Qqte, atidėk moksleivių rudens atostogoms, sako į Turkiją tuo metu gerai skristi. Mes tai birželį turėjom į Italiją skrist, bet kaip nujausdama laukiau geresnės bilietų kainos kol atėjo karantinas. Dabar gal tada per Kalėdas į Omaną pavyks, jei antra banga neužeis.
Qqte, jei jau eit tai iki galo. Jamk čeburekus
Nu nelabai anuos mėgstu kažkaip...
Testas rodo,kad as ne ragana. Gal nemesit is klubo... Koldunu nelipinu ,nes kazkaip truksta pasitikejimo del sandaraus uzlankstymo. Bet kartais suchalturinu toki reikala kuri "lizdais " vadinam.Koldunu tesla,ant virsaus farsas paruostas,susuki i voleli,supjaustai riekelem,apkepi ,galima patroskint
Jo šitą darydavau uigi, neblogai, bet tikri koldùnai geriau
Qqte, atidėk moksleivių rudens atostogoms, sako į Turkiją tuo metu gerai skristi. Mes tai birželį turėjom į Italiją skrist, bet kaip nujausdama laukiau geresnės bilietų kainos kol atėjo karantinas. Dabar gal tada per Kalėdas į Omaną pavyks, jei antra banga neužeis.
Nu va o jei antra banga?
Ir šiap, ar nebus vėsoka jau lapkričio mėn...aš mėgstu kai normaliai šilta taip apie 30...rugsėjy ar spaly geriausia bet nu laikausi pozicijos jei mokslo metai tai jokių atostogų
Testo atlikt galimybes neturiu
Reik šokti i vandenį ir žiūrt ar skęstu😂
Nu svarbiausia kokio megztinio ant savęs nepadek..nes maza ka 😄
kai taip parašai, man irgi atrodytų nesuprantamasBet būtent tokie virtinukai kažkas dieviško.
Nežinau, gal tikrai čia vaikystės skonio įtaka. Ir jei pirmą kartą ragaučiau dabartiniame amžiuje, irgi nesuprasčiau
![]()
Žinok, bebūtinai- aš tik nesenai atradau koldūnus su bulvėm ir šonine 😍😍 pirktinius. Mama negamindavo su bulvėm. Tik su mėsa arba su varške.
Pas tetą maža paragavau su bulvėm (pirmą kartą), galvodama, kad jie su varške- apsiverkiau, kad mane apgavo, nes tokio čiūdo buvau burnoj neturėjus. Blioviau, bet nevalgiau ![]()
Žiūriu woolio live įrašą. Parodė virbalus 12 dydžio.
Bandėt kuri tokio dydžio virbalais megzti?
Aš turiu Nr. 20. Ir siūlus kilimui. Kažkada. Gal. Nu teeeeeen, jei ilgai karantine sėdėsiu
Žiūriu woolio live įrašą. Parodė virbalus 12 dydžio.
Bandėt kuri tokio dydžio virbalais megzti?
Taip. Pas mane mediniai ilgi gal net ir 15
mezgiau tokį crazy šaliką iš tokio nenormalaus siūlo. Sunku, jokio kaifo
Qqsk, jei tik bus galimybe as balsuociau uz keliones atidejima rugpjuciui. Dukrai pirkom kelialapi rugpjuciui, tikiuos nenuplauks. O siaip jei megstat ne tik siluma bet ir karsti tai rugpjutis ommmmggggg idealus
. Dvylika metu jau kaip ten skrendam i ta pati viesbuti ir ner buve ka rugpjuti neskristume. Uzpraeitais metais laimejom pas juos budami viesbuti kelione arba geguzes menesiui arba nuo rugsejo pirmos. Tai pasirinkom alia barchatini rudeni, rugsejo vidury, tai aciu dievui ka nemokamai. Baseinuose vanduo isjungtas, saule jo tiek neprisildo kaip vasara, ledinis tiesiog, jura nuuu kaip cia pasakius silta, nuuuu bet ne 26, imanoma ilipt nesipratinus bet ne taaaasssss. Animacija ir muzikiniai vakarai nevyksta, temsta belenkaip anksti nuuuu ir siaip jau puse personalo isleisti atostogaut ir tikrai toks liudnokas vaizdelis, gryn kaip sezono pabaiga. Siaip viesbutis kaip vienas is geresniu, o tai ten kur pigesnis variantas tai turbut visai liudnuma jei visas dienas su apyranke aplink viesbucio teritorija vaiksciot. Va jei norisi kelioniu po tas visas lankytinas vietas tada jooo, tai pats geriausias laikas, bet man tada jau ne atooooostogos an gultuko
.
Soliuk i kur jus čia taip važiuojat rugpjutį?mes esam rugpjučio pradžioj turkijoj buvę tai nu..tokio karščio nee nemėgstam. Bet mes visą rugpjuti atostogų paėmę tai galvoju pabaigoj nu..neiškeptume gal