Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriduska, pasisvėrus gal ir nebekepsi :D 

Lace,o jeigu kokią nors butaforinę kišenę?t.y. viršutinį kišenės kantuką?

Atsakyti

Lace,o jeigu kokią nors butaforinę kišenę?t.y. viršutinį kišenės kantuką?

mąsčiau apie tokį variantą, bet atmečiau.  :rolleyes: 

Atsakyti

Yra posakis, kad ilgas antras pirštas rodo, kad antra pusė po padu :D​ 

Atsakyti

Liniuk bent jau seses,šeimoj šitą posakis negalioja😂😂😂

Katuk, kepsiu, 100%, gal tik ilgiau valgysiu i daugiau dalių dalinsiu.

Atsakyti

Oho, kokių projektų man pasiūlyta. :) O aš vis nemezgu.

Katuk, vaikščiot vėliau negaliu, nesgi dirbu. Nors šiandien susiėmiau ir per pietus išėjau.

Mano studentė atsikando namų ir vakar išvažiavo į Kauną, sakė, kad atsibodo  namai ir lova nepatogi. :)

Tinginių balandėlius vakar dariau, šiandien pietums vaikai pribaigė.

Atsakyti

Kerpena tai jei dirbi vadinas ir pietų pertrauka priklauso. Kas per ją vaikščiot neleidžia?arba po darbo?

Atsakyti

qqte, sąstingis  neleidžia .:) ir valios nebuvimas

Atsakyti

Uoj pas mane tai geležinė valia tuo klausimu: būna MB tempia pasivaikščiot, bet jei jau pasakau kad neisiu- vadinasi neisiu :)

Atsakyti

labas rytas

miegat ar vaikštot?

aš visai išnaglėjau, miegu iki 8.30 ir dar noriu :) kažin kur ta riba kad jau pati atsikelčiau be žadintuvo :hmm:

šiandien puikų orą pranašauja :yahoo:

vieną testuojamą kojinę baigiau, nu raštelis gražus bet kulnas nepasakyčiau kad patiko, ir užbaigimas keistokas žvaigždute, gale toks smailas gaunasi

bet šiltos bus tikrai, sukaliau kaip supratau tankokai nes teko pailgint 2 motyvais

užtatai skauda kairės rankos mažąjį pirštelį, kažkaip aš juo ar virbalus ar siūlą įtempus laikau :hmm:

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

su sąlyga, kad vyrą išleidžiu į darbą, kasdien keliuosi 6.50, 7.15 jau visi pusryčiaujam, 8.00 vaikučiai jau sėdi prie pamokų.  :rolleyes: Karantinas ar ne karantinas, o drausmė gyvenime man labai patinka.  :B Net ir savaitgaliais ilgai nemiegame, vėliausiai 9 jau keliamės.  :) vaikai miegotų ir ilgiau, bet tada jų vakare neįmanoma laiku į lovą nuvaryti. Žodžiu, aš visai nedemokratiška mama  :B 

Vakar mano pirolizė “užlaužė” orkaitę, iki šiol dega F105 klaida ir durelės užrakintos  :oh: Išsigooglinau, kad reikia restartuoti orkaitę, t.y. atjungti nuo tinklo 10 minučių. O orkaitė tai įmontuojama, kad prieiti prie tinklo, reikia visą orkaitę ištraukti  :oh: be vyro pagalbos nesusitvarkysiu  :frusty: gerai, kad nieko kepti neplanavau  :D 

Šiandien mano didžioji išėjimo į Pasaulį diena - važiuosiu į buvusį darbą, reikia kreditinę kortelę pasiimti (nepasikeičiau adreso ir bankas automatu atsiuntė naują darbiniu adresu), tada į Danesą sagų ir dar šiobeito, labai knieti kokių siūlų gyvai pačiupinėti, bet gal bandysiu susivaldyti, dar į veiną drabužių parduotuvę norėčiau užsukti.  :rolleyes: Ta proga gal net pasikvėpinti galima, auskarus kokius gražesnius įsisegti  :rolleyes: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 28 balandžio 2020 - 09:04

Mum pamokos 9 arba 10 prasideda, vaiks natūraliai 8-8:30 atsikelia. Pastebėjau kad jam galva tokiu laiku atsibudus geriau veikia, greičiau dirba tai ir nelaužau.

Į žmones dar nėjau, išskyrus darbą kartą per savaitę. Bet jau norisi tiesiog per centrą prasieit. Nedrąsu tiesa..savaitgalį net nežinau ar važiuot pas mamą ar dar susilaikyt geriau

Atsakyti

Pas mus pamokos nuo 9. Šiaip, būdavo visi vaikai  vyturiai, bet su paauglyste Viliaus režimas pasikeitė. Iki  pietų gali miegot. Jį žadint turiu.

Atsakyti