Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Prisodinau krūvą šliaužiančių ožekšnių. Plantacijos jų pas mane, tai iš vienos vietos iškasinėjau, o kitoj sodinau. Dabar čiurikus laikysiu, kad prigytų.

Žinot, kad penktadienis nedarbo diena? :yahoo:​ 

Atsakyti

Liniuka, plantatore!

Atsakyti

Liniuka aha žinom, taigi darbo nedarbo :)

Išėjom, sušlapom

Bet smaguu, o kaip žydintys medžiai kvepia net per tuos antsnukius

Atsakyti

Žinot, kad penktadienis nedarbo diena? :yahoo:​ 

Nu geras, aš tik dabar supratau, kodėl mokytoja atsiuntė pamokų planą tik keturiom dienom  :lol:​ 

Atsakyti

Labas rytas

Jo Liniuk žinau😂😂😂

Rankoves liko dar koks iki laidymo 3cm

Tada teisinagai išlaidyti susiuti,,išskalbti ir parodyti kas gavosi.

Atrodo jau dabar kad nesiojamas turetu but daigtas

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

mane apsėdo mamos megztininio kišenės  :oh: suprantu, kad nepraktiška, nesu tikra, ar pavyks nepriekaištingai padaryti, bet užėjo reikėjimas kaip š....t.  :ax: Nu ir gaminu nuo ryto..

Atsakyti

labas rytas :)

gerai būtų  šiandien užbaigt kojinę ir duot rankai pailsėt kelias dieneles

Atsakyti

Toks keistokas, bet malonus karantino atradimas. Šiandien užėjo noras pasikvepint. Pusantro mėnesio to nedariau namie būdama. Ir pagaliau vėl jaučiu kvepalų kvapą ne tik purškimo metu :wub: Kai kvėpinausi kasdien nejausdavau ant savęs to kvapo. Žodžiu, kvepintis reikia kartą per mėnesį :D​ 

Atsakyti

Žodžiu, kvepintis reikia kartą per mėnesį :D​ 

Arba turėt ne vienus kvepalus, ir juos keist kas kelias dienas, arba net kasdien  :D 

Atsakyti

nu bet tai tada ir rūbus atitinkamai keist, nes jie kvepalų įsigeria, bent aš tai neskalbiu megztinių kasdien

Atsakyti

qqte bet ir su tuo paciu megztinuku turbut kasdien  nevaikstai. keiti rubus keiti kvepalus :)  vienas megztukas kvepia  rozem, kitas  bijunais :D

Atsakyti

nu bet tai tada ir rūbus atitinkamai keist, nes jie kvepalų įsigeria, bent aš tai neskalbiu megztinių kasdien

Aš po namus su megztiniu nevaikštau - mes dabar apie karantiną gi kalbam :rolleyes:  Rankovės trumpos, kvėpinu riešus :rolleyes:

Atsakyti