Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, dar neturi elektrinio langų valytuvo? Neplanuoji?

Man pernai jis visai patiko, kai buvom išsinuomavę, nes Palangoj dideli, atsidaro ne visi. Aukščio bijau. Pasiteisino. 

Atsakyti

Žiūrint kaip skaičiuoji tuos langus.....

Pvz vienas langas iš trijų dalių, trijų atskirų stiklų. Skaičiuot kaip vieną ar kaip tris? Arba mano LT virtuvės yr nestandartinio dydžio, didesni ir aukščiu ir pločiu.. įstiklintas balkonas kokių 5 metrų ilgio oho kiek langų turi. 

Bet svarbiausia vistiek tamsu bute :D 

Dukros rodė vaizdelį, pas jas į kiemą kasdien beveik ateina lapė. Vidury kaimo. Turbūt pas kaimynus vištų ieško :D​ 

Atsakyti

Skaičiuoju stiklo paketais :D Katuk, būčiau nustebus, jei nebūtum iškėlus šito klausimo :D 

Niuma, planavau. Bet pasikalbėjau su keliom turinčiom, kad vis tiek nenuvalo idealiai, reikia su skudurėliu pabaigti blizgint, tai ir suabejojau :hmm:​ 

Atsakyti

Sakai, elgesys nuspėjamas :D 

Mano šitam bute stiklo paketų 23 :blink: pridedam veidrodžius ir turim tiek kiek pas Liniuką :D 

Dar pagalvosiu ar visus valyt. Nu nes nebuvo išvalyta kai įsikėlėm. Kai kurie tikrai pavojingi, o ir MB išvis nori pakeist butą

Atsakyti

Langus tebevalot?

LiniukA, kai aprašai, tai pas tave oranžerija.

Atsakyti

Katukai, mėgsti visais klausimais diskusiją pratęst.

Pabūti opozicijoj bet kokiu iškeltu klausimu :) 

Atsakyti

Pas mane juokingai tų langų.

Svetainėje 4

Virtuvej 1

Vaiko kambaryje 1

Miegamojo kambaryje 1

Viso 7, visi ne vitrininiai.

Oj galiu valyt ir valyt😂😂😂

Atsakyti

Vsio, kol jūs skaičiavot aš saviškius išvaliau. Nedaug jų pas mane, o dar turiu tą Kärcher aparačiuką tai išvis juokas. Tik MB nelaiku paskambino, ką darai, kur įlindus, kad neatsiliepi? Nu gi langus valau. O kam? tokios ten tos Velykos, svečių nebus, nesidraskyk. Nu blyn, po Velykų jie patys išsivalys ir tik dėl svečių juos ir valau🙈tai rezultate, pats sako, norėjau, kaip geriau, gavos kaip visad😅

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 07 balandžio 2020 - 14:50

kvyy Kapseika TB kažkuo maniškį primena. Man kažkada sako neplauk tu tų grindų, man tavęs gaila, palik. Rytoj išsiplausi :D

Atsakyti

Kapseika🤣🤣🤣

Čia matyt visi vyrai panašiai

Man irgi sako, nevark, prisesk, paziurekim filma, rytoj susitvarkysi😂

Atsakyti

Hm.. aš tai pati sugalvoju, kad galiu ir ryt pasidaryt ką nors.esu profesionali atidėliotoja.

Užsiminkiau tešlą bandelėms. Ir atėjo nušvitimas, kad neturiu kočėlo :oh: 

Neišgerto vyno yr, nu bet nesigaus gražiai tai faktas.

Gal kokią bulką sugalvot :hmm:​ 

Atsakyti

Katuk, mielinę tešlą ir rankom galima ištampyt ;)

Atsakyti