Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, nu bent žinai, kaip pataisyti padėtį.

žinau  :D išardyti ir numegzti iš naujo...  :oh: 

Atsakyti

Taigi sakei tik iki pažąstų :hmm: 

Gal paguosiu, šita pradžia kur ryte rodžiau,  buvo visai kito megztinio kūnu, .pagulėjo beveik metus ir išardžiau :D 

Atsakyti

Lace, o jeigu ir toliau ilginsi atnara?

Ar tikrai nugaroj trūksta pločio? 

Nes pagal foto, pakankamai gražu man :) 

Atsakyti

Niuma, kur tu rasi kūdesnius zmones nei Laces dukros??? Ir dar karantinmečiu.

Atsakyti

Tai aš vaizdiškai ir matau ant kūdos Lace dukros :) čia jai skirta? Nes jei nugara netempia, priekį laisvinčiau atnaros papildymu.

Atsakyti

Ristina, nu tu be nuotykių negali :D​ 

Atsakyti

Vakarienei salotos. Gal kam pravers kaip idėja. Po troškintų su rūkytom dešrom pietų vyras sakė ko nors lengvesnio.

Šv.kopūstas, agurkas, paprika, zalumynai, karštai rūkytas kalakuto kumpis,,sūris fermentinis , čia likučiai nuo pusryčių likę. Nieko dar per karantina nesu išmetusi lauk.

Kad nesupelytų batonas, pridariau batono apkeptų kubelių. Salotom jie kaip tik.

3cb44b705e7f.jpg

Atsakyti

Nu nebūtumėt moterys  :oh:  :D  :D  Ar prašiau patarimo?  :P Labai gerai žinau, ką mezgu ir kokio noriu vaizdo.  :B O dabar jau žinau, kaip to norimo vaizdo pasiekti - nusimezgiau tokį didoką pavyzdėlį  :B 

Lace, o jeigu ir toliau ilginsi atnara?

Ar tikrai nugaroj trūksta pločio? 

Nes pagal foto, pakankamai gražu man :)

Plačios atnaros nenoriu - siūlas minkštas, formos nelaikys, plačiai atnarai reiks didelių sagų, o jos turės didenį svorį. Žodžiu, negražu man taip.  :rolleyes: 

Niuma, kur tu rasi kūdesnius zmones nei Laces dukros??? Ir dar karantinmečiu.

Tai aš vaizdiškai ir matau ant kūdos Lace dukros :) čia jai skirta? Nes jei nugara netempia, priekį laisvinčiau atnaros papildymu.

Aš dar mamą analogiško kūdumo turiu  :P  Jai ir mezgu šitą  :mirksiukas: Nei Rūta, nei juo labiau Aušra tikrai nenešiotų tokio solidžios močiutės modelio  :ax: 

Pločio trūksta priekinėje dalyje, labiausiai tai pasimato klubų srity.  :unsure: pati kalta, per anksti sustojau kaklo iškirptę platinti, nusprendžiau, kad priekiai gali būti kiek siauresni už nugarą, nes pločio skirtumą sukompensuos atnara. O vat nepasiteisino. :unsure: 

Atsakyti

Pas mane irgi likučių salotos.

Cukinijos galiukas rėkė šaldytuve-tuoj pradėsiu pelyti! Buvo supjaustytas pusgriežiniais, pagrilintas ant keptuvės ir pamarinuotas balzamike.

Panašiai nutiko sojos sūrio galiukui.

Išviriau kuskuso, bet tinka ir perlinės kruopos.

Konservuotų žirnelių keli šaukštai

Džiovintų pomidorų aliejuje

Petruškų.

Sumaišom.

Skanu.

Čia tipo pietums. Prie pomudorinės sriubos.

Vs

Vakare lašišos kepsnys vyne su šparaginėm pupelėm garintom. Ir ryžiais.

Atsakyti

Pas mane pietums guliašas. Vakarienei salotos - morka, agurkas, ausys, sėklos ir teriaki.

Kaip kepat šoninę? Ne tą ilgai keptą.

Atsakyti

Šoninę pamarinuoju garstyčiom, ir kokiais nors preskoniais, česnaku. Ir kepu.

Pas mus šiandien picų vakarėlis :bigsmile:

Atsakyti

Koks geras gabalas :D Patinka man šitas bičas ir jo dainos :D 

https://youtu.be/3pox3FZE_3o

Atsakyti