Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu va su tuo skoniu draugystes ilgos nerasi.

As nemegstu alaus, nesu isgerus per gyvenima butelio, stikline gal susidarytu, o taip troskinta vista man budavo labai skani😂😂

Atsakyti

Labas rytas,

Šiandien katinas prikėlė anksti ir atėjo mintis pirmą kartą per karantiną, kad norėčiau sugrįžt į tą rutiną buvusią. Net tą ankstų kėlimąsi ir pan.

Atėjo ir praėjo. Laukiu toliau siurprizų iš gyvenimo. Gerų :D

Su alum nieko nesu darius, bet mokykliniams sąsiuviny receptų turiu kažkokius alaus sausainiukus.

Šiaip gert man jo nepatinka.

Šiandienos pietų repertuare - vištiena troškinta su avinžirniais ir kokiom nors daržovėm, kokių rasiu šaldytuve.

Ir pastebėjau, kad karantino metu daug dažniau gaminu iš bulvių kažką. Anksčiau tikrai taip dažnai neprikdavom. Gal lengviausia burnas prikimšt šeimynos :D

Atsakyti

mes esam šašlykus marinavę su alum ir dar kažkokią mėsą troškinę, irgi tas prieskonis nepatiko, o šiaip alus visai nieko, ypač tamsus :) bet neatsimenu kada gėriau

Atsakyti

man alus smirdi :D  bet  saslykai marinuoti su alu, tai labai skanu .  tinka tas kvapas rauge :)

Atsakyti

Man vyras neleistų alaus gadinti gaminimui :D 

Aš alaus max pusę stiklinės išgeriu, paskui pasidaro nebeskanu (o buvo laikai...). Bet va tie keli pirmi gurkšniai tai būna geri, ypač Vilniaus alaus yra kelios rūšys labai skanios.

Gadget, yra siūlų netgi kokiam XL.

Atsakyti

Myliu alų, įvairų. Mb geria tik vienos rūšies. Aš šiuo metu turiu garaže bent penkių rūšių, mėgstu rinktis 😁 jei reikėtų rinktis tarp vyno ir alaus vakarojant, vienareikšmiškai - alus. Aišku prie vakarienės būna ir kokio vyno paragauju, bet čia jau priklauso ką, kur ir su kuo valgai, yra buvę , kad aplinka įpareigoja😁

Atsakyti

Liniuka, nu toks čystas smalsumas, o kas per siūlas? 

Atsakyti

Labas

Šiandienos tema-alus :D 

Man skanu. Atsigerti. Dvi stiklinės yr skanu, toliau jau įprotis :D 

Skanių yr nemažai,vienas iš ilgai grojančių Grimbergeno raudonas. Dar skanu su citrina. 

Mano tėvas gerdavo žigulinį su grietine :D 

Marinatui esu naudojus kažkokį užsistovėjusį :D 

Apie mezgimą.tragedija! Radau modelį, prisitaikiau siūlus ir oplia :oh: neturiu tinkamo storio virbalų.  :mad2: nu ir kur nusipirkt.

Atsakyti

Liniuka, nu toks čystas smalsumas, o kas per siūlas? 

Wooly šilkmoheris pilkas ir šitas rausvas.

https://www.filati-s...ux-id_4148.html

Atsakyti

Gadget, yra siūlų netgi kokiam XL.

Tu su tokiais žodeliai, kaip NETGI - aCargiai :D galiu ir užpykus nedraugaut kokia dieną  :lol:  iš pavydo. Kad raganasi esi-karantino metu vis tokia pat kūūūūda.

Aš dieną su naktim sumaišius. Prabudau 3.40.... tada nuėjau miegot 10.... 11.30 vėl prabudau. Kacumota sakė, -naujagimis. Aga, sakau, tik niekas ant rankų nenešioja  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pšeprašem, bet nieko kito išskyrus didelį siūlų likutį galvoj neturėjau :D​ 

Atsakyti

Liniuka o kas kiek eiliu pridėjimus darei?po kiek akių?

bet tai kai užsimaniau kokio tamsaus alaus. bet artimiausiu metu nečytinsiu, irgi noo ragana būt

Atsakyti