Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mes visi pelėdos šeimoj, bet man o ir vaikiui nėr bėdų didelių, mes galim ir mažai miegot. Tarkim vaikis anksti pakeltas nebūna niekad piktas o vakare nelūžinėja iš nuovargio. Man ryte ramybės reikia, bet irgi bėdos atsikelt 6 po pirmo žadintuvo nėr, išlendi iš lovos, pasiūbuoji wc ant klozeto pora minučių, tada į dušą ir gyva.

Nu bet kai gyvenimas progą pamiegot ilgiai duoda tai kur jau nepasinaudosiu :)

Beje kiek teko gulėt neurologiniam su vaiku tai ten niekas vaikų nežadina, ir tėvam neleidžia, nebent tik jei procedūra kokia neatidėliotina

Atsakyti

Labas rytas,

Pas mus pamokos kaip kam, bet du visada keliu prieš 8:00, tiesa viena pati dar anksčiau atsikelia, o abiturientas turi savo grafiką.

Aš savaitgalį buvau Kalvarijų turguj. Labai gėlių norėjau ir kiaulės ausų vyrui :D Žmonių ne per daugiausia, pardavėjų irgi. Greit apsisukom.

Šiandien pas mus gimtadieninkų diena. Turim net 4 giminaičius ir 1 draugą tą pačią dieną gimusius :)  Baliukai atidedami ant kažkada :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 28 balandžio 2020 - 09:42

Mano režimas niekada nebuvo tvarkingas o dabar išvis išsiderinęs. Dabar turiu momeny, kad nuo rugsėjo. Dar iš pradžių keldavausi su vyru, o kai jis metė pusryčius valgyt, tai aš mečiau keltis. Dažniausiai vistiek jau 8 bandau krapštytis, bet visaip pasitaiko. Anksčiau galvojau, kad galiu miegot bet kur ir bet kada, tik su amžium :D viskas keičiasi. Į lovą šliaužiu kokią 1-2, ir dar prasivartau kol užmiegu. Trūksta veiksmo, kad bent kažkiek nuvargčiau. Ryte sunkoka akis praplėšt aišku.vis tikiuosi, kad anksčiau atsikėlus ir vakare anksčiau norėsiu, bet nė velnio.

Mezgimo fronte nuardžiau pusę nugaros, nu nes nepatiko. Dar ne faktas kad antras dublis tiks.

Kokias kojines, qqte, mezgi? Gražias? :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Pas mus pamokos kaip kam, bet du visada keliu prieš 8:00, tiesa viena pati dar anksčiau atsikelia, o abiturientas turi savo grafiką.

Aš savaitgalį buvau Kalvarijų turguj. Labai gėlių norėjau ir kiaulės ausų vyrui :D Žmonių ne per daugiausia, pardavėjų irgi. Greit apsisukom.

Šiandien pas mus gimtadieninkų diena. Turim net 4 giminaičius ir 1 draugą tą pačią dieną gimusius :)  Baliukai atidedami ant kažkada :)

:D  :D​ 

Atsakyti

katuk nu tai negi negražias kas nors megztų :) tik kad baltas, nes tik tokio Nordo turėjau...norėčiau kokių geltonų gal...

Atsakyti

Vakar mano pirolizė “užlaužė” orkaitę, iki šiol dega F105 klaida ir durelės užrakintos  :oh: Išsigooglinau, kad reikia restartuoti orkaitę, t.y. atjungti nuo tinklo 10 minučių. O orkaitė tai įmontuojama, kad prieiti prie tinklo, reikia visą orkaitę ištraukti  :oh: be vyro pagalbos nesusitvarkysiu  :frusty: gerai, kad nieko kepti neplanavau  :D

Orkaitė turėtų turėti atskirą automatą elektros skydelyje :rolleyes: tikrai nereikia baldų ardyt :D

Atsakyti

Sveikos

Aš tai pries 23 metus savo sūnų sutikau.

Todel balandzio 28 jau 23 metai ypatinga.

Dar nevaiksciojau.

Laukiu 12 val.mesengeriu kalbam su sese,ir mama. Po to eisiu.

Pas,mama vaziuosim, bet neisim.ten dvi vos gyvos abi. Liepiau pasirinkti kaip nori be įsižeidimu. Pasirinko per balkona kalbeti

Paliksim maisto deze prie duru.

Nors,sunervino vakar, tetule dialuzuojama eis i kirpykla.

Sakau musu is Labanoro bijot, o kirpyklos nebijai.

Atsakymas Kelmeje niekas neserga😂.

Lace, oj kaip siulu gyvai nireciau ir as.

Atsakyti

Nuo karantino antros savaites geriu valerijonus kazkokius paturbintus nakciai 2 tabletkas.

Miegu vistiek visada gyvu miegu.

Budineju per nakti 5 kart. Nubundu 7 jau veliausiai, gal kokius 3k pavyko iki 8 pakimarinti, bet namuose iki tos K, nubusdsvau 8.30 su malonumu, naturaliai....tada letai išsibudini ir taip gerai.

Ar kad svetima,vieta, ar lova, ar tikrai senatve.

Bet miegot man iki šiol buvo kaip kvepuot, naturalu ir lengva.

Peleda esu tokia su vyturio uzuomina.

Miegot iki 23 nubusti 9 tobulai.

Dabar gi atsigulu vartausi, po 3 kartus sysioti,,atsigerti vel sysioti, kaip vaikas.

Ir ryte lyg nemiegojus jaučiuosi. Valerijonas su apyniais nepadeda visai. Antra buteliuka geriu jokio gilaus saldaus miego.

Na tik po pirties porą kart buvo tikrasis tas miegas.

Atsakyti

Ingriduska-veiksmo trūksta :D 

O šiaip tai tas papildas-triptofanas-ir miego kokybei padeda. Nes kokius tai hormonus-melatoniną-padeda gamint. 

Melatoniną natūr suaktyvina braškės vynuogės pomidorai...

Atsakyti

Ingriduška o kai naktį nubundi širdelė nesibaladoja?ar gal į WC nubundi?

magnio gali trūkt šiaip...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 28 balandžio 2020 - 11:08

Ta,mano sirdele kalatojasi jau atrodo visada.

Ypac tarp 2 .30 ir 3.30

Kazkodek tuo metu

Bet nubundu ir be jos,,besiversdama ant sono.

Kaltinu lova baisiai kieta.

Atsakyti

Ingriduska, tiesiog persiilsėjai. Organizmas nepavargsta, tai ir miego neprašo. Grįši prie darbų, grįš ir ramus miegas.

Bandau įsivaizduot, kiek reikėtų suvalgyt braškių, kad prisigamintų pakankamai melatonino :D 

Kur ta žadėta vasara šiandien???

Atsakyti