Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pas mus nežinau kuris buvo protingas-elektrikas ar vyras-bet visi saugikliai sužymėti-ateini paskaitai ir žinai kuris kam skirtas.

Bet tas nepadėjo, kai anoj kadencijoj viena grįžau namo ir internetas neveikė-net blokelį pasikeičiau :D  ir tik tada supratau, kad viens saugikliukas išjungtas :rolleyes: 

Nežinau kaip pas jjus, bet pas mane totali vasara. Žmonės netgi maikutes su petnešėlėm išsitraukę :D​ 

Atsakyti

Pas mus irgi vasara. Rusnė su šortais ir berankove ant batuto duodasi. O aCeit lyt turėjo...

Atsakyti

pas mus tai vaizdas kad tuoj tuoj lis bet nelyja

Atsakyti

Nu cia nera vasaros

Nes vis dar vejuota

Keli lasai nukrito bet tik tiek

14 laipsniu

Atsakyti

kokios dar maikutes :)  ejau pasivaiksciot  su viskozine bliuska ilgom rankovel ir megztu  vilnoniu  kardiganu  lasiniu :) vejas kiaurai  perpute, o zmones su storom striukem kaip i  keistuole ziurejo :D griztant penkiom sekundem  saulute buvo  islindus. o namie bunent ,  keli lasai nulasnojo . bet vasaros tai neradau.  nors termometras  rode gal 17, bet pojutis kaip 13 :) 

Atsakyti

Katuk, normalūs elektrikai visada surašo prie saugiklių zonas. Patiems lengviau, kai išsikvieti su reikalu.

Einu tikrinti oro.

Atsakyti

Prieš valandą buvo 20. Su visu pojūčiu. Dabar apsiniaukė ir aišku keli lapsniai -.

Aš buvau tarp namų,prie ežeriuko matyt ir vėjo gaučiau nemažai.

Faktas kad neaišku ką rengtis. Ir lietaus visiem reik

Atsakyti

Lyyja  :wub:  :yahoo:​ 

Atsakyti

tokia mintis - o jeigu visam name 10 minučių elektrą išjungti? Na, jei neaišku, kuris orkaitės saugiklis..

visam namui nereikia  :D  kiekvienam aukšte atskiras saugiklių blokelis.  :rolleyes: Jungikliai keturi, pajunginėjau visus iš eilės, radau tą reikalingą  :angel_not: 10 minučių laukti nereikėjo - užteko išjungti ir įjungti.  :D Jaučiuosi visa labai išdidi - su sektos pagalba susitvarkiau su problema  :D ta proga ur orkaitės dureles išardžiau, stiklus išvaliau  :rolleyes: jau švari ir veikianti  :yahoo: 

Tuo pačiu turbo užsikūrimu iššveičiau kriauklę ir unitazą  :bigsmile: manau, kad čia pasireiškė stebuklingas šopingo poveikis  :mirksiukas: 

Atsakyti

Tuo pačiu turbo užsikūrimu iššveičiau kriauklę ir unitazą  :bigsmile: manau, kad čia pasireiškė stebuklingas šopingo poveikis  :mirksiukas: 

nu jau neeee :D siūlų nusipirkus, man tik turbo mezgimas užsikuria :rolleyes:

valymas man apskritai sunkiai kuriasi - visada randu priežasčių atidėt  :D 

Atsakyti

Nite, tu mano draugė dėl valymo. :)

Atsakyti

Aš irgi jums į draugus. Šiandie darbe pokalbis keturiese, viena sako, oi jau karantinas gali ir baigtis, nebeturiu ką tvarkyti, ką rūšiuoti, namai blizga, kitos dvi linksi, aha, taip, taip... Nu jo galvoju, pas mane vadinas karantinas dar neprasidėjo😎

Finalas iš vis fantastinis, keliuosi ketvirtą ryto, lekiu darban, grištu apie antrą val. o chebra ne tai, kad pietų dar nevalgius, net net nė minčių neturi ką valgys, bet dar ir stalas, o ir visa virtuvė iš po pusryčių nesutvarkyta... Mes gi dirbom, mokėmės. Nu blyn, tai gal kelkitės bent pusvalandžiu anksčiau, o ne tiesiai po triusikais prie darbo stalų, o paskui per tarpukus kažkada užkandžiaukit, hrrrr nuurzgiau kaip reikiant. 

Atsakyti