Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet qqte, realiai rezultatas tai praktiškai tas pats, ar mano ar tavo. Nu turiu momeny, pačios akies vaizdo.

Tai tame ir esmė taip sakant, išsiskėtusių kojų :D 

Bet galbūt vienoj vietoj gali būt skirtumas. Kaip fotkėse senose masinėse, stovi eilėmis moteriškės, iš vienos kairę koją atsačiusios į priekį, iš kitos pusės dešinę. Nors visos kaip ir priekiu atsisukusios. Taip i r su tom akim. Ir paskui gaunas fotkė skersa :D nes vienon pusėn skersuoja, kiton ne

Atsakyti

Tai ar aš ginčyjuosi kad rezultatas tas pats esmė kad rezultatą aš pasiekiau pati nagrinėjimosi būdu dėl to galiu megzt vienaip galiu megzt kitaip, svarbu žinau kaip ta akis atrodyt turi. Dėl skersavimo tai jei skersuoja nors akys ir nesukryžiavę kojų yra būdas mėgint vienaip tada kitaip, bandžiau, skersavimą suvaldo truuuputį bet nepatogu kai neįpratęs su tom akim visokius ten fokusus daryt

https://youtu.be/I0NSJuMOA1I

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 14 gegužės 2020 - 16:39

Ingriduškai gal nepadės nes kalba čia apie mezgimą ratu

Atsakyti

Saulė galų gale išlindo ir kambarį pašildė. Kaulai atšilo.

Atsakyti

Mokyklele, 1 klasė😂

fc952f1df299.jpg

Atsakyti

Nu stulpeliai kryžiuojasi...kas antroj eilutėj, vadinas išvirkščias persuki

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 14 gegužės 2020 - 19:09

Brač jau aš dabar beveik norėčiau pažiūrėt gyvai kaip mezgi ir parodyt :)

Atsakyti

Nu manau teks, nes užsiknisau

Atsakyti

Nu megzk kol kas lygiu raštu, ten viskas puikiai

Arba teks mokytis apvaliai su žilkiniais virbalais

Atsakyti

Nu per nagus man

Ilindau i siulines ir pradejau ieskinet siulu sukniai

Nu bet as turiu juos bent keliu rūšių..gerai  kad nieks neužkabino

Ir mėginuką pasimezgiau gi viskas gerai

Atsakyti

Mane mokino darbų mokytoja megzt. NIEKAS mano aplinkoj nemezga iš giminių. Aš čia joms egzotika.

Pradžią visada mezgu ant 2 virbalų ir dvigubu siūlu- tada nesutraukta būna. 

Iš greitamezgių pas mus - Gadget, Liniuka, Qqtė, Vincis. Gal ir daugiau yra, kurios nesirodo tiesiog kiekvieno darbo. 

Aš savo tempą žinau - 1 mezginys į mėnesį. Na nebent kojinės- tada daugiau. 

Nuvežiau dar 2 vaikus apkirpt. Mažas į darželį paruoštas. 

Atsakyti

Mane tai mokė močiutė. Nert storu vąšeliu , be kažkokių raštų išmokau dar į mokyklą neidama. Megzt tetos draugė bandė išmokyti irgi arba prieš mokyklą, arba pirmoje klasėje. Bet tąkart nepavyko. Paskui antroje klasėje močiutė atvažiavo pabūt su manim mieste per bulviakasį, kad mama galėtų kaime bulves kast. Tai tada išmokė megzt geras ir išvirkščias akis. Tai tokie buvo pagrindai, o jau veliau raštus ir visa kita pati mokiausi iš knygų, žurnalų, dar kažkiek mokykloj per darbus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 gegužės 2020 - 20:07