Labas
Kai paskaitau jūsų įspūdžius, dienotvarkes, vargus ir džiaugsmus kasdienius, tai suprantu, kad mano.gyvenimas yra lafa.nu tikrai. Bet tam žmoguj tai vis atsiras,kas negerai
Kerpena, o kodėl negalima išeiti vėliau atsikėlus? Jei nevykdai viemo punkto, tai drąsiai gali nevykdyt ir kito
Aš vakar išlindau. Oras tai labai apgaulingas. Tai šilta, o čia. tik bac vėjas ir net ausis gelia. Nuėjau iki mažesnio ežeriuko ir galvoji, kodėl aš anksčiau ten neidavau. Tokia ramybė vidury miesto,o dar ta švelni žaluma, tokia švari ir nekalta
tai va, bet grįžus po.kavos užsikosėjau
nu ir jaučiu, kad nepraeina, vakare jau ir šalta.... nors tas šaltis toks keistas, teisiog atšalusios visos galūnės, net ausys ir nosis, iki leduko. Šildžiausi ir konjaku, šiaip ne taip sušilau, nors vidinis šaltis liko.
Ryte lyg ir viskas norma, nežinau, gal.iš baimės susirgti, jaučiu kokį tai pasunkėjimą krūtinėj...
Mezgimo srity abejonių krūva. Nugarą baigiau, bet toks neaiškumas, kad kažką blogai padariau. O suprast nieko neina, reiktų išskalbt. Bet išskalbus susivels siūlas, bus sunku ardyt, jei prireiks. Bet ar prireiks, suprasčiau tik po skalbimo
vat taip ir gyvenu