Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

pamarinuoji kaip nori, tada į kepimo rankovę ir nedidelėj temperatūroj 3-5 Val kepi, aš kepu 150-apie 4 val.

aukščiau dar Niuma parašė, o plačiau gal pati Ingriduška atėjus papasakos

Atsakyti

Anksčiau buvom kalbėję apie čirvinių blynų dvigubas keptuves. Neatsidžiaugiu šita, bet pirkau, kai buvo su nuolaida:

https://krinona.lt/c...9-o-165-cm.html 

Atsakyti

Nėr geresnės nei tarybinė, vartoma keptuvė :D :rolleyes:

Atsakyti

Nėr geresnės nei tarybinė, vartoma keptuvė :D :rolleyes:

Aha, ir viryklė dujinė :D​ 

Atsakyti

Ristina turimos keptuvės gerumas priklauso nuo viryklės dar :)

aš tos vartomos nekenčiu, nes visą paauglystę, jaunystę prie jos vakarus leisdavau.Ne savo noru.

Atsakyti

O man mociutes senovine ant peciaus dedama iki siol kaip stebuklas-kaip ten neiskrenta

Atsakyti

Yr žmonių, kurie gyvena "balanos gadynėj" su dujų balionais virtuvėse :D tai ir "ekipuotė" atitinkama.

Na, mūsų būvo nemenka šeima ir kepdavom tuos blynus. Kažkaip neatsimenu, kad lb jau pervargdavom :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 06 balandžio 2020 - 14:48

Supranti būdavo vakarais vos tik koks įdomus filmas tėtis užsimano vakarienės, būtinai čirvinių ir būtinai vos ne kas antrą dieną.O teliko virtuvėj tai nebuvo... O juos kept mano darbas būdavo. mama dar kartais tešlą maišydavo, bet aš skanesnę užmaišydavau nes viską dar pagal pirminę instrukciją darydavau, nedasigalvodavau pvz vietoj pieno vandens įpilt ar sviesto pataupyt :)

Atsakyti

Pas mane ir dbr TV nėr virtuvėj :D

Pas mus buvo paaukštinta kėdė virtuvėj. Tai brolis ant jos sėdėdamas kepdavo.
Man patiko suktis virtuvėj, bile ką nors makaluot, tai nevargino blynų kepimas.

Atsakyti

nu,nevargino nes brolis kepdavo ant kėdės sėdėdamas :D

dabar pas mus telikas stovi, bet aš jo nežiūriu, gi yra internetas. O blynus kepa vyras :)

o valgo tik vaikas, kartais MB tešlą užmaišo ir duoda pačiam kept, o jau zyzimo, dieve dieve galetų ir nevalgyt kad tik nereiktų pačiam nieko daryt :D

Atsakyti

kažko bais tylus pirmadienis darbine prasme, niekas neskambinėja, laiškų nerašo, dėmesio trūkumą beveik pajutau :)

Atsakyti

Savo žiūrimam kulinariniam šou užmačiau dar vieną mėsos kepimo būdą. Įdeda mėsą į maišelį, kelis prieskonius šalia, užvakuumuoja ir į puodą su vandeniu. Ir net neverdančiu, apie 65 laipsnius. 

Aš tai turiu ir elektrinę, ir dujinę viryklę. Vis svajoju voveryčių keptuvę nusipirkt.

Atsakyti