pamarinuoji kaip nori, tada į kepimo rankovę ir nedidelėj temperatūroj 3-5 Val kepi, aš kepu 150-apie 4 val.
aukščiau dar Niuma parašė, o plačiau gal pati Ingriduška atėjus papasakos
Anksčiau buvom kalbėję apie čirvinių blynų dvigubas keptuves. Neatsidžiaugiu šita, bet pirkau, kai buvo su nuolaida:
Supranti būdavo vakarais vos tik koks įdomus filmas tėtis užsimano vakarienės, būtinai čirvinių ir būtinai vos ne kas antrą dieną.O teliko virtuvėj tai nebuvo... O juos kept mano darbas būdavo. mama dar kartais tešlą maišydavo, bet aš skanesnę užmaišydavau nes viską dar pagal pirminę instrukciją darydavau, nedasigalvodavau pvz vietoj pieno vandens įpilt ar sviesto pataupyt ![]()
nu,nevargino nes brolis kepdavo ant kėdės sėdėdamas ![]()
dabar pas mus telikas stovi, bet aš jo nežiūriu, gi yra internetas. O blynus kepa vyras ![]()
o valgo tik vaikas, kartais MB tešlą užmaišo ir duoda pačiam kept, o jau zyzimo, dieve dieve galetų ir nevalgyt kad tik nereiktų pačiam nieko daryt ![]()
Savo žiūrimam kulinariniam šou užmačiau dar vieną mėsos kepimo būdą. Įdeda mėsą į maišelį, kelis prieskonius šalia, užvakuumuoja ir į puodą su vandeniu. Ir net neverdančiu, apie 65 laipsnius.
Aš tai turiu ir elektrinę, ir dujinę viryklę. Vis svajoju voveryčių keptuvę nusipirkt.