Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Aš kaip ir Zuviukas geriau išsimiegu per karantiną. Nors , kaip jau sakiau  trūksta man šiek tiek prievartos. Vakar po gero pasivaikščiojimo buvau pasiryžus kas rytas keltis anksčiau ir išeiti pasivaikščioti. Bet šįryt niekaip neatsikėliau. Mano valia visiškai pašlijus, kai žinau, kad nebūtina ir neprisiverčiu. 

O dar džiaugiuosi, kad karantinas nenutiko prieš 10 metų, kai namie buvo vienas kompas ir 4 moksleiviai, Va tada tai būtų buvę linksmas reikalas visiems susiderinti priėjimą prie nuotolinio darbo ir mokslo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 balandžio 2020 - 08:04

Laba diena  :4u: 

aš šiandien kažkokia širšė  :unsure: manau, kad žinau dėl ko  :huh2: pavargau nuo savo šeiminykščių, pavargau būti gera, padedančia ir geros nuotaikos, pavargau būti pareiginga šeimos maitintoja.  :B Visai be reikalo Vaivą smarkiai aprėkavau  :oh: žodžiu, šiandien norėčiau į negyvenamą salą truputį pabūti viena.  :ax: 

Mezgimo fronte šiandien turiu planą minimum - užbaigti mamos megztuką.  :bigsmile: Liko visiška baika - koks sprindis rankovės, bet vis randu kuo “svarbesniu” užsiimti.  :frusty: Tada bandysiu važiuoti gyvai sagų ieškoti. Turėtų Danesa jau dirbti.  :hmm: 

Atsakyti

Labas.

Mano dvyliktokas valgomajame kalba lietuviškai priešais kompą  :oh: Kiek girdžiu, bent jau sklandžiai.

Atsakyti

Aš bandau namie ramybę įsivedinėt bent tuo, kad nuo ryto paleidžiu relaxacinę muziką su vaizdu. Bent jau tom dienom, kai dirbt reikia. Vis apramina mažiaus siautėjimus. 

Nors mano 4 m radijukas  vis tiek neužčiaupiamas. O kai turiu dirbt, bet negirdžiu savo minčių, plius, mokiniams vis kažkokios pagalbos reik... kvėpuoju kvėpuoju. Va ir dabar pridrabstė padažo, pasiėmė skuduriuką valyt ir prasidėjo pasirodymas: mama, dabar bus gera daina: Mažule, mažule, tu mano mažule mažule..... ir trina stalą su pasimaivymasi..... Rašiau darbui tokią ataskaitą... nu... lyriniai nukrypimai eigoj, vadinasi. 

Atsakyti

Labas

Kai paskaitau jūsų įspūdžius, dienotvarkes, vargus ir džiaugsmus kasdienius, tai suprantu, kad mano.gyvenimas yra lafa.nu tikrai. Bet tam žmoguj tai vis atsiras,kas negerai :D 

Kerpena, o kodėl negalima išeiti vėliau atsikėlus? Jei nevykdai viemo punkto, tai drąsiai gali nevykdyt ir kito :D 

Aš vakar išlindau. Oras tai labai apgaulingas. Tai šilta, o čia. tik bac vėjas ir net ausis gelia. Nuėjau iki mažesnio ežeriuko ir galvoji, kodėl aš anksčiau ten neidavau. Tokia ramybė vidury miesto,o dar ta švelni žaluma, tokia švari ir nekalta :D  tai va, bet grįžus po.kavos užsikosėjau :blink:  nu ir jaučiu, kad nepraeina, vakare jau ir šalta.... nors tas šaltis toks keistas, teisiog atšalusios visos galūnės, net ausys ir nosis, iki leduko. Šildžiausi ir konjaku, šiaip ne taip sušilau, nors vidinis šaltis liko.

Ryte lyg ir viskas norma, nežinau, gal.iš baimės susirgti, jaučiu kokį tai pasunkėjimą krūtinėj...

