo palangės.

Atsakyti

Dubliažo redaktorė ne Lidija Dubauskienė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 31 kovo 2020 - 20:26