Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nu taigi šilta, vasara ir yra

Ingriduk nu pažįstamas jausmas, visokių teorijų yra, bet čia tikrai ne persiilsėjimas, kai pabundi vidury nakties nuo širdelės baladojimosi

1. nervai

2. magnio, kalio trūkumas, apie ką ir tas maudimas širdies plote signalizuoja

3. dar gali kokia kava ar žalia arbata, alkoholis prieš miegą (Ingriduškai negalioja o va man būna)

nu ir kitokių visokių ten priežasčių n+k, bet tikrai ne iš neturėjimo ką veikt

Atsakyti

Vasara ateis po pietų gerokai. Į vakarą.

Su tuo maistu visada taip. Reik kalnus suvalgyt. Bet jei nuolat vartoji, rai nereik gi iškart arklinę dozę papildyt,o tiesiog palaikai tą lygį ir tiek. Ir  pačiose braškėse tai nėr to melatonino. Jo gamyba vyksta organizme, tik reik suaktyvinti tam tikrą mechanizmą.

Nu bet jo -sutinku, kad dvi braškės nepadės :D 

Plę, nesuprantu,kas visą maistą suėda.susirašiau sarašą į parduotuvę-kilometrinis :oh:  virnu krepšiu vėl nepasiribosiu....

Atsakyti

katuk pas mane panašiai su maistu :D o dar kai kruopų bulvių makaronų nevalgom tai ir pakainuoja maistas nejuokingai

Atsakyti

Orkaitė turėtų turėti atskirą automatą elektros skydelyje :rolleyes: tikrai nereikia baldų ardyt :D

Tikėtina, kad turi, bet vis tiek be vyro nežinau kurį jungiklį jungt  :D bet šiaip, ačiū už mintį, aš nepagalvojau  :4u: 

Atsakyti

Prisipramogavau  :wub: siūlų pirkau, nesusilaikiau - midaros šilkinės mocheros dviejų spalvų. :B  Dar sagų - iš pradžių Danesoj, paskui dar Sagų pasaulyje.  :rolleyes: Dar pakeliui micelinio vandens ir aliejaus plaukams...  :) ir buvusią darbovietę greituoju būdu aplankiau.  :unsure: Įspūdžiū kelioms dienoms  :P  :rolleyes: 

Dar Restar aplankiau, dalį kojininių siūlų pirkio pasidalinau  :rolleyes: smagiai gyvai šnektelėjom kieme  :wub: 

kurį laiką vėl galiu ramiai karantinuotis  :D 

Ketvirtadienį su vyru į kiną važiuosim  :rolleyes:  :wub: 

Atsakyti

Aš sekmadienį nuėjau į parduotvę, tai parsinešiau vos atkeliamus maišus. Ir taip nusipirkau tikrai ne savaitei, ir dar pamiršiau vieną kitą dalyką. Nežinau, kaip reikėtų parnešti, jei laikyčiausi rekomendacijų ir pirkčiau ilgesniam laikui.

Lace, tai Danesa jau atsidarė? Man vienos juostelės reikia. Bet sakaiu pasiūsiu pirmą daiktą, kad žinočiau tiksliai kiek pirkti. Taip taip ir karantinas užėjo. Galvojau, va, kaip dabar nusipirksiu. O čia ėmė ir praėjo, o aš dar nepasiuvus...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 balandžio 2020 - 14:06

Kerpena nu šiuo metu su barbora problemos nėra.

Kita bėda kad užsiperki ilgesniam o suvalgai per trumpesnį laiką.

Lace kokį šilkmoherį pirkai?kokių spalvų?

Man gimė mintis prie tvido dėt. Nes nu vat noriu žalią o ne rudą kardiganą regzt

Atsakyti

Qqciuk esu 100% proc tikra kad kazko truksta

Ir linkstu prie magnio

Pavalgiau skaniai 

Vasara,dar neatbego iki kaimo

Eisiu rankoviu rankovinti😂

Atsakyti

Perku tokį melatoniną :) https://www.iherb.co...-Capsules/14810
Ar padeda? Nežinau, mamai perku :D

Atsakyti

Lace, tai Danesa jau atsidarė? Man vienos juostelės reikia. Bet sakaiu pasiūsiu pirmą daiktą, kad žinočiau tiksliai kiek pirkti. Taip taip ir karantinas užėjo. Galvojau, va, kaip dabar nusipirksiu. O čia ėmė ir praėjo, o aš dar nepasiuvus...

dirba pilnu tempu  :rolleyes: 

Lace kokį šilkmoherį pirkai?kokių spalvų?

grietinėlės ir tokį  žalsvai pilkšvai melsvą

Atsakyti

Melatoniną gėriau Amerikoj, kad jetlagą nugalėti. Suveikė puikiai.

Atsakyti

Vakar mano pirolizė “užlaužė” orkaitę, iki šiol dega F105 klaida ir durelės užrakintos  :oh: Išsigooglinau, kad reikia restartuoti orkaitę, t.y. atjungti nuo tinklo 10 minučių. O orkaitė tai įmontuojama, kad prieiti prie tinklo, reikia visą orkaitę ištraukti  :oh: be vyro pagalbos nesusitvarkysiu  :frusty: gerai, kad nieko kepti neplanavau  :D 

tokia mintis - o jeigu visam name 10 minučių elektrą išjungti? Na, jei neaišku, kuris orkaitės saugiklis..

Atsakyti