Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Terezza, planuojat būriuotis?

Kaip ten pas jus? Įtariu, kad tu UK,bet galiu ir klysti

Baltos mišrainės ir aš noriu. Produktų turiu, tai gal ir bus.

Jei saldumynų bus norinčių (iš tų dviejų :Dtai gal morkų tortą  sumeistrausiu. Bet šitam reiktų šio bei to papirkt. Tai jei nuspręsiu nesibūriuot :D  bus tiesiog keksas su mėlynėm.

Atsakyti

Aš darysiu Griliažinį tortą, panna cottą, kepsim plėšytą jautieną su morkom meduje, pora veislių salotų . viską turim, nereik net į parduotuvę. prieš dvi savaites joje buvau. va tik silkutės neturim  :unsure:​ 

Atsakyti

Terezza, planuojat būriuotis?

Kaip ten pas jus? Įtariu, kad tu UK,bet galiu ir klysti

Baltos mišrainės ir aš noriu. Produktų turiu, tai gal ir bus.

Jei saldumynų bus norinčių (iš tų dviejų :Dtai gal morkų tortą  sumeistrausiu. Bet šitam reiktų šio bei to papirkt. Tai jei nuspręsiu nesibūriuot :D  bus tiesiog keksas su mėlynėm.

Aga, aš UK. Name jau kelias savaites, su max 1 nosies iškišimu laukan per savaitę. Sesuo su vyru irgi namie, be jokių kontaktų. Tai nusprendėm, kad jie atvažiuos mane pasiimt, paskui atgal parveš. Rizika minimali.

Atsakyti

Olaiva, papasakok daugiau apie tą jautieną. Žinau, kad noriu medaus torto, šimtą metų nevalgėm, tai jis ir bus, kas kepa tas ir sprendžia.

Žuvis niekaip pas mus neparplaukia, o taip norėč pagrilinti,nė pašaras nepadeda. 

Atsakyti

Olaiva, papasakok daugiau apie tą jautieną. Žinau, kad noriu medaus torto, šimtą metų nevalgėm, tai jis ir bus, kas kepa tas ir sprendžia.

Žuvis niekaip pas mus neparplaukia, o taip norėč pagrilinti,nė pašaras nepadeda. 

Jautiena iš Sanitexo, tai tik orkaitėn rankovėj ją pašausiu  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 06 balandžio 2020 - 19:54

Baigiau

Nu konkretus naktiniai gavos  :B pašiltinti

Ikisau i skalbyklę, gal kiek pasitrauks

Atsakyti

Sveikos,

Su tuo kumpiu jau kaio ir aprašytas. Svarbu paprieskoniuoti iš anksto. Minkština garstyčios, aliejus.

Tada i rankive, įpilu vandens ten nedaug, užsandarinu ir kiek netongi kepu, kad ir 8 val.

Padažas pievagrybių su grietinėle ir sviestu, pelėsinio sūrio padažas, špinatų grietinėlės, garstyčių ir grietinėlės, krienai su majonezu, pagerina dar labiau ir taip skanią mėsytę.

Velykos bus keisčiausios kokios yra tekę apturėti.

Šašlai numatyti vyrui, as turiu baklažaną, morkų, tofu, bandysiu grilinti kažką sau.

Orkaitės čia neturime.

Desertui vyrui ledai, aš tai primakaluosiu kažką tinkamo.

Jei būtų namai, tai visada žuvis drebučiuose būdavo ant stalo,,liežuvis, ikrai lašišos.

Bulka naminė, sviestas, krienai ir kiaušiniai.

Dabar bus paprastai.

Velykos bus ne patiekaluose.

Atsakyti

Tai ką megzt?

1. Čaika iš pelenų rožės kašmyro su baltais dryžiukais su žvyneliais

2. Dryžiokas besiūliu reglanu (apvalia kokete) iš to paties kašmyro ir grietinėlinio vienodo pločio dryžiais

3. Paprastas megztukas besiuliu reglanu (nu tas nude) tiesiog iš grietinėlinio

4.dar vienas dryžiokas iš medvilnės su bambuku ( zalsvai baltais dryžiukais kaip mano žydrai baltas)

Kažką penkto, nesugalvoju ką. Gerai kad kojinės pradėtos

Atsakyti

Nr. 1...

Tik NARMALIAI nudidink, sutariam?

Atsakyti

Nu aš viską paskutiniu metu nudidinu :) bet tai nereiškia kad dalysiuos :)

Atsakyti

Otaikurtavovelykudvasia???

Atsakyti

Nu..kur kur

Aptikau kad 9gijos apsvėrė mane an 10 gramų kačmyro

Tai čia kaip toj pasakoj daba apie vištytę ir gaidelį, mane apsvėrė, aš nesidalysiu

Atsakyti