Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet mano atmintis sako, khe khe, kad Lidle tai mažoka vietos saugiam atstumui.jei eilė su tarpais, tai jau tarp lentynų stovi. Tada sunkiau prekes rinktis iš jų kitiems

Atsakyti

Bet mano atmintis sako, khe khe, kad Lidle tai mažoka vietos saugiam atstumui.jei eilė su tarpais, tai jau tarp lentynų stovi. Tada sunkiau prekes rinktis iš jų kitiems

Tai Lidlas Lidlui nelygu :D jie skiriasi erdvumu

Atsakyti

Katuk daug kax nuo kaukės priklauso, su vienkartine žiauriai nepatogu būvo, vis lipo į viršu ir pastoviai teko taisyti  :oh: gal dydis netiko  :hmm:  dabar turiu siūtas iš med. audinio tai daug patogiau  :ax: 

Vakar gavau pirkti ACE tai išploviau laiptinę, saulė šviečia išgyvensim  :wub: 

Atsakyti

Tai Lidlas Lidlui nelygu :D jie skiriasi erdvumu

Na, gal tikrai Pilaitės čiut erdvesnis. Bet vistiek su atstumu tai kokie 5-6 ir jau lentynos

Atsakyti

Turiu tokią vieną siūtinę. Baltą su riužavais ūsiukais :rolleyes:​ 

Atsakyti

Katuk daug kax nuo kaukės priklauso, su vienkartine žiauriai nepatogu būvo, vis lipo į viršu ir pastoviai teko taisyti  :oh: gal dydis netiko  :hmm:  dabar turiu siūtas iš med. audinio tai daug patogiau  :ax: Vakar gavau pirkti ACE tai išploviau laiptinę, saulė šviečia išgyvensim  :wub:
Aš tai medicininiu biocidu plaunu. Yra pirkti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 04 balandžio 2020 - 10:49

reiktu plaut laiptine ir man, bet  BIJAU. pirmas aukstas... jauciu kai sukelsiu mikrobus ... gatget, parodyk, kur ieskot to  biocido?

gal monikiuro   mezgejoms??? as tai ketvirtadieni  nusimonikiurinau,  po to kai uzbaigiau "zemes darbus ". :)   dabar grazu. pomidorai ir paprikos  balkone lapeliais mojuoja. o mano mooonikiuro nieks nemato, nu nes i parde  su pirstinem :D

91615268_851941835321429_783916224839103

beje, vakar  buvau lidle, tai  VAJAAAAAZAU kiek  zmoniu . su tarpais,  prie kasu, eiles iki  saldikliu :D  pasigailejau, kad ejau. o ejau, kad neit savaitgali .... gerai, kad atsidare  kasa salia, tai buvau antra ..

Atsakyti

Aš per karantiną lankau Rimi, ten tuščiausia.

Šiandien patingėjau gaminti, tai užsisakėm maisto iš mano mylimo ilunch. Darbe ten dažniausia pietauju, o dabar tai perkūnkiemio ilunche.

Atsakyti

Lusasita lIptinių nerekomenduoja šluoti, tik plauti  :mirksiukas: 

Atsakyti

Man tai reikėjo šiandien į vaistinę. Tai vienų vaistų net tris vaistines turėjau apeit , kol gavau. Ne pati maloniausia vieta lankytis. Gerai , kad tuščios buvo, dviejose, po vieną žmogų sutikau, trečioje nieko nebuvo. Bet gerai pasivaikščiojau, kol apėjau, tai bent tuo savijautą pataisiau. Kaukę turiu medžiaginė, tai pakenčiama, labiausiai ta susidaranti drėgmė nemalonu, bet šiaip nieko.

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

ryte taip graziai saulė švietė, išėjom su vyru patvarkyti šalia namų esančio miškelio.  :rolleyes: Miškelis nors ir valdiškas, bet kažkaip maloniau per jį eiti, kai šiukšlynai akių nebado.  :unsure: Įsitaisė sodų gyventojai miškely į dideles krūvas krauti visokias šakas, lapus ir spyglius  :oh: sudeginom vieną šiukšlyną (žinau, žinau, kad Viniaus mieste draudžiama laužus kūrenti, bet šiukšlinti irgi negalima, o stovinti krūva yra gyva pagunda ir savo šiukšles ten sumesti), pasidžiaugėm darbu lauke.  :D grįzus kava tokia skani buvo.  :wub:  Po pietų gal kokį pažintinį taką bandysim “imti”  :) 

Atsakyti

O si kaukių nepatogumu jau buvau susipažinus savo praeitame darbe. Einant į tam tikras sterilios gamybos patalpas reikėdavo apsirengti medžiagines kelnes, maikę, kojines. Tada ant viršaus vienkartinį kombinezoną su kapišonu. Medicinines pirštines ir antbačius. Tada antrą kombinezoną su kapišonu, pirštines, antbačius, kaukę ir akinius. Tada eini toks kosmonautas į patalpas, kur sumažintas slėgis, vaikščioti turi lėtai, nesiramstyti, nedaryti staigių judesių. Po poros valandų nuo viršslėgio įsiskauda galvą, akiniai visiškai užrasoja beveik nuo pirmos minutės, per kaukę kvėpuoti ir taip sunku, o dar tie slėgiai. Tai karantinas su savo kaukėm yra fignia :D​ 

Atsakyti