Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Hm. Iki 50 cm? Iš burbulo? 

Nelabai įsivaizduoju, bet pabandyt galima.

Einu tampyti :D​ 

Atsakyti

Neišgerto vyno yr,

:lol: išgert galima. 

Ar taupai ketvirtadieniui?  :sutinku:

Atsakyti

Oj ne :D  nei taupau nei ką, kol kas visiem užteks, o jeigu ką, tai RF Verygos nėr :D 

Tiesiog 1. Sunkesniu buteliu geriau kočiot 2. Kai išgeriu, butelius išmetu :D 

Nu žodžiu-viskas lemgviau, nei galvojau. Išsitampė puikiausiai, biškį tik kraštua palyginau su buteliu.

Gal kam ir juokingos tos mano konditerinės bėdos, bet aš visiškai neperdedu apie savo (nesu)gebėjimus virtuvėj. Mane pastoviai visiškai lygioj vietoj ištinka kokia nors bėda, čia improvizuot man neišeina, arba tiksliau mano improvizacijos viską sugadina. Turbūt langus išvalyt man paprasčiau.

Atsakyti

Gal kam ir juokingos tos mano konditerinės bėdos, bet aš visiškai neperdedu apie savo (nesu)gebėjimus virtuvėj. Mane pastoviai visiškai lygioj vietoj ištinka kokia nors bėda, čia improvizuot man neišeina, arba tiksliau mano improvizacijos viską sugadina. Turbūt langus išvalyt man paprasčiau.

Oj, Katuk kaip apie mane parašei :rolleyes:

Atsakyti

Nite-bet tu bent nedejuoji :D  nes įsivaizdavau tikrai kitaip.

Nors gal tiesiog tu nebijai klysti :D 

Atsakyti

Nu kai skanumo vakarienę pasidariau :wub:  Tokio skanumo, kad valgiau viena :D Patys kalti :D

Pakepinau cukiniją, papriką ir virtą burokėlį. Atskirai apkepinau rūkytą varškės sūrį. Keli šlakeliai balzamiko kremo. Skanumėlis.

Priedas  IMG_20200407_181419_resized_20200407_063157029.jpg   172,22KB   3 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Dejuot - taigi pirštai pavargs :lol: kaip megzt paskui  :lol: ir šiaip dejavimas turbūt ne mano stiliuj  :D aš arba perdarinėju nedejuodama, jei labai noriu ar labai reikia, arba net nesiimu, jei nesėkmės tikimybė didelė :D 

Bijau klyst :hmm: net nežinau kaip tą jausmą pavadint  :hmm: aš žiauriai susibiesinu, kai man virtuvėj kas nors nepasiseka - žiauriai smarkiai. Realiai protu aš suprantu, kad virtuvinė nesėkmė - tai visiški niekai, bet tas jausmas man labai nepatinka, todėl aš dažnai net nebandau  :D O dar man pasidaro katastrofiškai gaila laiko sugaišto tam, kad rezultatas keliautų į šiukšliadėžę  :B tikrai geriau pažiopsot pro langą  :lol: 

Atsakyti

Nėr geresnės nei tarybinė, vartoma keptuvė :D :rolleyes:

Turiu tokią – kepu lygiai vieną kartą per metus, Užgavėnių išvakarėse (vaikams į mokyklą, nes jokių kitų blynų šiam reikalui nepripažįsta). Paskui ilgai ir nuobodžiai valau kaitlentę. :unsure: Sunkiai įsivaizduoju tokį procesą kas vakarą, nors ir skanu.

O Velykoms tai ko gero silkę pataluose mėginsiu gaminti, laukiu iš anytos teisingo recepto :ax: – gal ir gėda, bet per praėjusias Kalėdas valgiau pirmą kartą gyvenime, labai nusisekęs dalykas pasirodė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 07 balandžio 2020 - 17:48

Aha-aš irgi žiauriai susibiesinu :D 

Pvz nepavyko obuolių pyragas gal kokiais 2000 aisiais, nesiėmiau jo kept 10 metų tai tikrai :D​ 

Atsakyti

Laba,

Aš tai visai nesinervinu dėl nesėkmių virtuvinių :D Nu kas ten baisaus gali įvykt :nail:  Galų gale vis tiek kažkas valgoma gal būna, tada galima kūrybiškai pažvelgt :D

Va, pamenu, mokykloj keletą kartų net bandžiau kept vieną pyragą. Gal kokius 5 :hmm:  Iki šiol receptą turiu. Ir nei vienas kartas nepavyko. Ir nepavykdavo vis kitaip :D Bet kažkuri pyrago dalis vis tiek būdavo valgoma :D Tai tėtis visada ragaudavo ir visada girdavo :D Nu ir man ta kampo ar vidurio, priklausomai, kas geriau iškepė, dalis būdavo skani. Gal dėl to ir badžiau tiek kartų :hmm:

Smalsute, o kuo ten tau ta viryklė prisiteršia?  :mastau:  Neatsimenu, kad kas ten būdavo tokio  :rolleyes:

Jau koks vėjas lauke :blink:  Išvažiavom link laukų dviračiais, tai suktis atgal reikėjo, nes net nepavažiavom prieš vėją su Rusne.

Kapseika, kokioj gražioj vietoj gyveni :wub:

Liniukos vakarienė :blink: :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 07 balandžio 2020 - 18:07

Nu kai skanumo vakarienę pasidariau :wub:  Tokio skanumo, kad valgiau viena :D Patys kalti :D

Pakepinau cukiniją, papriką ir virtą burokėlį. Atskirai apkepinau rūkytą varškės sūrį. Keli šlakeliai balzamiko kremo. Skanumėlis.

attachicon.gifIMG_20200407_181419_resized_20200407_063157029.jpg

Muuuur.

Ryt nusirašinėsiu.

Šiandien bus bulvės su kefyru.

Atsakyti

Jo, aš irgi pavarvinau seilę į Kapseikos apylinkes

Limit, pas mane nėr tokių kaip tavo tėtis :D 

Daaaug ne tik pyragų atsiduria šiukšlinėj. 

Smalsute, tešla per skysta arba jos per daug. Aš tuos savo keturkampius tai kepu iš amerikietškų blynų tešlos. Ji tokio tirštumo kaip grietinė riebi. Ir pagaminama paprastai.

Prisiminiau ko nemėgstu kepti ir kas nesigauna. Lietiniai blynai :B nežjnau iš kelinto karto tešla tinkama gavos, turbūt tik pagal Beatą, o išliet ją tinkamai ir apverst tai išvis neįmanoma :D​ 

Atsakyti