Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, labas suvalkiete :D 

Atvažiavus į Vilnių mokytis visus juokinau su tuo kišenium.

Ir dar nosinis, liežiuvis....

Atsakyti

Liniuka, kaip planuoji dietintis?

Man reiktų irgi kažką daryti, nes gyvenime nesu tokių skaičių mačiusi svarstyklėse.. net nėščia būdama..

O vis panašiai kaip pas Liniuką, tai maisto skanaus daug, tai sekmadienis. Dar pas mane yr toks gailesčio punkčiukas..

Vėl žadu atsisakyti pridėtinio cukraus ir angliavandenius miltų pavidalu susimažinti.

Atsakyti

Atvažiavus į Vilnių mokytis visus juokinau su tuo kišenium.

Man MB išaiškino - kišenė pas moteris, o pas vyrus tai kišenius :lol:

Atsakyti

Žinot ką

Prikepiau lietinių.

Šimtas metų buvau nekepus, nu nes... kreivarankė.

Tešla gavos, Beata padėjo.

Pirmi blynai stori, bet paskui jau isivažiavau.

Keptuvė prideda 50 proc sėkmės. Puiki, nieks nesvilo, net be riebalo.

Įdaras varškės ir obuolių, likučių naikinimas.

Ir dar paviriau padažiuką, ant svestuko patroškinau seną bananą ir šaldytas mėlynes, pabaigoj įpyliau grietinėlės.

O viskas dėl to, kad MB gal 11 val parašė, kad pareis pietų.... o nieko gatavo nebuvo...

Sakė, buvo skanu...

Atsakyti

Vėl žadu atsisakyti pridėtinio cukraus ir angliavandenius miltų pavidalu susimažinti.

O tai kur cepelinuose cukrus ir miltai :D​ 

Atsakyti

mane tai į protą su maistu labai greit suskaudęs skrandis parvarė :) vakar išgėriau kavos po pietų ir ūūū kokią valandą paslika gulėjau paskui meniu ramunėlių arbata

šiandien irgi bijau kokios dešros ar riešutų burnon mest, sėdžiu, kopūstėlius troškinu :)

Atsakyti

Sveikos Man patinka tas mūsų visų su svarstyklemis padraugavimas. As kaip jus, tik be tikslaus zinojimo. Parinuosi. Juk ne dura suprantu, kad ir geri desertai didesniais kiekiais apkabina talija.

Parejau pasivaiksciojus vos kojas velku.

Katuk, tas vejas tikrai atšaldo ir mane, toks įšalas atsiranda vidinis.  Ilgai nepraeina, uzmigti neduoda.

Lace kaip visad ko gero patarimu nenori, tai ir neduosiu, tiesiog keliu dienu postus atgal pavartyti verta, paskaityk kaip tada tau viskas buvo ok ir kad nepasikeite niekas tik tavo piziuris i ta visa.

Uztat sakau kad visos visko patiriam emociniam lygmeny, skirtingom dienom ar laikotarpiu. Todel sunku suprasti.jei man baisu del bedarbystes siandien, o jum ne, tai ryt gali man atrodyt kad aj kaip nors, o jums jau tamsiau. Todel kad visi is savu varpiniu.

Liniuk tavo cepai tobuli. Tokius megstu su grietineles sviesto padazeliu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 27 balandžio 2020 - 14:40

Su tokiu padažėliu ir buvo. Gerai pasūdytu :wub:  Dabar sėdžiu ir galvoju, ar jau atsileisti, ar dar ir vakarienės negamint :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 27 balandžio 2020 - 15:14

Nu labai jau išranki tavo šeimyna :D  dar tegul pasėdi alkani

Atsakyti

Aš irgi už bausmės pratęsimą😁

Atsakyti

Kerpenai projektėlis :)

Priedas  Screenshot_20200427_161544.jpg   481,59KB   3 Parsiųsta kartų

Atsakyti

o man Liniukos šeimynos gaila-nevalgomas dalykas tokie cepelinai ir man :)

nu bet aišku ne maži vaikai, gali ir patys pasigamint :)

Atsakyti