Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

1 arba 3.

Tik dėl to, kad dryžių neseniai mezgei.

Atsakyti

Nu jo, logiškiausia aišku arba 1 arba 3, tada neliks neaiškių likučių po pusę babinos

Ale kaidryźiai traukia

Nu gerai 1 irgi padryžuotas, be to pasinaudos likutis to kažko su blizgučiais.

Atsakyti

Aš blizgius irgi pasidėjus. Netolimoj ateity.

Dabar ką tik nuokaklinio antpetinio rankoves ir kūną atskyriau iš netolygsus kažkokio siūlo. Pasimatavau- viršus gula gerai. Pagaliau. Nes trečią kartą nuo 0 pradėtas. Bus priedžinsinis laisvalaikiui :) 

Pagal šitą: 

https://www.katia.co...-stripes-katia/

Atsakyti

qqte, 06 Bal 2020 - 22:01, parašė: 3. Paprastas megztukas besiuliu reglanu (nu tas nude) tiesiog iš grietinėlinio

Koks čia šitas?

Gal kuri norėtumėt tokių tympų mergaitei kitam sezonui? Iš pusvilnės, kiek atsimenu.

Perkraustom spintą. Džinsų jei ką, turim. Dar šio bei to.

Priedas  8B0C985B-0354-427B-B13D-416C61579D83.jpeg   139,03KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  D4A7B8F6-3834-445A-95B4-57162D89562F.jpeg   142,82KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Limit va

Tas

https://www.ravelry....ry/nude-sweater

Atsakyti

Labas rytas

Aš už tą kur Niuma įkėle, jatau kad gražus.

Atsakyti

Rytas

Kazkoks sisas uzejo-nedziugina.Jau vakar norejau mest siulus per balkona.Didziaja dali.Tiesiog.

Pamiegojau.nepraejo

Atsakyti

Kacumota

Raminkis, dabar karantinas, mes negalim po balkonu stovet tavo😂😊.

Nenervuok.

Nemesk dabar

Bus laiko išmetimui😂

Atsakyti

labas rytas

Ingriduk to kur Niuma įkėlė nebuvo mano pasirinkime :) nelabai ans man jei nuoširdžiai

Atsakyti

aha nu tikrai Kacumota palauk kol karantinas baigsis ar ka

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

mano drakius nerimsta, neršia, kažko nori...  :oh: o siūlų namie tai pilni kampai.  :oh: O mezgimą po teisybei reiktų stabdyti kokiai savaitei ar dviems - dešinė ranka kažkaip skaudalioja, lyg riešas, lyg plaštaka.  :( 

vakar pro langą užmačiau kaip kamynė išsijuosusi langus plauna.  :mirksiukas: Tai užėjo ir man šišas. :D Reikia eiti padirbėti, kol nepraėjo.  :rolleyes: 

Atsakyti

Lace, 

Va dabar va ir plausi???

Uj, langų plovimui tai aš turiu PASUSIKAUPTI. Nemėgstu šio darbo.

Kacumota, pakilnok siūlus, pakilnok. Gal kaip niumai, kils noras kokį paštomatą aplankyti?

Labas visoms.

Laukiu laukiu laukiu naujos grilinės!

Atsakyti