Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš kaio Katuks, tą ką reik tvarkyt ir mest yra už 100km

Čia atsivežiau išviso lievai, nei šį nei tą. Bet pratemsiu.

Desertas chia pudibgas sumakaluotas su riešutų sviestu ir šokoladu, užgeriant juoda kava suvalgytas, patenkinta.

Kurapkos dvi pamatytos

Gervės dvi pamatytos

1 gandras

Daug žvirblių

3 stirnos

Vienas baltas su juodais plėmais zuikis.

Mezgiau vakar sūpynėse prieš saulę.

Gerumas

Niuma man graži spalva tavi mezginio

Balta kava per ekraną

Pietum vyrui šaltibarščiai ir silkutė su virtom šv.bulvėm

Man sujtinukai su salotom ir pupelių įdaru.

Atsakyti

uj langų valymas pas mus vyro darbas

aš aukščio bijau, galiu nebent balkono duris išvalyt

:D Pas mane tas pats... O dar anksčiau - būdavo: arba nėščia, arba aukščio bijau (kai 7 a.gyvenom). Nu ir antro aukšto dabar bijau. Nes pvz., vaikų kambary tik vienas langas iš dviejų atsidaro. Man jau stresas. 

Atsakyti

Ingriduška, užsiminei apie stirnas, tai mes jų šiuo metų laiku mielai nematytume😁 nugraužė visas tulpes apylinkėje, vakar juokiausi, kad pas mane nėr ko graužti, neužsiimu kvietkų auginimu, tai šį ryt radau nuskustas rūgštynes. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 07 balandžio 2020 - 12:05

Ingriduška, užsiminei apie stirbas, tai mes jų šiuo metų laiku mielai nematytume😁

nugraužė visas tulpes apylinkėje, vakar juokiausi, kad pas mane nėr ko graužti, neužsiimu kvietkų auginimu, tai šį ryt radau nuskustas rūgštynes. 

Aš gėles kapinėse sodinu ne anksčiau kaip birželį :D brangu man stirnas našlaitėm šert :lol:

Atsakyti

Suprantu, kad jos kartais ir ne savo darže pusryčiauja, bet kita vertus ir vilkai, ir stirnos laukų, miškų gaspadoriai, mes juos vejam iš jų namų.

Kapinės net šitam kaimukyje aptvertos.

Labai gražios, ramios, nėra kapinių slogumo, stirnom jų vartai užverti.

Aš dalindamasi ta varškes piramide, jos pati taip įsigeidžiau😂

Kad vis suku mintį pabandyti iš tofu.

Čia neturiu daug produktų, bet turiu 2 pok tofu, truputi kokoso pieno ir kokoso iejaus. Turiu riesutu ir dz.slyvu, abrikosu, cinamono, kakavos.

Gal ir sumeistrausiu.

Atsakyti

Man tai savaitgalį buvo džiaugsmo, kai pagaliau naujam inkiliuke apsigyveno varnėnai :wub: Juokėmės, kad matyt senbernis varnėnas buvo, kad taip vėlai žmoną parsivedė :D  Ir karosai tvenkinuke ppo žiemos pasirodė, bulką šlamštė.

Vakar paskambino iš poliklinikos dėl skiepų nuo erkinio encefalito. Užrašė antram skiepui. Pasirodo dirba po trupučiuką.

Koks gražus siūlo faktūros ir rašto derinys :wub:

Priedas  Screenshot_20200407_130818.jpg   570,79KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O man ir spalva graži :wub: 

O šiaip tai kažkoks slogutis užpuolęs. Gal kad į lauką neišeinu..

Žodžiu, jau pusę dienos vaikštau be vietos, ką sugalvoju, viskas iš rankų krenta,

net nemezgu, nes reiktų biškį planą susidaryt, paskaičiuot, pamatuot, nes lyg ir jau pažastys akiraty. O noriu kad raštas sėkmingai susidėliotų pabaigoj. 

Tai va -kimarinu. Gal eisiu tešlą bandelėms užmaišyt, nors plę, reiktų mažiau ėst, nes skaičiukai svarstyklėse tai jomajo, net žiūrėt nesinori...

Atsakyti

Mūsų stirnų nestabdo nė tvoros, nebent trimetrinės, o ir tai pas vienus kaimynus po apačia pasikasė, kiti visur aplink apsitvėrę, tai preitą rytą nutvėriau iš jų teritorijos sprunkant ežeru   

Priedas  received_310917073222943.jpeg   106,39KB   0 Parsiųsta kartų

Bet tai kas met tas pats, čia jau savotiškas žaidimas, vieni atkakliai sodina gėlynus, kiti atkakliai bando juos nuvalgyti😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 07 balandžio 2020 - 13:11

Ups pridubliavo (-au) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 07 balandžio 2020 - 12:58

Man tai smagumas tos stirnos, nes neturiu nuostolio. Suprantu kad kitaip kalbečiau jei nuėstų mano tiulpanus ar šilauoges.

Atsakyti

Tokie jau tie gamtos dėsniai, visi nori išlikti... O ir tų tulpių savininkus manau jos džiugina, ypač kai nustoja pas juos lankytis. va artimiausi kaimynai tai artistai, žmona verkia dėl tulpių, o vyriskis dar sumąsto jas ir maitinti, tai savaime aišku, kad jos vėl ateis maisto ieškoti😁

Atsakyti

Mano tėvai irgi vargdavo su stirnom. Nusėsdavo tai ne tulpes, o visokius kopūstus :) Irgi dvimetrinėm tvorom tverdavo, vis tiek sugebėdavo peršokti. Net radiją garsiai kalbanti nakčiai palikdavo - dzin :D  Su medžiotojais tarėsi, bet tiems neįdomu arba nesezonas. Vienas vargs :D 

Langų pas mane 26 :B Iš jų tik 5 nevitrininiai :B Reikia diiiiiidelio moralinio nusiteikimo imtis valymo :B​ 

Atsakyti