Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Broliui labiau mergos rūpėjo, nei blynų kepimas :D
Menkas pagalbininkas.

Išėjau pavaikščiot trumpą atstumą :bigsmile: grožis ir smagumas lauke  :super: 

Atsakyti

Liniuka jaučiu taip mano mama karką gamina, tik temperatūros ten nematuoja, tiesiog kepimo rankovėn įsuka ir verda puode

ar aš ne taip supratau?

Atsakyti

Kolega pasakojo karką taip virė- rankovėj, su prieskoniais, grietine irgi lyg 3 val.

Su savo 4 vyrais nebenoriu viengubos keptuvės.

Papasakojau sesei savaitgalio ir šiandien meniu. Nustebinau dėl kiekio. Dar pridėjau: apie ledus saldainius, meduolius, jogurtus, obuolius, bananus net nerašau - kasdienybė. Augantys bernai, vadinasi. 

Atsakyti

Nu žinokit ten fintas, kad vakuume, tai kažkaip matyt dar kitaip verda.

Atsakyti

a nu vakuume tai kaip greitpuody, slėgis kitas :)

Atsakyti

Man irgi nėr skanesnių čirvinių nei toj senovinėj vartomoj. Bet va, nebeturiu dujinės viryklės. Toj elektrinėj tikrai skonis ne tas net iš tokios pačios tešlos.

Toks vaizdas, kad Velykos dar toli toli.. Neturiu jokio meniu dar susiplanavus, nes visada per Veykas tik pagalbine darbininke būdavau virtuvėj. Kažkoks tortas tikrai bus naminis. Ai, gi Tiramisu, jau vidurinis vaikas seniau užsiprašė. Tik tų sausainių dar reik gaut.

O su mėsom tai nežinau, nežinau... Šventinių kažin, ar išlaušiu ką.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 06 balandžio 2020 - 16:13

aš arba vištą arba kiaulės kumpį kepsiu, žiūrint ką Barbora atveš.

margučius vyne dažysiu, nes dažų negavau

saldžiam tinginį darysiu.

Nu ir gal kokias pikantiškas salotas dar, arba burokėlių su pupelėm mišrainę

Atsakyti

Aš tik lėto kepimo rankovėj moku 3-4 val - 135 laipsnių.. Tada tą patį sultinį ir uogienę kokią spanguolių dar naudoju pagardinimui.

Parą prieskoniuose laikau, dar kokiu majonezu ar aliejum išteplioju.

Liudiju. To.bu.lazzz

Atsakyti

Aš irgi Tiramisu numačius velykiniam saldėsiui. Tik irgi nežinau, ar damų pirštelių gausiu. Karštam gal vištienos vyniotinį darysiu. Vyras šašlų nori.

Daug kam Velykos keistos bus, teks patiems stalą ruošt :D 

Dažų jau turiu nusipirkus. Tik svogūnų lukštų beveik neturiu, pardėj visi svogūnai pliki :)​ 

Atsakyti

Savaitgaliui - eiliniai pietūs. Noriu vieno patiekalo "kažkooo..." bet dar nesugalvojau ko :D

Įtariu vėl žmogai "šturmuos" lyg išbadėję prekybcentrius .. :huh2:

Atsakyti

Na Velykoms vienas patiekalas tai tikrai aiškus :D  kiaušiniai!

O kiti tai irgi, kaip pas Ristiną, eilinio savaitgalio. Gal lašišos kepsnių paorganizuosiu.

Į prekybcentrį greičiausiai net nereiks, nebent kokios šviežienos pritruktų-salotos lapo ar panašiai

Atsakyti

Velykoms kepsiu Snickers tortą ir gal žagarėlius. Sesuo ruoš šašlykus ir baltą mišrainę. Ir kiaušinius dažys ji.

Sveikos.

Man nemezgametis.

Atsakyti