Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, man labai patiko šitas kišenes megzt "Little Wave". Daug akmenu telpa :D galiu paknist aprašymo, bet nieko ten sunkaus, kūną mezgant papildomu siūlu pamezgi,tada toliau kūną ir pabaigoj surenki kitos sp akisir vidų kišenės numezgi ;) Fotkino Vilma,kai pajūry abi šeimynos atostogavom. buvo smagu :wub:

Priedas  DSC_4524_medium2.jpeg   247,57KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  DSC_1444_medium2.jpeg   136,69KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  DSC_4504_medium2.jpeg   288,93KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O kokie kiti?

Elie Saab Le Parfume

Atsakyti

Liniukos skonis kvapams man patikdavo, eisiu ieškot pauostyt, tų pigesnių :)

Atsakyti

Ačiū!

Nors gerai pagalvojus, pigiau gaunas pirkt 100 ml už 200€ nei 10×10ml :D 

Atsakyti

Liniukos skonis kvapams man patikdavo, eisiu ieškot pauostyt, tų pigesnių :)

Pauostyt gali ir brangesnius.

Kai užėjau į Creminę, ir pasakiau, kad noriu išbandyt, tai konultantė mane išmaudė tuose Atomic :D 

Atsakyti

Nu geras, aš tik dabar supratau, kodėl mokytoja atsiuntė pamokų planą tik keturiom dienom  :lol:​ 

O juokiausi juokiausi!

Nepiktai.

Atsakyti

Ačiū!

Bet panešiot ir įsitikint, ar tau reikia bonkos už 259, geriau papirkus 5 ml už 17 ;)

Atsakyti

Kvepiu CK one

Ir GIRL OF NOW

Atsakyti

Ačiū!

Taip, jei tikria žinai, kad tau jie tinka ir patinka už 200 :D o jei abejoji ir nėr kur pauostyt - tai variantas  :D

Aš išleidau 8, sutaupiau 50 :P t.y. 8 dabar irgi gaila, bet 50 būtų dar gailiau  :lol: o kiti išleisti euriukai pasirodė  :wub: išleidau dar 30 ir laaabai džiaugiuosi  :D 

Atsakyti

O juokiausi juokiausi!

Nepiktai.

tai aš irgi juokiausi :D o paskui supratau, kad galiu ramiai tądien padirbti - užsirakinti ir apsimesti kad manęs nėra  :lol: nebent priešgaisrinė suveiktų :lol:

Atsakyti

Pauostyt gali ir brangesnius.

Kai užėjau į Creminę, ir pasakiau, kad noriu išbandyt, tai konultantė mane išmaudė tuose Atomic :D

tai vistiek nepirksiu už tokią kainą tai nė neuostysiu :) paskui užsimanysiu ir negalėsiu gyvent be jų :)

Atsakyti

tai vistiek nepirksiu už tokią kainą tai nė neuostysiu :) paskui užsimanysiu ir negalėsiu gyvent be jų :)

Man panašiai ir įvyko :D 

Tik buvau jau pamiršus

Vėl.priminėt.

Reik gal panom siuntinį pasiųst už :hmm:  17 ar 35

Jau kurpiu planą, po gegužės 11 pagaliau grįžt namoooooo

Atsakyti