Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kas nori paverkti per filmą

Septynios minutės po vidurnakčio A Monster Calls

Labai fainas liūdnas artimas filmas...

Atsakyti

Labas rytas

Vėl snieguotas❄❄❄

Bet nutirps

Šiandien pirtikė numatyta, bonusiuks🤗

Atsakyti

Aš turiu Nr.  20. Ir siūlus kilimui. Kažkada. Gal. Nu teeeeeen, jei ilgai karantine sėdėsiu  :rolleyes:​ 

Ne

Žiūriu woolio live įrašą. Parodė virbalus 12 dydžio. :) Bandėt kuri tokio dydžio virbalais megzti?

Antrais metais, į tų metų pabaigą?

Atsakyti

Jokio sniego.

Buvo puikus penktadienio vakaras. Turiu naują knygą ir naują puodelį (paštomatas prie Norfos, nuuuuuu, tai man ĮVYKO PENKTADIENIS).

ŠEŠTADIENIS JAU PAVYKO.

Atsakyti

Šiandien didi diena, po 10 dienų buvau apsipirkti. Vyras man pavydi:D

Atsakyti

Ot Liniuk šventė dabar eit į pardę, reik užsitarnauti.

Mes tempsim 21 dieną

Vis dar tikiu

Gadget kokia knyga?

Pas mane vyrui plovas pietums jau šutinasi.

Atsakyti

O kodėl tu eini apsipirkti pensininkų laiku?

Aš irgi noriu išeiti lauk. Bet negaliu net pagalvot apie kaukę, ji man tokią atstūmimo reakciją sukelia, kad dar pasėdėsiu. Nors užpakalį skauda jau...

Rašo, kad Kaliningrado sritis drausmingiausiai laikosi saviizoliacijos.

Atsakyti

Katuk, man kaukė irgi tragedija, jau nekalbu apie sutuoktinio požiūrį  Jam katastrofa, dusta su ja. Tai kaimas gelbeja

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 04 balandžio 2020 - 10:02

Pas mane gal labiau ne požiūris, o tas jausmas ją užsidėjus. Fiziškai sunku ištvert.

Įsivaizduoju kaip medikams su ta visa ekipiruote. Ir dar dirbt reik...

Atsakyti

O kodėl tu eini apsipirkti pensininkų laiku?

O ką? diskriminacija pagal amžių jau legali ?

Visada einu apsipirkt ryte :rolleyes: nuėjau 8 ryto į norfą - dvi pardavėjos, mėsininkas, aš, jaunas bičas gal kokių 20 su trupučiu ir viena pensininkė :D gal reikėjo eit 10? su keliolika pensininkų ir antra tiek alaus ištroškusių :lol:

Atsakyti

Nite, tai  ne aš sudiskriminavau. Kai kurios parduotuvės išskyrė pensininkams laiką.

RF tai nėr ko eit taip anksti dėl prekių. Nepapildyta būna.

Atsakyti

Nite, tai  ne aš sudiskriminavau. Kai kurios parduotuvės išskyrė pensininkams laiką.

RF tai nėr ko eit taip anksti dėl prekių. Nepapildyta būna.

Žinau, kad ne tu :D bet šitos rekomendacijos aš nepaisau visiškai :rolleyes: ir ne tik aš :rolleyes: šian ryte 9.15 Lidle žmonių nemažai ir tikrai pensininkų tarp jų mažuma :rolleyes: bet kažkaip normaliai - ratais visi vieni kitus apeina, prekių pilna, eilės prie kasų "ilgos" - krepšelių nėra, su vežimėliu per arti neprisigrūsi, o ir dar tarpus palieka :B

Atsakyti