Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labai patenkinta aš šituo megztuku. Lengvutėlis kaip pūkelis. Ir tas vos rausvos ir grafito pilkos derinys labai man gražus. Jei kas nori, tai siūlo dar liko vienam megztukui😉

Atsakyti

Rausvos ir pilkos derinys - :wub: :super:

Atsakyti

Liniuka, tą filmą kur vakar sakei žiūrėjusi, žiūrėjai angliškai ar radai kur ir Lt.? 

Atsakyti

Aš per tv1000 žiūrėjau rusiškai.

Atsakyti

Oj Liniuk, nu kokia graži.

Kažkokia gaivi

Labai liekna

Ir net duobutes karantine susiorganizavai.

Gal nė nemačius tokios žibančiomis akimia.

Kažkokia labai labai 😍😍😍

Tokia lyg nematyta

Megztuko spalvos tobulos ir jis gražus labai.

Žodžiu tie sausaibiai gryn į grožį🍪🍪🍪

Atsakyti

Ristina ir Liniuka švytinčios ir su gražiais  megztiniais, lieknos ir gražios. O jau Liniukos šypsena kokia.

Atsakyti

Tiek to einu kieman. Mūsuose vasara atkeliauja, tai taip niežti nagai įkišt kokį pomidorų daigelį šiltnamin, na bet manieji dar per maži, eisiu kokius pora iš kaimynės iškaulyt, o tada galėsiu naktim nemiegot, žvakes kurent jei šalnos užeis, žinau, žinau - pati sau priešas.

Kaip jūsų šiltnamiai, jau užsodinti?

Pas mus dar šalta, lengvai pasnyguriuoja :) , kol kas šiltnamyje tik salotos ir pan., tos pačios visai mažutės. O naminis darželis džiugina, neskaitant to, kad tuoj ims lipti iš indelių. Smulkesniems vazonėliams šiemet pritaikiau tokį tarybinių laikų dviejų aukštų sulankstomą serviravimo staliuką su ratukais, tai dabar jaučiuosi labai mandra :D  – kelis kartus per dieną lengvai pertransportuoju ten, kur tinkamiausias apšvietimas. :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 20 balandžio 2020 - 23:14

Smalsute, judesy turėtų itin mandras būti reikalas.

PS o kaip temoje atsiradai, kiek tau metú, kur daržas geografiškai?

Ommmmmmmmm nerašau Liniukai dėl to likučio "dar vienam megztukui".... Gi teeeeeee xs likutis, ania?????

Atsakyti

Labas.

Atsakyti

labas rytas :)

Atsakyti

Labas rytas

Gal jau šiandien šiltesnis bus tas tikras pavasaris.

Kol dar troboj užkaičiau troškinti pusė viščiuki, susmulkinau i 4 dalis, padruskinau, papipirinau,,cibulis, morka, cesnakas, ćikiuko, uzpyliau vandeniu ir tiek pat alaus. Labai gardu taip troškinti mėsą. Buna minkšta, sultinga, alaus nesijaučia.

Man gal siandien bus zarijuose tofu🤣🤣🤣

Vakar gavau i kaima siuntini is Biosala buvau uzsakiusi. Stebuklas tas pristatymas. 5 dienas, bet vistiek atkeliavo.

Visokių skaniukų prisisakiau.

Atsakyti

Ingriduk mano tėvukas mėgdavo su alumi troškinti višta, bet man alus dauda nepatinkanti prieskonį  :oh: nors  gryną tai megstu  :D 

Atsakyti