Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dar Velykom noriu rekomenduoti man itin patikusį desertą. Aš jį gaminau kokius 5 kartus ir be Velykų.

Pas Beatą laidoje viena viešnia gamino tokią piramidę varškinę. Man tobulas. Nes dryžuotas skoniais įvairiais. Cinamonas, kakava, aguonos, dž.vaisiai, kas šauna galvon. Su kavyte ne vieną draugę užvaišinau iki lengvo svaigulio.

Nu tiesa, varškę mėgti reikia.

https://www.lrt.lt/n...beata-nicholson

Atsakyti

Aš langus plauti mėgstu, nes man svarbi ryškiai matyti pasaulį.

Darau tai kartą per mėnesį.

Tik ką pastebėjau, kad reik dar dažniau, mano gatvė ko tai vis labiau užterśtesnė ir langai greičiau lieka purvini, su lietaus purvino takiukais.

Atsakyti

Qqte, copy- paste ir man jis negražus. Man reikėjo patogių, 'teisingų' rankovių nuo viršaus.

Iš trečio karto pavyko.

Priedas  received_154141675923041.jpeg   150,33KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Qqtė dryžiukų maniakė :D 

Langai ir man akis bado :B​ Bet kol kas dar ignoruoju. 

Atsakyti

Labas

Štai ir aš

Nei langų plaunu nei spintų tvarkau

Visi tie daiktai toli

Nors langus gal pravalysiu kada

O spintos....kažkaip dar neužkroviau tiek čia, kad reiktų generalinio tvarkymo, o LT tai reiktų... mielai tą atlikčiau, man patinka, kai susikaupiu. Bet reik įkvėpimo išmetimui, nes jei pradedu gailėt visokių nesąmonių, tada greit metu tą tvarkymą iki kito karto. Nors dėliojimas į krūvytes labai ramina. 

Atsakyti

Lace, 

Va dabar va ir plausi???

vat taip vat ėmiau ir viską išploviau JAU   :angel_not:  tarp langų dar pamokinę pagalbą įterpdama  :P 

Nereliai geras dalykas yra Leifheit langų valymo rinkinukas  :wub:  jokio vargo - brūkšt brūkšt ir yra  :D 

Atsakyti

Aš tik savaitgalį virtuvės langą išsivaliau. Nes jis be užuolaidos- su roletu (pakeltu). Ir ten dažniausiai būnu. Kitur- per užuolaidas vaizdo nematau, širdies neskauda :D 

Atsakyti

Leifheit aš turiu.

Mano valymo nemėgimo jis nesumažina.

Valau aš greitai.

Prisiruošinėju ilgaaaaaai.

Atsakyti

Ajo, ir kaime jie taip labai neužsidulkina.

Balkono virtuvėje ir svetainės langines duris pravalau dažniau ir be moralinių kančių.

Tiesiog reikia pakeisti debilišką užuolaidų įkarnixinimą namuose. Mintis!

Atsakyti

uj langų valymas pas mus vyro darbas

aš aukščio bijau, galiu nebent balkono duris išvalyt

išmirkiau jautieną piene per nakt, eisiu Laces jautienos gaminti

Atsakyti

Ajo, ir kaime jie taip labai neužsidulkina.

Balkono virtuvėje ir svetainės langines duris pravalau dažniau ir be moralinių kančių.

Tiesiog reikia pakeisti debilišką užuolaidų įkarnixinimą namuose. Mintis!

Nu ir kas gi pas tave namuose taip debiliškai užuolaidas pakabino :D 

O beje, kaip? Kas yra debiliškas tas kažkas (nesupranttamas žodis)?

Atsakyti

Karnizai.

Juos reikia praktiškai išmontuoti, norint nuimti užuolaidas.

Atsakyti