Lusasita nu tai taip keičiu bet tada jau pasidaro kad kiekvieną kartą turi derint apsirengus kad jei too kvapo nuotaika kito kvapo megztinio neapsivilkt ![]()
Nite nu va o aš po namus su megztiniu (šalta man prie kompo sėdint) bet be kvepalų užtatai.
Labas dienas,
Šiandien apsiniaukę, bet man toks visai fainas oras. Nors lauke dar nebuvau ![]()
Liniuka, kuo kvepi?
Gavau laišką nuo tėvų komiteto, išleistuvės abiturientams perkeliamos į rugpjūčio vidurį. Tada gal jau ir susibūrimai masiniai galimi bus
Ir nuplaukė darbas maniškiui su tais egzaminų datų pakeitimais.
Lace, labai įdomu, kokia ta tavo kišenė bus ![]()
O, šiandienos tema-kvapai
Labas
Kvepalų pasiilgau, nors eidama laukan ilgesniam laikui, oasikvepinu. Bet tai kiek eiinu
Net kažkada galvojau, kad gal reik užsisakyt kokių naujų
Turiu pagrindinius ir testinius. Jei noriu stabilumo, imu savus. Jei noriu intrigos
testuoju. Testų net trys.
Ai, dar turiu nuo senesnių likusį kremą. Labai geras variantas namuose. Bet kad namuose tupint labai tingisi galvą plaut
o tada ir kvepalai ne į temą
Lace kišenė bus ideali, net neabejoju.
Dar turiu problemą. Žiauriai slenka plaukai. Jau net mane pačią nervuoja visur kur įmanoma
pavasaris? Ar autoimuninė pasireiškė? Kažkuo gal galima pastiprinti šaknis? Nes eina su visu šakniagumbiu
Aš irgi jau buvau nusiteikusi pirkti prabangius. Atomic Rose. Sulauksiu ir gimtadienio
Bet šešėlinėj rinkoj galima rasti mažus kiekius, tai ne taip skausmingai tada atrodo. O kartui per mėnesį tai užteks ilgam
Šešėlis Katukui
https://tasteperfume...tomic-rose-edp/
Man gal psichologiškai - nesvarbu kiek laiko paskui naudosiu bet iš kart didelę kainą už kvepalus gaila palikt, nu iki 100 dar dar...
gerai kad MB karts nuo karto gerokai pigiau gali gaut, tai ir tie už 100 kokį 60 pakainuoja, va tik šiemet neišdegė, nu bet iki kitų metų manau turiu kuo kvepintis ![]()