Mezgimo srity abejonių krūva. Nugarą baigiau, bet toks neaiškumas, kad kažką blogai padariau. O suprast nieko neina, reiktų išskalbt. Bet išskalbus susivels siūlas, bus sunku ardyt, jei prireiks. Bet ar prireiks, suprasčiau tik po skalbimo :D  vat taip ir gyvenu

Atsakyti

Ar pas mus sektoje yra kišenių mezgimo eksperčių?  :hmm: Kažkaip man susišvietė, kad šitam mamos megztukui reikia uždėtinių kišenių.  :unsure: Per visą mano ilgą mezgėjišką praktiką tokių kišenių mezgimas būtų pirmas kartas  :rolleyes: gal galit pasidalint kokiais praktiniais patarimais - kokiame maždaug aukštyje tos kišenės taisomos, koks turėtų būti atstumas nuo centro, koks pačios kišenės aukštis/plotis?  :unsure: O dar iššūkis kaip ją dailiai pritaisyti prie numegzto megztuko.  :huh2: Vat ir galvoju, ar tikrai čia man to galvopio reikia.  :oh: 

Atsakyti

Lace-aš tai pas tave klausčiau, jei reiktų :D  na dsr pas Nitę

Kažkada seniai dariau-pririnkau akis nuo megztinio ir megzdama vis kabindavau šonuose. Gavosi visai neblogai, t.y. lygiai ir elastingai.

Aukštį patavausi pagal kažkokį pirktinį. Gal kokiose senose knygose būtų teorija :hmm: nebūtinai mezgimo, gal siuvimo netgi labiau tiktų

Atsakyti

Lace-aš tai pas tave klausčiau, jei reiktų :D  na dsr pas Nitę

No :B pas Nite neklaust :D mezgiau tik vaikui kengūrinę kišenę :D ajj nu vieną buvau ir vyrui numezgus :P visai jam patiko :D

Nuo apačios tai daryčiau akurat kaip katukas aprašė, bet Lace lyg nuo viršaus mezga :hmm: tada turbūt tik prisiūt lieka :rolleyes: bet turint gatavą daiktą gal lengviau vietą išrinkt - numezgi kišenę ir padėlioji, kur geriau atrodo. Dydis - ne mažesnis nei plaštaka :B

Nors mano galva, tai daug vargo ir mažai naudos :P Funkcionalumo iš megztos kišenės ne per daugiausia - nei rankas susikišęs vaikščiosi, nei įsidėsi ką nors :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 27 balandžio 2020 - 11:57

Vakar supratau, kad jau reikia imtis priemonių, nes karantinas atpalaidavo vadeles ir svarstyklės pradėjo rodyti blogus dalykus :B Na bet vakar sekmadienis, o dietos prasideda nuo pirmadienio  :D  Ir kaip tyčia mirtinai užsinorėjau virtų bulvių cepelinų su varške :wub: kurių dar niekada nebuvau virus. Išviriau, gavosi TO-BU-LI :wub:  O mano šeimyna nevalgė, jiems čia nesąmonė ir t.t. visaip išsidarkė. Tai šiandien sėdi alkani, nes aš iš principo negaminu :B Valgo likučius visokius  :D  O mano dieta prasidės nuo antradienio, nes reikia kažkaip tuos cepus užbaigt :D​ 

Atsakyti

Funkcionalumo iš megztos kišenės ne per daugiausia - nei rankas susikišęs vaikščiosi, nei įsidėsi ką nors :rolleyes:

Labai telef. pravečia  :mirksiukas: 

Atsakyti

Liniuka, kaip planuoji dietintis?

Man reiktų irgi kažką daryti, nes gyvenime nesu tokių skaičių mačiusi svarstyklėse.. net nėščia būdama..

O vis panašiai kaip pas Liniuką, tai maisto skanaus daug, tai sekmadienis. Dar pas mane yr toks gailesčio punkčiukas..

Atsakyti

Laba diena,

Man lygiai kaip Liniukai :D  Jau visą svorį buvusį prieš ligą atgavau ir net pliusą šiandien po savaitgalio pamačiau :D Tai irgi jau pradedu mąstyt. Gaila, kad sporto klubai dar neveikia. Bet jei veiktų, tai vargu, ar jau čia pulčiau rizikuoti :hmm: :D 

Aš paskutiniam savo lašininiam kišenius dariau (beje, vadovadamasi  Nitės patarimu :D)

Atsimatavau, surinkau akis ir mezgiau, šonus prisiuvau. Sagai dar kilpą dariau.

Šiaip nebūčiau gal mezgus, bet ir su tom sagom geriau atrodo  ir pats kišenius praverčia :)

Atsakyti