Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpenai projektėlis :)

attachicon.gifScreenshot_20200427_161544.jpg

Aha!!!

Aš pasiaukočiau nešioti.

Laaaabas.

Kažkokia įtartinai savim patenkinta šiandien.

Nieko nemezgiau, dirbau ir po mišką vaikščiojau.

Atsakyti

Kišenės aha, labai gerai pavyksta Limit būdu - apačią prirenki, numezgi, šonus prisiuvi. Patį viršų paklostuotai kišenei esu raukus.

Atsakyti

Kažkokia įtartinai savim patenkinta šiandien.

O būna kitaip :blink:​ 

Atsakyti

Be tobulų kojelių vaizdo niekaip mezginio įdėti nesigavo  :B

Priedas  Screenshot_20200427_163808.jpg   272,88KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu kojeles tai feeee😎

Atsakyti

Ne kiekviena tokius trumpus kojų didžiuosius pirštus turi :D

Projektėlis Kerpenai  :wub: 

Atsakyti

Mano seses koju pirstai taip yra.

Man tai negrazu.

Ir su basutem fyg pavaiksciosi.

Atsakyti

Ingriduska, nu... turbūt pirštam plastinės operacijos nepasidarysi :D  jau kaip ganta davė, taip yra.

O iš tikro tai ne tuo kampu žiūrit.

Ne didysis trumpas,o tas antras ilgesnis nei įprastai.

Normalios kojos. Tik fotkei netinka :D 

Atsakyti

Pasivaikščiojau, apsipirkau, reikės valgyti trims dienoms prisigaminti :oh:  Rytoj po mėn. į darbą  :oh: 

Atsakyti

Lace kaip visad ko gero patarimu nenori, tai ir neduosiu, tiesiog keliu dienu postus atgal pavartyti verta, paskaityk kaip tada tau viskas buvo ok ir kad nepasikeite niekas tik tavo piziuris i ta visa.

man ir dabar viskas ok  :)  ir mano požiūris į mano šeimą ir mano gyvenamą gyvenimą nepasikeitė  :mirksiukas: Esu ten, kur noriu būti. O rytinis postas - momentinė dienos nuotrauka. :bigsmile:  Mano gerame gyvenime kartais būna  tokių dienų, kai norėčiau pabūti viena. 

Kišenės aha, labai gerai pavyksta Limit būdu - apačią prirenki, numezgi, šonus prisiuvi. Patį viršų paklostuotai kišenei esu raukus.

mano mezginys nuo viršaus megztas ir ne lygiuoju raštu - nesigaus nuo apačios...  :dry2: 

savo mezgininį planą įvykdžiau - rankovę pabaigiai, galus sukaišiojau, pamatavau ant Aušros, išmaudžiau.  :ax: atrodo, kad šį kartą viskas gerai bus. Kišenės - mano galva labai nepraktiškas reikalas, ypač kai megztukas toks lengvas, nestandus. Bet vat stilistiškai man jų lyg norisi, kaip gražiai padaryti dar nesugalvojau. Susirasiu sagas, tada žiūrėsiu, kaip ten su tom kišenėm bus.  :unsure: 

Atsakyti

Aš iš savo bjaurumo šiandien bandelių prikepiau, didelį puodą tinginių balandėlių priviriau, orkatei pirolizę paleidau  :rolleyes: Reikia kažkaip tą neigiamą energiją šeimos gerovei įdarbinti  :B 

Atsakyti

Orkaites pasiilgau.

Man patinka gaminti joje.

Grizus kepsiu duoniukus ir sausainiu ir surio pyraga.

Atsakyti