Hm. Iki 50 cm? Iš burbulo?
Nelabai įsivaizduoju, bet pabandyt galima.
Einu tampyti
Oj ne
nei taupau nei ką, kol kas visiem užteks, o jeigu ką, tai RF Verygos nėr
Tiesiog 1. Sunkesniu buteliu geriau kočiot 2. Kai išgeriu, butelius išmetu
Nu žodžiu-viskas lemgviau, nei galvojau. Išsitampė puikiausiai, biškį tik kraštua palyginau su buteliu.
Gal kam ir juokingos tos mano konditerinės bėdos, bet aš visiškai neperdedu apie savo (nesu)gebėjimus virtuvėj. Mane pastoviai visiškai lygioj vietoj ištinka kokia nors bėda, čia improvizuot man neišeina, arba tiksliau mano improvizacijos viską sugadina. Turbūt langus išvalyt man paprasčiau.
Gal kam ir juokingos tos mano konditerinės bėdos, bet aš visiškai neperdedu apie savo (nesu)gebėjimus virtuvėj. Mane pastoviai visiškai lygioj vietoj ištinka kokia nors bėda, čia improvizuot man neišeina, arba tiksliau mano improvizacijos viską sugadina. Turbūt langus išvalyt man paprasčiau.
Oj, Katuk kaip apie mane parašei
Nu kai skanumo vakarienę pasidariau
Tokio skanumo, kad valgiau viena
Patys kalti ![]()
Pakepinau cukiniją, papriką ir virtą burokėlį. Atskirai apkepinau rūkytą varškės sūrį. Keli šlakeliai balzamiko kremo. Skanumėlis.
IMG_20200407_181419_resized_20200407_063157029.jpg 172,22KB
3 Parsiųsta kartų
Dejuot - taigi pirštai pavargs
kaip megzt paskui
ir šiaip dejavimas turbūt ne mano stiliuj
aš arba perdarinėju nedejuodama, jei labai noriu ar labai reikia, arba net nesiimu, jei nesėkmės tikimybė didelė
Bijau klyst
net nežinau kaip tą jausmą pavadint
aš žiauriai susibiesinu, kai man virtuvėj kas nors nepasiseka - žiauriai smarkiai. Realiai protu aš suprantu, kad virtuvinė nesėkmė - tai visiški niekai, bet tas jausmas man labai nepatinka, todėl aš dažnai net nebandau
O dar man pasidaro katastrofiškai gaila laiko sugaišto tam, kad rezultatas keliautų į šiukšliadėžę
tikrai geriau pažiopsot pro langą
Nėr geresnės nei tarybinė, vartoma keptuvė
![]()
Turiu tokią – kepu lygiai vieną kartą per metus, Užgavėnių išvakarėse (vaikams į mokyklą, nes jokių kitų blynų šiam reikalui nepripažįsta). Paskui ilgai ir nuobodžiai valau kaitlentę.
Sunkiai įsivaizduoju tokį procesą kas vakarą, nors ir skanu.
O Velykoms tai ko gero silkę pataluose mėginsiu gaminti, laukiu iš anytos teisingo recepto
– gal ir gėda, bet per praėjusias Kalėdas valgiau pirmą kartą gyvenime, labai nusisekęs dalykas pasirodė.
Laba,
Aš tai visai nesinervinu dėl nesėkmių virtuvinių
Nu kas ten baisaus gali įvykt
Galų gale vis tiek kažkas valgoma gal būna, tada galima kūrybiškai pažvelgt ![]()
Va, pamenu, mokykloj keletą kartų net bandžiau kept vieną pyragą. Gal kokius 5
Iki šiol receptą turiu. Ir nei vienas kartas nepavyko. Ir nepavykdavo vis kitaip
Bet kažkuri pyrago dalis vis tiek būdavo valgoma
Tai tėtis visada ragaudavo ir visada girdavo
Nu ir man ta kampo ar vidurio, priklausomai, kas geriau iškepė, dalis būdavo skani. Gal dėl to ir badžiau tiek kartų ![]()
Smalsute, o kuo ten tau ta viryklė prisiteršia?
Neatsimenu, kad kas ten būdavo tokio ![]()
Jau koks vėjas lauke
Išvažiavom link laukų dviračiais, tai suktis atgal reikėjo, nes net nepavažiavom prieš vėją su Rusne.
Kapseika, kokioj gražioj vietoj gyveni ![]()
Liniukos vakarienė
![]()
Nu kai skanumo vakarienę pasidariau
Tokio skanumo, kad valgiau viena
Patys kalti
Pakepinau cukiniją, papriką ir virtą burokėlį. Atskirai apkepinau rūkytą varškės sūrį. Keli šlakeliai balzamiko kremo. Skanumėlis.
Muuuur.
Ryt nusirašinėsiu.
Šiandien bus bulvės su kefyru.
Jo, aš irgi pavarvinau seilę į Kapseikos apylinkes
Limit, pas mane nėr tokių kaip tavo tėtis
Daaaug ne tik pyragų atsiduria šiukšlinėj.
Smalsute, tešla per skysta arba jos per daug. Aš tuos savo keturkampius tai kepu iš amerikietškų blynų tešlos. Ji tokio tirštumo kaip grietinė riebi. Ir pagaminama paprastai.
Prisiminiau ko nemėgstu kepti ir kas nesigauna. Lietiniai blynai
nežjnau iš kelinto karto tešla tinkama gavos, turbūt tik pagal Beatą, o išliet ją tinkamai ir apverst tai išvis neįmanoma