Ingriduska, pasisvėrus gal ir nebekepsi
Lace,o jeigu kokią nors butaforinę kišenę?t.y. viršutinį kišenės kantuką?
Oho, kokių projektų man pasiūlyta.
O aš vis nemezgu.
Katuk, vaikščiot vėliau negaliu, nesgi dirbu. Nors šiandien susiėmiau ir per pietus išėjau.
Mano studentė atsikando namų ir vakar išvažiavo į Kauną, sakė, kad atsibodo namai ir lova nepatogi. ![]()
Tinginių balandėlius vakar dariau, šiandien pietums vaikai pribaigė.
labas rytas
miegat ar vaikštot?
aš visai išnaglėjau, miegu iki 8.30 ir dar noriu
kažin kur ta riba kad jau pati atsikelčiau be žadintuvo
šiandien puikų orą pranašauja
vieną testuojamą kojinę baigiau, nu raštelis gražus bet kulnas nepasakyčiau kad patiko, ir užbaigimas keistokas žvaigždute, gale toks smailas gaunasi
bet šiltos bus tikrai, sukaliau kaip supratau tankokai nes teko pailgint 2 motyvais
užtatai skauda kairės rankos mažąjį pirštelį, kažkaip aš juo ar virbalus ar siūlą įtempus laikau
Labas rytas ![]()
su sąlyga, kad vyrą išleidžiu į darbą, kasdien keliuosi 6.50, 7.15 jau visi pusryčiaujam, 8.00 vaikučiai jau sėdi prie pamokų.
Karantinas ar ne karantinas, o drausmė gyvenime man labai patinka.
Net ir savaitgaliais ilgai nemiegame, vėliausiai 9 jau keliamės.
vaikai miegotų ir ilgiau, bet tada jų vakare neįmanoma laiku į lovą nuvaryti. Žodžiu, aš visai nedemokratiška mama
Vakar mano pirolizė “užlaužė” orkaitę, iki šiol dega F105 klaida ir durelės užrakintos
Išsigooglinau, kad reikia restartuoti orkaitę, t.y. atjungti nuo tinklo 10 minučių. O orkaitė tai įmontuojama, kad prieiti prie tinklo, reikia visą orkaitę ištraukti
be vyro pagalbos nesusitvarkysiu
gerai, kad nieko kepti neplanavau
Šiandien mano didžioji išėjimo į Pasaulį diena - važiuosiu į buvusį darbą, reikia kreditinę kortelę pasiimti (nepasikeičiau adreso ir bankas automatu atsiuntė naują darbiniu adresu), tada į Danesą sagų ir dar šiobeito, labai knieti kokių siūlų gyvai pačiupinėti, bet gal bandysiu susivaldyti, dar į veiną drabužių parduotuvę norėčiau užsukti.
Ta proga gal net pasikvėpinti galima, auskarus kokius gražesnius įsisegti
Mum pamokos 9 arba 10 prasideda, vaiks natūraliai 8-8:30 atsikelia. Pastebėjau kad jam galva tokiu laiku atsibudus geriau veikia, greičiau dirba tai ir nelaužau.
Į žmones dar nėjau, išskyrus darbą kartą per savaitę. Bet jau norisi tiesiog per centrą prasieit. Nedrąsu tiesa..savaitgalį net nežinau ar važiuot pas mamą ar dar susilaikyt geriau