Nu va su tuo skoniu draugystes ilgos nerasi.
As nemegstu alaus, nesu isgerus per gyvenima butelio, stikline gal susidarytu, o taip troskinta vista man budavo labai skani😂😂
Labas rytas,
Šiandien katinas prikėlė anksti ir atėjo mintis pirmą kartą per karantiną, kad norėčiau sugrįžt į tą rutiną buvusią. Net tą ankstų kėlimąsi ir pan.
Atėjo ir praėjo. Laukiu toliau siurprizų iš gyvenimo. Gerų ![]()
Su alum nieko nesu darius, bet mokykliniams sąsiuviny receptų turiu kažkokius alaus sausainiukus.
Šiaip gert man jo nepatinka.
Šiandienos pietų repertuare - vištiena troškinta su avinžirniais ir kokiom nors daržovėm, kokių rasiu šaldytuve.
Ir pastebėjau, kad karantino metu daug dažniau gaminu iš bulvių kažką. Anksčiau tikrai taip dažnai neprikdavom. Gal lengviausia burnas prikimšt šeimynos ![]()
Myliu alų, įvairų. Mb geria tik vienos rūšies. Aš šiuo metu turiu garaže bent penkių rūšių, mėgstu rinktis 😁 jei reikėtų rinktis tarp vyno ir alaus vakarojant, vienareikšmiškai - alus. Aišku prie vakarienės būna ir kokio vyno paragauju, bet čia jau priklauso ką, kur ir su kuo valgai, yra buvę , kad aplinka įpareigoja😁
Labas
Šiandienos tema-alus
Man skanu. Atsigerti. Dvi stiklinės yr skanu, toliau jau įprotis
Skanių yr nemažai,vienas iš ilgai grojančių Grimbergeno raudonas. Dar skanu su citrina.
Mano tėvas gerdavo žigulinį su grietine
Marinatui esu naudojus kažkokį užsistovėjusį
Apie mezgimą.tragedija! Radau modelį, prisitaikiau siūlus ir oplia
neturiu tinkamo storio virbalų.
nu ir kur nusipirkt.
Liniuka, nu toks čystas smalsumas, o kas per siūlas?
Wooly šilkmoheris pilkas ir šitas rausvas.
https://www.filati-s...ux-id_4148.html
Gadget, yra siūlų netgi kokiam XL.
Tu su tokiais žodeliai, kaip NETGI - aCargiai
galiu ir užpykus nedraugaut kokia dieną
iš pavydo. Kad raganasi esi-karantino metu vis tokia pat kūūūūda.
Aš dieną su naktim sumaišius. Prabudau 3.40.... tada nuėjau miegot 10.... 11.30 vėl prabudau. Kacumota sakė, -naujagimis. Aga, sakau, tik niekas ant rankų nenešioja